Functie: Witgoed monteur voor elektrische scooters

Locatie: Alphen a/d Rijn LET: Opstart bonus van 750 euro bij 6 maanden indienst zijn of weet je kandidaat en is deze 6 maanden in dienst hebben een beloning van 250 euro voor over.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren witgoed monteur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging!

Zoek jij een nieuwe uitdaging en heb je de wasmachines of andere witgoed apparaten nu wel een beetje gezien? Maak dan nu de overstap naar elektrische scooters! Met jouw witgoed achtergrond kun je namelijk ook elektrische scooters repareren, en dat is nog veel leuker dan het saaie witgoed.

Bovendien werk je in onze gezellige werkplaats waar je op stahoogte aan elektrische scooters kunt sleutelen. Samen met je collega’s maak je scooters rijklaar, monteer je extra accessoires en opties, en voer je reparatiewerkzaamheden uit.

Naast normale 2-wiel scooters verkopen wij ook 3-wielers, bromauto’s, en scootmobielen, en daarom verveelt deze functie nooit. En het grote voordeel is dat je veel kunt repareren en monteren in plaats van veel achter het stuur te zitten om van klant naar klant te rijden. Bij ons werk je gewoon vanaf 1 vaste locatie met leuke en gezellige collega’s.

Uren en werktijden

Bij deze fulltime functie werk je van dinsdag t/m zaterdag waarbij de werkuren tussen 09.00 - 18.00 uur liggen. Wij zijn flexibel maar vragen ook een flexibele instelling daarvoor terug.

Jouw profiel

  • Qua persoon ben je vrolijk, vriendelijk, en een teamspeler.
  • Je bent klantgericht en behulpzaam want je bent immers ook het gezicht van ons bedrijf.
  • Je bent flexibel ingesteld en vind het leuk om met collega’s te werken.
  • Je hebt een positieve mindset en vindt altijd een passende oplossing wat het probleem ook is.

Even samengevat

  • Fulltime baan voor +/- 38 uur per week
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Geen 9-5 mentaliteit
  • Werkuren van dinsdag t/m zaterdag +/- 09.00 - 18.00
  • Klantgerichte persoonlijkheid, maar ook flexibel, vriendelijk, en behulpzaam
  • Rijbewijs AM of B noodzakelijk

Meer over Fast & Furious scooters

Fast & Furious is de grootste online scooter- en scootmobielen winkel van Nederland en heeft op dit moment 11 service filialen. Wij verkopen meer dan 100 verschillende scootermodellen, en bezorgen deze door heel Nederland. Scooters en andere vervoermiddelen welke ter reparatie worden aangeboden halen wij ook op. Wij hebben namelijk ook een haal- en brengservice!

Interesse in deze leuke functie?

Heb je interesse in deze leuke functie? Stuur dan je CV en motivatie naar info@fastfuriousscooters.nl