Hanway Scrambler EURO5

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 299,05
(Nog 3 dagen en 2 uur)
Adviesprijs: 2.999,00
Onze prijs: 2.699,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.474,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 922,48 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • GRATIS Art3 slot bij volledig betaald via iDEAL
 • (scooter) omschrijving

  Hanway Scrambler 50cc EURO5

  Ben je op zoek naar een stoere retro schakelbrommer, dan moet je de Hanway Scrambler kopen. De bromfiets gaat 45km per uur en heeft een hoop weg van een off the road motor. Hij is voorzien van alle gemakken die je je maar kunt wensen, en bovendien rijdt hij erg lekker.

  Stoere schakelbrommer

  Naast de Hanway Caferacer (125cc) en Muscle (50cc) is er nu ook de Hanway Scrambler 50cc. De Scrambler is een stoere retro schakelbrommer die aan de voorkant het uiterlijk van een off the road motor heeft. Als je niet beter zou weten zou je denken dat het een motor is. De Scrambler komt binnenkort ook als 125cc motor uitvoering. Het verschil tussen deze bromfiets (50cc) en de motor (125cc) is het motorblok en de achterrem. Technisch zijn ze verder hetzelfde en dat betekent dat de brommer berekend is op hoge snelheden die je in praktijk niet haalt omdat hij echter maar 45 kilometer per uur kan. Kortom haal je een zeer sterke schakelbrommer in huis voor een scherpe prijs want duur is de Hanway Scrambler zeker niet.

  Dikke banden met hoog profiel

  De Scrambler heeft veel grip op de onverharde weg en dat is te danken aan de hoog profiel banden. De dikke noppen hebben op nagenoeg iedere ondergrond veel grip. Wat ook kenmerkend is aan deze retro schakelbrommer zijn de spaakvelgen. Spaken zie je niet voor niets terug bij off the road brommers en motoren want ze hebben een functie. Spaken hebben een bepaalde flexibiliteit waarmee ze harde klappen kunnen opvangen. Een sportvelg zou bij dergelijk gebruik kunnen breken. Bovendien staan de spaakwielen erg mooi en dat geeft hem onder andere het retro karakter.

  4-takt EURO5 motorblok

  De Hanway Scrambler heeft een 4-takt motorblok welke aan de EURO5 emissienorm voldoet. De scrambler is een schakelbrommer en dat betekent dat je zelf moet schakelen. Wisselen van versnelling doe je door de koppeling in te knijpen (links op het stuur) en met de linkervoet het schakelpedaal omhoog of omlaag te bewegen. Met de rechter remhevel bedien je de voorrem (schijfrem), en met de voetrem (rechts) bedien je de trommelrem achter.

  De Scrambler van Hanway heeft een flinke tankinhoud waardoor je niet vaak langs een tankstation hoeft. Er gaat gewoon Euro95 benzine in waardoor je bij ieder tankstation probleemloos kunt tanken. De ontsteking wordt elektronisch geregeld waardoor de prestaties altijd optimaal zijn. Starten kan zowel met de kickstart als elektrisch.

  Het contactslot zit op het stuur evenals de digitale snelheidsmeter en toerenteller. Er is een brandstofindicator aanwezig zodat je weet wanneer je tank leeg is.

  Hanway Scrambler kopen

  Wil je de Hanway Scrambler brommer kopen? Bij ons kun je hem laten thuisbezorgen of ophalen bij een van onze servicepunten. De Scrambler is een verrassend leuke schakelbrommer waar je met veel plezier en comfort van kunt genieten. Schakelen doe je zelf en daarmee bepaal je zelf eenvoudig hoe sportief je het maakt.

  Hanway leasen

  Wil je de Hanway Scrambler leasen en dus kopen op afbetaling? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Leasen kun je ook in onze webshop regelen! Afbetalen kan in 12, 25, 36, 48, 60, of 72 termijnen. Voor een paar tientjes per maand is deze prachtige schakelbrommer van jou! Ook een helm of slot kun je in de lease onderbrengen. Wij hebben verschillende soorten helmen die mooi bij dit model staan.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Hanway Scrambler 50cc EURO5

  Motor - 50cc 4-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 18 inch
  Achterband - 17 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood verbruik - 1L : 50 km
  Tankinhoud - 12 Liters
  Gewicht - 102 Kilo
  Elektrische start
  Uitvoering - 45 km/h

  Levertijd - +/- 2 weken 
  Garantie - 1 jaar

  Download hier de handleiding.

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Hanway Scrambler EURO5 heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter

Alternatieve scooters