Bromauto

We hebben allemaal een bromauto op de weg en in parkeergarages gezien. Maar wat zijn het en waar haal je ze vandaan? Ik bedoel, behalve van de fabriek die ze heeft gemaakt! Welnu, mijn vrienden, dat is waar ik binnenkom met deze webshop vol bromauto’s. Wat ze zijn en waar ze te vinden zijn! In mijn ervaring als fervent liefhebber van deze kleine schoonheden, zijn er drie belangrijke bronnen waar je terecht kunt als je een van deze baby's voor jezelf wilt oppakken. En ik ga je over elk van hen in detail vertellen!

MOVE CityCar - elektrische 45 km auto

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
12.999,95 10.599,95
Lease vanaf € 246,45 p/m
 

MOVE Vigorous 1500 InnerCity II overdekte scootmobiel

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
7.399,95 6.849,95
Lease vanaf € 159,26 p/m
 

MOVE e3 luxe overdekte scootmobiel

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
7.199,95 6.499,95
Lease vanaf € 151,12 p/m
 

MOVE E4 scootmobiel auto

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
8.199,95 7.799,95
Lease vanaf € 181,35 p/m
 

Killerbee Sunshine Q2 brommobiel

Aanbieding is nog 6 uur geldig
10.698,95 9.899,95
Lease vanaf € 230,17 p/m
 

MOVE Vigorous 8 overdekte scootmobiel

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
7.299,95 6.849,95
Lease vanaf € 159,26 p/m
 

MOVE Vigorous 1500 S-line II brommobiel

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
6.899,95 6.299,95
Lease vanaf € 146,47 p/m
 

Move CityCarGo VAN - 80 km auto - elektrisch

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
19.999,95 18.129,85
Lease vanaf € 421,52 p/m
 

Move CityCarGo PickUp - 80 km auto - elektrisch

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
18.999,95 17.764,95
Lease vanaf € 413,04 p/m
 
 • Overzicht bromautos

  Collectie met de beste bromautos

  Een bromauto is de perfecte oplossing voor diegenen die het gemak van een auto willen zonder het gedoe van een hoog prijskaartje. Ze zijn klein, efficiënt en gemakkelijk te parkeren. Bovendien zijn ze super schattig! Maar waar vind je een brommobiel? En hoe weet je of het de juiste is voor jou? Bij Fast Furious Scooters vind je de beste bromauto’s.

  Wat is een Bromauto?

  Een Bromauto is een zeer kleine auto, meestal met slechts twee zitplaatsen. Ze worden vaak gebruikt als stadsauto of voor korte woon-werkverkeer. Bromautos werden voor het eerst geïntroduceerd in de late jaren 1940 en zijn sindsdien steeds populairder geworden. Je vindt microauto’s over de hele wereld, maar ze zijn het populairst in Europa en Azië.

  Waar kan ik een Microcar vinden?

  Als u op zoek bent naar een bromauto, kunt u het beste shoppen bij Fast Furious Scooters. Bij ons vind u een breed scala aan bromauto’s. Bovendien, aangezien we in Nederland zijn gevestigd, kunt u er zeker van zijn dat u een kwaliteitsproduct krijgt. Qua prijs variëren brommobielen van € 500 tot €5.000, dus er is voor elk wat wils. En als u zich zorgen maakt over verzendkosten. Wij bieden gratis verzending in heel Nederland Dus waar wacht je op? Begin met browsen en vind vandaag nog uw perfecte bromauto!

  bromauto

  Ultieme gids voor het kopen van een Bromauto’s

  Bromauto wordt steeds populairder, vooral in Europa. Ze zijn klein, zuinig en perfect voor stadsritten. Maar wat is een brommobiel precies? En waar vind je er een?

  Hoeveel kost het?

  Er is steeds veel verwarring over wat ze zijn en hoeveel ze kosten. In dit bericht zullen we eventuele verwarring wegnemen en u helpen de perfecte bromauto voor uw behoeften te vinden.

 • Mircocar regels

  Mag ik met mijn brom auto op de snelweg rijden?

  Brom auto’s zijn een geweldige manier om brandstof te besparen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. U vraagt ​​zich echter misschien af ​​of u uw bromauto op de snelweg mag meenemen. Het antwoord is ja, maar er zijn een paar dingen die u eerst moet weten. Brom auto’s hebben een maximale snelheid van 60 km/u, dus je moet op de langzame rijstrook rijden. U moet als klant er dan ook voor zorgen dat uw auto is geregistreerd en verzekerd voordat u de weg op gaat. En tot slot, houd er ook rekening mee dat niet alle brommobielen op de snelweg kunnen rijden. Alleen die die aan bepaalde criteria voldoen. Dus voordat je de openbare weg opgaat, moet je je onderzoek doen!

  bromautos

  Wat heb ik nodig bij het besturen van een Micro car?

  Voor het besturen van een micro car oftewel bromauto heeft u een geldig rijbewijs, kenteken en verzekering nodig. Ook moet u als klant op de hoogte zijn van de speciale regels die gelden voor brommobielen. In sommige staten kunt u bijvoorbeeld niet op de snelweg rijden of op een gewone parkeerplaats parkeren. Bovendien moet je een plek vinden om je auto op te laden als deze elektrisch is. Zorg er ten slotte voor dat u weet hoe u uw auto moet bedienen voordat u achter het stuur kruipt!

  Bromauto/wat kost het

  Zal de verzekering mij dekken?

  U vraagt ​​zich misschien af ​​of uw verzekering u dekt als u een ongeluk krijgt tijdens het besturen van een bromauto. Het antwoord is: het hangt ervan af. Als u een aansprakelijkheidsverzekering heeft, dekt deze waarschijnlijk alle schade die u aan een andere persoon of hun eigendom veroorzaakt. Als u echter alleen een aanrijding of uitgebreide dekking heeft, betaalt uw verzekeraar mogelijk geen reparaties aan uw brommobiel. Het is dan zeker ook altijd een goed idee om voor de zekerheid uw verzekeraar te raadplegen voordat u achter het stuur van een brommobiel kruipt.

  Bekijk onze webshop

  Wij zijn een Nederlandse webshop gespecialiseerd in brommobielen. Een bromauto is een geweldige manier om door de stad te reizen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over parkeren of opstoppingen. Bovendien zijn ze super schattig! We hebben een brede selectie van microcars die u kunt kopen, dus neem zeker eens een kijkje!

 • Video uitleg