Meer euro 4 nieuws; Peugeot, Sym, en Derbi druk bezig geweest

Meer euro 4 nieuws; Peugeot, Sym, en Derbi druk bezig geweest
Door Fast&Furious Scooters
14672 keer bekeken
Tags: Scooter wetgeving

euro-4-emissieDe Euro 4 norm heeft in scooterland veel stof doen opwaaien. Fabrikanten zijn druk bezig geweest om haar modellengamma hierop aan te passen. Zoals velen al weten moet de Euro 4 norm de schadelijke uitstoot van verbrandingsmotoren verminderen. Fabrikanten SYM, Derbi en Peugeot hebben hard gewerkt om aan de regelgeving te voldoen. Bovendien hebben een aantal modellen meteen een kleine update gekregen. Om welke modellen dat precies zijn lees je hieronder.

Nieuws bij Peugeotlogo-peugeot-scooter

Peugeot is een van de grotere scooter fabrikanten en had 6 verschillende modellen in haar gamma zitten. 2 modellen zijn niet meer leverbaar en dat zijn de Citystar en de Vivacity. De Tweet is in een euro 4 versie vanaf februari verkrijgbaar en de Kisbee en Speedfight vanaf maart. De Django krijgt er 2 nieuwe kleuren bij, maar welke dat precies zijn houdt Peugeot nog even als verrassing.

Sym nieuwslogo-sym-scooters

Vanaf februari 2018 zijn de Sym Allo, Orbit II, X-pro bezorgscooter, Symphony ST en de Fiddle III in euro 4 verkrijgbaar. De Fiddle III krijgt bovendien nieuwe kleuren! Ook komt de Fiddle II terug en ditmaal in een euro 4 uitvoering. Het merk presenteert eveneens een nieuw model van de Mio genaamd New Mio, een nieuwe Orbit II en de Jet 14. Modellen die in 2018 niet meer leverbaar zijn, zijn de Symphony SR en de Jet4 4T.

Derbi Updatelogo-derbi-brommers-schakel

Derbi, waarvan wij momenteel alleen schakelbrommers verkopen, komt met een Derbi Senda SM range welke voldoet aan de euro 4 norm. De modellen die hieronder vallen zijn de DRD SM 50 X-Treme, de DRD SM 50 X-Treme Limited Edition, en de DRD SM 50 Racing.

Kleine vertraging bij Tomoslogo-tomos-brommers

Tomos heeft hard gewerkt om haar modellen te laten voldoen aan de nieuwe strenge norm. Helaas heeft de fabrikant een kleine vertraging opgelopen waardoor een aantal modellen niet in januari maar pas in februari leverbaar zijn. Het is het wachten zeker waard, want de performance is door de nieuwe ontwikkeling ook verbeterd!

Voordelig kopen en gespreid betalen

Bij Fast en Furious scooters kun je niet alleen goedkoop een scooter kopen, maar er zijn nog veel meer voordelen! Wij hebben regelmatig voordeel acties waarmee je vele euro’s kunt besparen! Extra accessoires kunnen bijvoorbeeld extra korting opleveren. Daarnaast hebben wij voor ieder budget een prachtige scooter, en kun je bij ons al vanaf 10,- euro per maand een scooter leasen! Wij bezorgen je scooter tegen een kleine vergoeding bij je thuis, maar wij hebben ook verschillende afhaalpunten in Nederland waar je tevens terecht kunt voor de service en het onderhoud. Heb je nog vragen? Onze servicemedewerkers beantwoorden ze graag voor je.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.