Nipponia 2Fast scootmobiel

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 400,00
(Nog 3 dagen en 6 uur)
Adviesprijs: 2.599,95
Onze prijs: 2.199,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scootmobiel opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.199,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 751,65 via logo iDEAL IN3
 • Topsnelheid van 25km/h + schakelbaar in 6, 10 en 25km/h
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Grote bereik tot wel 150 km mogelijk!
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • Kleine draaicirkel + Heldere led verlichting
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • Vrijblijvend online offerte aanvragen (WMO/PGB)
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • (scootmobiel) omschrijving

  Nipponia 2Fast

  De Nipponia 2Fast is een elektrische scootmobiel van hoge kwaliteit. De kwaliteit is zichtbaar, voelbaar, en merkbaar! Bij de 2Fast draait alles om comfort. Daarom is er standaard LED verlichting aanwezig, een USB aansluiting, en is de manier van gas geven of remmen ook aanpasbaar. Het rijgedrag is zeker gezien zijn lage prijs zeer indrukwekkend te noemen. Verder is de Nipponia scootmobiel bijzonder snel (25 km p/u), en een trouw werkpaard. Met dit model kun je tot 100 kilometer rijden op een volle accu!

  Scootmobiel met Luxe stoel die je heerlijk laat zitten

  Wie een proefrit maakt met de 2Fast is direct verkocht. De Nipponia 2Fast is namelijk een zeer comfortabel scootmobiel. Het comfort is op de eerste plaats te danken aan de hoge comfort stoel die beschikt over verschillende verstelmogelijkheden, armleuningen, een hoge rugleuning, en een hoofdsteun. Of je nu klein of groot bent van postuur, de scootmobiel van Nipponia past iedereen. Zo kun je in alle gevallen goed bij het stuur, en is er veel beenruimte aanwezig waardoor je heerlijk comfortabel kunt zitten.

  Zeer comfortabel weggedrag, ook bij 25km per uur

  Het weggedrag is ook uiterst comfortabel te noemen. Doordat de Nipponia 2Fast echt ontworpen is voor hogere snelheden (25km per uur), zijn de onderdelen daar dan ook op afgestemd. Zo zijn de vering, de achteras, de lagers, en de motor van hogere kwaliteit en dat is merkbaar. De vering doet uitstekend zijn werk, en ook bij topsnelheid (25km p/u) voel je je nog steeds even veilig als bij lage snelheden. De elektrische scootmobiel is namelijk zeer goed gebalanceerd en staat stevig op zijn 3 wielen.

  Prettig en licht bestuurbaar (ook aanpasbare besturing)

  Tevens laat de Nipponia scootmobiel zich erg prettig en licht besturen. Het gashendel is zeer licht doseerbaar wat betekent dat je ook een heel klein beetje extra gas kunt geven, om een fractie sneller te gaan. Samen naast iemand rijden is dus geen enkel probleem. Normaal gesproken zit er aan de rechterkant van het stuur een gashendel die je naar je toe draait om gas te geven. Echter, wat een dik pluspunt is aan de Nipponia scootmobielen, is dat ze ook aanpasbaar zijn! Met aanpasbaar bedoelen we dat zowel het gas-geven als remmen, wat je normaal doet met de remhendel, aangepast kan worden op verzoek.

  Je kunt bij de opties aangeven hoe je gas wilt geven en hoe je wilt remmen. Gas geven kan bijvoorbeeld ook met de duim (links of rechts op het stuur), of met de voet, net zoals bij een auto. Hetzelfde geldt voor remmen, want ook dat kan bij deze scootmobiel met 3 wielen met de voet. In de optielijst (accessoirelijst) vind je nog veel meer mogelijkheden, zoals een stokhouder of beugel voor een rollator.

  Een van de snelste scootmobielen op de markt

  Qua snelheid is de Nipponia 2Fast een van de snelste scootmobielen die er op de markt te vinden zijn. De 2Fast haalt een daadwerkelijke topsnelheid van 25 kilometer per uur. Er is een snelheidsschakelaar aanwezig zodat je de snelheid kunt beperken (limiteren) op een lagere snelheid zoals 6km per uur zodat je op het voetpad niet te snel gaat rijden. In totaal zijn er 3 standen wat de snelheid betreft.

  Hoeveel kilometer kun je met deze scootmobiel rijden?

  Het bereik (actieradius) van deze elektrische driewieler is zeer royaal! Er zijn 3 accu-opties waaruit je kunt kiezen. Dit zijn:

  • Optie 1 is een Gel accu
  • Optie 2 is een Lithium accu
  • Optie 3 zijn 2 Lithium accu’s

  Met de Gel accu (optie 1) kun je 40 echte kilometers afleggen.

