derbi-schakelbrommers

Derbi brommers

Wil jij een echte schakelbrommer kopen? Een brommer van topkwaliteit met een topdesign? Koop dan een Derbi brommer! Deze brommers zijn gebouwd voor het echte werk en gebouwd voor hoge snelheden en ruig terrein.

Achtergrond van Derbi

Van origine is Derbi een Spaans bromfietsen merk. In 2011 nam fabrikant Piaggio het merk over waardoor de fabriek verhuisde van Spanje naar Italië. Piaggio is zeker geen onbekende op brommer en scooter gebied. Ze staan vooral bekend om hun design, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook de welbekende Vespa scooters komen uit deze fabriek!

 

Schakelbrommer modellen

Derbi heeft momenteel 2 verschillende schakelbrommers in de markt. Dit is de GPR Racing en de Senda SM serie. De GPR Racing is een wegracer welke bijzonder veel op een echte racemotor lijkt. De Senda SM serie is gebaseerd op een crossmotor met 50cc bromfiets motorblok.

 

De 4 modellen waaruit je kunt kiezen zijn:

 

Modelbeschrijving in het kort volgt hieronder.

 

Derbi GPR Racing

De GPR Racing is het enige racemotor model van Derbi. De GPR Racing heeft een zeer krachtig 2-takt motorblok met een 50cc cilinder en voetversnellingen. Wat het motorblok kenmerkt is dat het watergekoeld is (liquid cooled) en dat hij beschikt over 8,5pk aan vermogen. In Italië waar deze modellen onbegrensd rondrijden, rijden ze standaard 90km per uur. In Nederland zijn ze begrensd tot een maximum snelheid van 45km per uur. Ze zijn dus gebouwd voor een hogere snelheid en dat betekent dat ze oerdegelijk zijn. De GPR Racing is overigens het enige model dat beschikt over een elektrisch start.

 

Senda SM DRD Racing

De DRD Racing van Derbi is een oogverblindend mooie crossbrommer welke een veelzijdig karakter heeft. De banden zijn weliswaar het beste geschikt voor het asfalt maar de rest van de brommer hunkert naar het grovere terrein. De voorvork heeft namelijk een veerweg van 195mm! Ook de DRD Racing is uitgevoerd met een krachtig 2-takt motorblok welke vloeistof is gekoeld. Je kunt de DRD Racing kopen in de kleuren zwart/rood en zwart/wit.

 

Senda SM X-Treme

De X-Treme lijkt veel op de DRD Racing maar de voorvork is net even anders. Deze heeft een veerweg van 180mm. Net als de andere schakelbrommers heeft de X-Treme ook een versnellingsbak met 6 versnellingen. Je kunt de SM X-Treme kopen in de kleuren zwart/groen en zwart/rood.

 

Senda SM X-Treme Limited Edition

De SM X-Treme Limited Edition is de extra luxe uitvoering van de normale X-Treme en beschikt over extra kappen bij de gas- en koppelingshendel. De voorvering heeft een veerweg van 180mm en de achtervering (monoshock) een veerweg van 182mm! De Limited Edition kun je kopen in de kleuren wit/blauw en zwart/oranje.

 

Derbi brommer kopen

Wil je een schakelbrommer van bijzonder hoge kwaliteit? Dan moet je een Derbi brommer kopen. Alle modellen beschikken over grote 17 inch sportvelgen en zijn uiterst robuust gebouwd. Bovendien zijn alle modellen voorzien van voor- en achter schijfremmen.

 

Bij Fast en Furious kun je iedere Derbi brommer kopen op afbetaling. Dat betekent dat je maandelijks voor een vast laag bedrag een gloednieuwe top kwaliteit bromfiets kunt rijden. Kies uit 6 termijnen waaronder: 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. Extra’s zoals een helm, slot, alarm of iets anders kun je eenvoudig meenemen in de brommer lease. Dit is bij ons geen probleem!