De Perfecte Fatbike voor Stadsavonturen: AGM GT250 Fatbike Recensie, Test en Review

De Perfecte Fatbike voor Stadsavonturen: AGM GT250 Fatbike Recensie, Test en Review
Door Fast&Furious Scooters
2767 keer bekeken
Tags: Fatbikes

Welkom bij AGM, dé bekende speler op de scootermarkt. We hebben ons horizon verbreed met succesvolle elektrische modellen, waaronder de populaire Goccia. Maar nu gaan we nog een stap verder en introduceren we met trots onze nieuwste toevoeging: de GT250 Fatbike. Deze indrukwekkende elektrische fiets is een heuse eye-catcher en biedt een unieke rijervaring in de stad en daarbuiten.

Het Unieke Design

De GT250 is geïnspireerd door de fatbike-trend en kenmerkt zich door zijn stoere uiterlijk. Het lijkt alsof het motorblok van een brommer of motorfiets is gedemonteerd, maar wat deze fatbike echt onderscheidt, is het open buizenframe in combinatie met de dikke banden. De GT250 beschikt over brede 20" Kenda-banden die zorgen voor uitstekende grip op verschillende ondergronden. Dit maakt hem perfect voor avontuurlijke ritten in de stad en op ruigere terreinen.

Samenwerking met Toonaangevende Merken

AGM hecht veel waarde aan kwaliteit en heeft daarom samengewerkt met vooraanstaande merken om de GT250 te voorzien van hoogwaardige onderdelen. Zo is deze fatbike het resultaat van een innige samenwerking met de Turkse fietsenfabrikant Bimas. De motor is afkomstig van TruckRun, de accu is van LG en de transmissie is verzorgd door Shimano. Dankzij deze samenwerking kunnen we een betrouwbare en krachtige fatbike aanbieden die aan al je verwachtingen voldoet.

Comfort en Verstelbaarheid

Wanneer je plaatsneemt op de GT250, ervaar je direct het comfort van de vlakke buddyseat. Hoewel het zadel niet verstelbaar is, biedt het voldoende ruimte voor een comfortabele zitpositie. Het stuur kan naar wens verder van je af of naar je toe worden aangepast, zodat je altijd de ideale houding kunt vinden. Het crankstel staat iets verder naar voren, wat in het begin even wennen kan zijn, maar al snel zul je merken dat het fietsen op de GT250 soepel en comfortabel verloopt.

Krachtige Ondersteuning

De GT250 is uitgerust met een krachtige 250W elektromotor in het achterwiel. Of je nu in de stad rijdt of offroad avonturen wilt beleven, deze fatbike biedt altijd de juiste ondersteuning. Met vijf verschillende rijmodi kun je de mate van ondersteuning aanpassen aan jouw voorkeur. In de hoogste stand schiet je bijna als een speer vooruit en bereik je moeiteloos een snelheid van 25 km/u. Het voelt als fietsen in de lucht! Bovendien valt de GT250 onder de categorie e-bike, waardoor de aankomende helmplicht voor snorscooters niet van toepassing is.

Comfortabel en Wendbaar

Tijdens het rijden met de GT250 ervaar je niet alleen veel rijplezier, maar ook een comfortabele en wendbare rit. De fatbike is voorzien van brede banden met een grof profiel, waardoor oneffenheden in de weg moeiteloos worden opgevangen. Daarnaast zorgt de telescopische voorvork voor extra comfort en stabiliteit, zelfs bij het nemen van stoepjes. Met de GT250 kun je moeiteloos scherpe bochten maken, maar let wel op dat je de trappers horizontaal houdt om te voorkomen dat ze de grond raken. De GT250 is ook geschikt voor het vervoeren van een passagier, met een ruim zadel en inklapbare stepjes op de achterbrug.

Praktisch en Duurzaam

De GT250 is niet alleen een plezier om op te rijden, maar ook praktisch in het dagelijks gebruik. Met een actieradius van 60 tot 80 kilometer kun je lange afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen van de accu. De lithium-ion accu met een capaciteit van 614,4Wh/12,8Ah kan eenvoudig worden verwijderd en opgeladen in slechts 5 tot 6 uur. Bovendien zijn de hydraulische schijfremmen van de GT250 zeer responsief en bieden ze uitstekende remkracht wanneer dat nodig is.

Een Funbike voor Stadsavonturen

De AGM GT250 is niet zomaar een fatbike, maar een elektrische fiets die je stadsavonturen naar een hoger niveau tilt. Met zijn unieke design, krachtige motor en hoogwaardige onderdelen biedt de GT250 een ongeëvenaarde rijervaring. Of je nu door drukke straten manoeuvreert of op ontdekkingsreis gaat in de natuur, deze fat bike staat altijd voor je klaar. Met een prijs van €1.999,- is de GT250 bovendien een betaalbaar alternatief ten opzichte van andere merken. Ervaar zelf de sensatie van de GT250 en maak een proefrit, een glimlach is gegarandeerd!

Technische Specificaties

  • Motor: Truckrun 250W elektromotor in achterwiel
  • Aantal versnellingen: 7, Shimano Tourney
  • Snelheid trapondersteuning: tot 25 km/u
  • Accu: 614,4Wh/12,8Ah Lithium-ion
  • Remmen voor: Hydraulische schijfrem
  • Remmen achter: Hydraulische schijfrem
  • Banden voor: 20x4.0
  • Banden achter: 20x4.0
  • Kleuren: Matzwart
  • Actieradius: 60-80 km
  • Oplaadtijd: 5 uur
  • Afmetingen: 1.840 x 780 x 1.050 mm
  • Prijs NL/BE: €1.999,-

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.