  Met de Lithium accu (optie 2) kun je 50 echte kilometers afleggen.

  Met de dubbele Lithium accu (optie 3) kun je 100 echte kilometers afleggen.

  (De genoemde afstanden zijn indicatief en verkregen door testen. Er zijn verschillende factoren van invloed die het bereik (actieradius) beïnvloeden zoals buitentemperatuur, bandenspanning, tegenwind, etc.)

  Als wij je mogen adviseren dan raden we je de Lithium accu aan, want Lithium heeft wat extra voordelen ten opzichte van Gel. Echter is Lithium ook iets duurder, en dat is niet voor iedereen haalbaar.

  Voordelen van Lithium (optie 2 / optie 3)

  De voordelen van een Lithium accu t.o.v. een Gel accu is dat Lithium zich sneller laat opladen, lichter is van gewicht, en een langere levensduur heeft.

  De oplaadtijd van de Gel accu (optie 1) is 6 à 7 uur.
  De oplaadtijd van de Lithium accu (optie 1 of optie 2) is 4 uur.

  Lithium laat zich in slechts 2 uur en 15 minuten voor 80% opladen, dus een lege accu heb je in no-time voor een groot gedeelte weer bijgeladen. De overige 20% opladen kost +/- 1 uur en 45 minuten. Het laatste stukje bijladen gaat dus langzamer, maar vooralsnog scheelt het je 2 à 3 uur met de gel accu, en is het rijbereik (afstand die je kunt afleggen) ook een stuk groter.

  De Lithium accu is lichter in gewicht, en dat merk je! Doordat je minder kilo’s hoeft mee te nemen (in vergelijking tot de Gel accu), is de scootmobiel ook iets sneller op topsnelheid, een reageert hij ook wat vlotter. Dit komt het rijgedrag dan weer ten goede.

  Daarnaast is de levensduur van een Lithium-accu tussen de 5 en 8 jaar, afhankelijk natuurlijk van hoe je de accu behandelt, en is de levensduur van een Gel accu gemiddeld 3 jaar. Mocht je de Nipponia scootmobiel kopen op afbetaling, dan wordt de keuze waarschijnlijk nog makkelijker om voor de Lithium accu te kiezen want je betaalt slechts een paar euro per maand extra, maar krijgt er dan ook wel veel extra voordelen voor terug.

  Opladen gaat in alle gevallen heel gemakkelijk

  Het opladen van de scootmobiel gaat heel gemakkelijk. Onder de stoel aan de voorkant zit een oplaadaansluiting, en daar kun je de oplader direct insteken. Je hoeft dus geen kappen te verwijderen om bij de oplaadaansluiting te komen. De ene kant van de oplader steek je in het stopcontact, en de andere kant in de scootmobiel. Super gemakkelijk!

  Opbergruimte onder de stoel van 20 liter

  Er zit onder de luxe stoel nog een opbergvak welke een grootte heeft van ongeveer 20 liter. Hier zou je als voorbeeld de oplader in kunnen opbergen, een jas, een tas, regenkleding, of iets anders.

  Luxe LED verlichting voor zicht en veiligheid

  De Nipponia 2Fast scootmobiel met drie wielen is rondom uitgevoerd met LED verlichting. Nu is LED verlichting een absolute aanwinst en een must have op een scootmobiel. Je bent immers een kwetsbare weggebruiker ondanks dat de 2Fast je meer veiligheid biedt dan andere scootmobielen. Door de LED verlichting val je meer op in het verkeer, en dat is iets dat je dan ook qua veiligheid graag wilt. Bovendien zorgen LED lampen ervoor dat je in het donker beter kunt zien omdat de lichtopbrengst hoger is. LED is tevens een stuk energiezuiniger dan conventionele verlichting, en dat komt weer ten goede van het rijbereik.

  Remmen berekend op de hoge scootmobiel snelheid

  Op het gebied van remmen zit het ook wel snor op de 2Fast scootmobiel. De 3 wieler tot stilstand brengen is kinderspel. Het voorwiel is uitgerust met een zeer goede schijfrem, welke gebackupt wordt door de trommelremmen aan de achterkant. Ook hier is goed naar veiligheid gekeken. De Nipponia scootmobielen blinken echt uit op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Van een Nipponia scootmobiel kopen zul je dan ook absoluut geen spijt krijgen.

  Laad je telefoon op onder het rijden met de USB aansluiting

  Wie onderweg graag gebruik maakt van een navigatiesysteem, of zijn of haar mobiele telefoon tijdens het rijden wilt opladen, maakt ook een goede keuze door de 2Fast scootmobiel te kopen. Dit model is namelijk standaard uitgerust met een USB aansluiting. De USB aansluiting is breed inzetbaar en werkt met alle USB apparaten, van telefoon opladers tot gadgets.

