Peugeot Speedfight 4 Special Edition

Peugeot Speedfight 4 Special Edition
Door Fast&Furious Scooters
16208 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Peugeot-Speedfight-4-TOTAL-kopenDe Peugeot Speedfight bestaat 20 jaar en dat verdient een feestje! Inmiddels zijn we op scooter modelnummer 4 belandt welke de opvolger is van de Peugeot Speedfight 1, 2 en 3.

Dit 4de model was eerder al in een Basic, Darkside, Pure en Iceblade uitvoering verkrijgbaar maar vanwege het jubileum komt de scooterfabrikant met een Special Edition uitvoering genaamd de Peugeot Speedfight 4 TOTAL.

Brandstofgigant Total kent bijna iedereen wel. Een Total tankstation kom je haast in iedere stad tegen. Peugeot en Total werken al vele jaren samen en ook dat mag gevierd worden. Zodoende heeft de Special Edition jubileum uitvoering de naam Speedfight 4 Total gekregen.

Uiterlijke kenmerken

De Speedfight 4 Total is de meest sportieve scooter die Peugeot ooit heeft uitgebracht. De kleurstelling is bijzonder sportief en bestaat uit de kleuren mat zwart, grijs en rood. De rode accenten geven de scooter een nog sportiever karakter. Aan de zijkanten is het logo van

Peugeot opgenomen samen met het logo van Total. De scooter is verder afgewerkt met aluminium elementen welke niet alleen licht zijn van gewicht maar tevens een extra luxe uitstraling geven en bovendien niet kunnen roesten. Zo is de tankdop en de voetsteunen voor de eventuele bijrijder uit aluminium vervaardigd. Standaard wordt er bij deze uitvoering een afdekkap meegeleverd welke het achterste deel van het zadel verbergt voor een nog sportiever uiterlijk. Dit deel is te verwijderen waardoor je ook nog iemand achterop kunt meenemen.

Veel luxe aan boord

Peugeot-Speedfight-4-TOTAL-uitlaat

Aan luxe geen gebrek omdat deze scooter voorzien is van een handige smartfoonbeugel, een usb aansluiting om je telefoon mee op te laden en een digitaal dashboard. Ook aan opbergruimte heb je meer dan voldoende. Onder het zadel is namelijk een groot opbergvak waar je een helm in kwijt kunt.

Zeer uitgebalanceerd

De Speedfight 4 Special Edition kun je kopen als snorscooter (25km per uur) en als bromscooter (45km per uur). Het zuinige 4-takt motorblok is oersterk en kent een verbruik van slechts 1 op 40. De 8 liter grote brandstoftank zorgt voor een betere balans en maakt lange afstanden rijden zonder tussentijds te tanken mogelijk. Ook de stuurbalansgewichten dragen bij aan de balans en verminderen eventuele trillingen in het stuur. Niet alleen een racemonster om te zien maar tegelijkertijd ook een luxe paardje.

Peugeot Speedfight 4 Total kopen

Bij Fast en Furious kun je natuurlijk de Peugeot Speedfight 4 Total kopen. Ook in termijnen betalen is mogelijk. Voor een vast maandbedrag is de scooter meteen van jou.

Klik hier voor meer

30-08-2017 om 22:47:42 door Lars Bussy

Beste, ik heb een maand geleden een Peugeot speedfight 4. 4takt gekocht en ik zou deze 35km/u willen laten rijden, hoe kan ik dat? Mvg Lars

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.