TOMOS Flexer: Een Nieuwe Generatie Elektrische Fatbikes

TOMOS Flexer: Een Nieuwe Generatie Elektrische Fatbikes
Door Fast&Furious Scooters geplaatst op 07-11-2023 UPDATE 28-02-2024 om 20:19:30
554 keer bekeken
Tags: Fatbikes

Wij bij DutchEbike presenteren met grote vreugde de terugkeer van een icoon: TOMOS. Dit merk, diep geworteld in de Nederlandse cultuur, heeft generaties lang bewezen dat kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. Met de introductie van de nieuwe TOMOS Flexer Fatbike, openen we een hoofdstuk waarin innovatie en traditie samenkomen.

Ontwerp en Specificaties

De TOMOS Flexer Fatbike, een staaltje van geavanceerde techniek, biedt een unieke combinatie van stijl en prestatie. Beschikbaar in zowel een dames- als herenmodel, past deze elektrische fatbike zich naadloos aan de voorkeuren van de moderne rijder aan.

Krachtige Prestaties

Uitgerust met een krachtige 250W Shengyi achterwielmotor en een robuuste 720Wh accu, staat de TOMOS Flexer garant voor lange tochten zonder zorgen over de actieradius. De elektrische ondersteuning is soepel en responsief, waardoor elke rit een genot is.

Geavanceerde Remsystemen

Veiligheid is prioritair bij de TOMOS Flexer. Met mechanische schijfremmen biedt deze fatbike uitstekende remprestaties, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Dit zorgt voor een betrouwbare en veilige rijervaring, of je nu door de stad fietst of off-road avonturen aangaat.

Luxe LCD Display

Een luxe LCD display siert het stuur van de TOMOS Flexer, waarop alle belangrijke informatie overzichtelijk wordt weergegeven. Snelheid, afgelegde afstand en accustatus zijn enkele van de gegevens die u altijd binnen handbereik hebt.

Duurzaamheid en Comfort

Het frame van de TOMOS Flexer is ontworpen met het oog op duurzaamheid en comfort. De dikke banden van de fatbike bieden stabiliteit en grip op elke ondergrond, terwijl de geavanceerde vering zorgt voor een soepele rit, ongeacht de oneffenheden van de weg.

Een Fatbike voor Iedereen

Of u nu voorkeur geeft aan een dames- of herenmodel, de Flexer Fatbike komt tegemoet aan uw wensen. Met een keuze uit twee kleurstellingen, is personalisatie mogelijk en rijdt u altijd in stijl.

Investeren in de Toekomst

Met een adviesverkoopprijs van €2.049,- is de TOMOS Flexer Fatbike een investering in de toekomst. Niet alleen vanwege de duurzaamheid, maar ook als een belofte voor het creëren van nieuwe herinneringen op de weg.

De Toekomst is Elektrisch met TOMOS

De terugkeer van TOMOS is meer dan een nostalgische golf; het is een belofte van innovatie, kwaliteit en toegankelijkheid. Met de Flexer Fatbike bent u verzekerd van een moderne elektrische fiets die de tand des tijds zal doorstaan en nieuwe generaties zal blijven inspireren. Bent u klaar om de weg op te gaan met TOMOS?

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.