Tomos brommers

Tomos is al vele jaren een van de grootste merken in het snorfiets segment. De snorfietsen hebben ieder een topsnelheid van maximaal 25 km p/u en een helm dragen is daarbij niet verplicht. De Tomos Roadie is een van de weinige modellen, die zowel in bromfiets als snorfiets uitvoering verkrijgbaar is.

Een Tomos kopen betekent een goede aankoop waar je jarenlang plezier van gaat hebben. Alle brommers zijn voorzien van een 2-traps automaat wat betekent dat deze robuuste snorfiets zelf schakelt. Hierdoor beschik je altijd over voldoende kracht en kun je snel optrekken. Ook een heuvel omhoog is geen enkel probleem voor de Tomos snorfietsen. Het motorblok schakelt indien nodig even terug om extra kracht bij te zetten.

Tomos is gestopt met brommers maken voorgoed er zijn wel elektrische varianten gemaakt op het Tomos model.

Tomos Flexer Fatbike

 
2.299,95 2.099,95
Lease vanaf € 48,82 p/m
Betaal 3x € 717,48 via logo iDEAL IN3

Bijzonder goede rijprestaties

Tomos kopen bij Fast and furiousHet krachtige motorblok is erg betrouwbaar en bovendien zeer krachtig. De 16 inch grote wielen hebben dankzij hun inch maat meer contact met het wegdek dan kleinere wielen. Meer contact betekent meer grip. Iedere snorfiets van dit degelijke merk beschikt tevens over vering op het voorwiel, vering op het achterwiel en een geveerd zadel. Kuilen in het wegdek en verkeersdrempels worden hiermee uitgevlakt. De lage steps en de treeplank, welke hoger is gesitueerd, zorgen ervoor dat iedereen lekker en comfortabel kan zitten. Lange ritten zijn uitstekend te doen met deze solide brommer.

Zuinig in gebruik

De 2-takt motorblokken verbruiken relatief weinig brandstof. Een verbruik van 1 op 35 is goed haalbaar. De tankinhoud bedraagt 4 liter en voor een kleine 6 euro kun je zeker 140 kilometer rijden. Wind mee of wind tegen, het sterke motorblok helpt je moeiteloos de gewenste snelheid te bereiken.

Tomos modellen

De snorfiets modellen van Tomos zijn allemaal even goed en betrouwbaar, en dat geldt ook voor de Tomos Roadie, welke zowel ook in bromfiets 45km per uur beschikbaar is. De verschillen zitten hem in de uitrusting. Behalve de Tomos Standaard, kun je met alle modellen normale Euro95 benzine tanken. Dit geldt dus voor de Tomos Standaard XL, Flexer, Luxe, Quadro en Roadie.

Het verschil tussen de Tomos Standaard en de Standaard XL is dat de XL wel over een oliepomp beschikt en de gewone standaard niet. Bij de normale Standaard moet je dus brommermix in de tank doen.

De Flexer, de Luxe, de Roadie en de Quadro beschikken alle 4 over een elektrische start. De brommer kun je dus eenvoudig starten met een druk op de knop. Naast een elektrische start beschikken ze ook over een kickstart, als backup.

De Tomos Luxe is als enige voorzien van een handig boodschappen mandje welke je eventueel ook los bij de andere modellen kunt kopen. Echter is het voordeliger om dan meteen voor de Luxe EX 25 te gaan waar het mandje al op zit.

De Tomos Quadro is feitelijk het meest luxe model onder deze snorfietsen omdat hij bovendien beschikt over een stoere koplamp spoiler en richtingaanwijzers. De richtingaanwijzers maken de Tomos Quadro een nog veiligere snorfiets omdat je tussen het drukke verkeer beter gezien wordt.

De Tomos Roadie is het unieke retro model van het merk, en heeft een typische jaren ‘60 look. Net als de Luxe en Quadro beschikt dit model over een elektrische start, en kun je normale auto benzine tanken. Ook is het motorblok net zo zuinig, en voorzien van een 2-speed automatische versnelling. Overigens is dit het enige model dat je ook als bromfiets kunt kopen.

Standaard

Standaard XL

Roadie

Luxe

Quadro

25 km p/u

ja

ja

ja

ja

ja

45 km p/u

nee

nee

ja

nee

nee

Snelheidsmeter

ja

ja

ja

ja

ja

Oliepomp

nee

ja

ja

ja

ja

Brandstof

brommermix

euro95

euro95

euro95

euro95

Bagagemand

nee

nee

nee

ja

nee

Koplamp spoiler

nee

nee

nee

nee

ja

Elektrische start

nee

nee

ja

ja

ja

Richting aanwijzers

nee

nee

nee

nee

ja

Tomos kopen en Tomos leasen

Een Tomos kopen kan al vanaf zo’n 1100,= euro en dat is bijzonder goedkoop voor een zeer betrouwbare en stevige snorfiets die je nooit in de steek laat. Wil je een Tomos kopen op afbetaling? Dat kan natuurlijk ook want bij Fast en Furious kun je ook de Tomos leasen! Je betaald de snorfiets dan af in termijnen en dat kan al voor 23,= euro per maand! Ook accessoires kun je mee-leasen zoals een slot, een topkoffer of zelfs regenkleding.

Tomos

Een Tomos brommer is geweldig populair onder de brommer liefhebbers. Het voordeel van een Tomos brommer is de prijs en veilige brommers. Binnen het brommer en scooter segment is Tomos één van de grootste merken. Een Tomos brommer is gemakkelijk aan te schaffen in onze online omgeving of in de showroom van Fast en Furious. Een Tomos brommer kan je al aanschaffen voor net iets meer dan duizend euro. Een Tomos brommer is een kwalitatief fantastische brommer voor een geweldige prijs waar je jaren plezier aan zult beleven. De basis van de Tomos brommer is erg stevig en voorzien van kwalitatief hoogwaardige materialen. Al jaren rijden onze klanten op de Tomos brommers. Ze staan bekend om de onderhoudsvrije elektronische vliegwielontstekking en aangename achtervering.

Tomos Brommer

Een Tomos brommer staat voor kwaliteit. Zoals we hierboven bespraken bestaat de Tomos brommer uit comfortabele voor- en achtervering in iedere Tomos brom- of snorfiets.  Uitgerust met een tweetraps automatische motor welke is voorzien van een onderhoudsvrije elektronische vliegwielontsteking. Een aantal speciale modellen van Tomos hebben naast de standaard kickstart bovendien een elektrisch startsysteem, eventuele richtingaanwijzers en een gescheiden smeersysteem. Bij die Tomos brommers kunnen benzine en olie apart worden getankt. Iedere Tomos brommer of Tomos Bromfiets met nationale of Europese typegoedkeuring wordt een vol jaar garantie gegeven. Een aantal Tomos brommers in het assortiment van Fast en Furious zijn de Tomos standard, Tomos Flexer, Tomos Luxe en de Tomos Quadro. Kom gerust langs in onze scootershop en wij bekijken samen met jou welke Tomos brommer of Tomos bromfiets het beste bij jou past.


Tomos Bromfiets

Een Tomos bromfiets bij Fastfurious scooters hebben voor sommige modellen de bekende kickstart. Een aantal Tomos bromfietsen maken gebruik van een elektrisch startsysteem. Wanneer de temperatuur daalt tot het vriespunt zal je zonder problemen gebruik kunnen maken van de Tomos bromfiets. Zoals gezegd kan een Tomos bromfiets worden voorzien van richtingaanwijzers maar ook een apart smeersysteem. Het aparte systeem zorgt dat benzine en olie apart van elkaar worden getankt. Het zorgt ervoor dat je Tomos bromfiets een nog langere levensduur behoud. Heb je vragen betreffende het systeem, Tomos bromfiets algemeen of Tomos brommer dan kan je sinds kort gemakkelijk je vragen stellen op de website. Via de chat zitten mensen voor je klaar om je direct op weg te helpen.

Tomos Snorfiets

Een Tomos snorfiets is ideaal voor de lekkere ritjes zonder helm. Een stevige Tomos snorfiets met een sterk frame, compact en zeer zuinig is het een ideale snorfiets om dagelijks op te rijden. Het gemak en comfort zit in de geweldige vering. We horen nog dagelijks klanten die geweldig tevreden zijn met de veilige Tomos snorfiets. De kosten voor reparaties vallen altijd mee omdat veel onderdelen voorhanden zijn en motorisch is de brommer sterk gebouwd voor een lange levensduur. In onze Webshop kan je terecht om een Tomos snorfiets of brommer te kopen maar ook om te huren. Je hebt dus de keus om in één keer het bedrag te betalen of in termijnen. Na het huren wordt je ook eigenaar als het restbedrag is overgemaakt. Heel veel plezier met je Tomos brommer, Tomos snorfiets of Tomos bromfiets.