  Scootmobiel met veel opties en uitbreidingsmogelijkheden

  De Nipponia scootmobiel is uit te breiden met verschillende opties en accessoires. Zo kan dit model worden aangepast zodat je met de voet kunt remmen of gas geven, of dat de gashendel niet rechts maar links zit. Een windscherm is ook een optie waaruit je kunt kiezen. Het windscherm beschermt je tegen de wind en regen, en op warme dagen ook tegen rondvliegende insecten. Het verhoogt het comfort met een flink aantal punten, en behoort daarom ook tot een van de belangrijkste accessoires op scoot mobielen.

  Optioneel: draaibare stoel die nog luxer is

  De standaard stoel is al heel comfortabel, maar is niet draaibaar. Dit betekent dat de stoel niet opzij kan draaien om de opstap nog makkelijker te maken. Een draaibare stoel, welke ook wel captain chair wordt genoemd, is optioneel wel verkrijgbaar! Wil je de draaibare stoel, kies dan in de optielijst voor de ‘comfort stoel’.

  Elektromotor met een vermogen van 650W

  De motor op de 2Fast driewieler heeft een vermogen van 650 Watt. De krachtige motor zorgt ervoor dat je moeiteloos de topsnelheid van 25 km per uur haalt. Een helling omhoog is ook geen enkel probleem want er is vermogen genoeg. Een bijzonder groot voordeel is dat de motor borstelloos is, en geheel onderhoudsvrij is. De motor heeft dus geen onderdelen die in de toekomst vervangen dienen te worden. Daardoor heeft de motor ook een bijzonder lang leven.

  Nipponia 2Fast kopen

  De Nipponia 2Fast is een van de meest kwalitatieve scootmobielen die je maar kunt vinden. Het rijbereik (actieradius) is bijzonder groot, zeker met de dubbele Lithium accu opstelling, waarmee je zelfs 100 kilometer mee kunt halen! Dit driewieler model is leverbaar in een chique bordeaux rood metallic uitvoering, en in het zilver. Bij ons kun je deze geweldige Nipponia 2Fast kopen. Betalen kan op allerlei manieren, ook met pin in onze winkels of met IDeal via de webshop.

  Betaal gemakkelijk in 3 termijnen

  Betaal je liever een klein beetje gespreid zonder daarvoor een lening of financiering aan te gaan? Dan kun je gebruik maken van onze IN3 betaalregeling. Met IN3 kun je deze scootmobiel kopen en betalen in 3 termijnen waarbij je tijdens het afrekenen slechts het eerste termijn voldoet. De overige 2 termijnen voldoe je vervolgens binnen 30 en 60 dagen. Extra tijd om te betalen zonder dat daar een bank voor nodig is!

  Scootmobiel leasen

  Een scootmobiel leasen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het grote voordeel van een scootmobiel leasen is dat je niet hoeft te beschikken over het aankoopbedrag. Heb je een maandelijks inkomen, dan is dat al voldoende.

  Leasen wil zeggen dat je de scootmobiel gaat kopen op afbetaling, en hem maandelijks afbetaalt. Het maandbedrag is iedere maand hetzelfde, en de looptijd bepaal je eenvoudig zelf. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag wordt. In ons lease tabel kun je eenvoudig aflezen aan welke maandelijkse kosten bij welk aflossingstermijn. Vanaf zo’n 40 euro per maand kun je deze scootmobiel al leasen!

  Terug naar de scootmobiel
 • Technische (scootmobiel) specificaties

  Nipponia 2Fast Elektrische scootmobiel

  • Maximale snelheid 25 km/h
  • Motor type 650w Borstelloos
  • Type Accu Lood batterij of Lithium*
  • Accu capaciteit 60V 20AH of 20/40/60AH
  • Max. Laadtijd 6-8 uur
  • Garantie op Accu 12 maanden
  • Afmetingen (mm) 1520x680x1070
  • Wielbasis (mm) 1100
  • Bandenmaat / type 3.0-10 Tubeless
  • Remmen Voor / Achter Schijf / Trommel
  • Snelheid (KM/H) 25 km/h
  • Actieradius (KM) 40 Lood / Lithium 50/100/150*
  • Hellingshoek 8%
  • Netto gewicht (KG) 120
  • Maximaal toelaatbaarheid (KG) 180
  • Het aantal laadcycli van de batterij: 500 lood / lithium 2000
  • Breedte: 65 cm
  • Hoogte: 120 cm
  • Lengte: 152 cm
  • Zithoogte: 71 cm

  *Meerprijs

  Klik hier om de handleiding te bekijken

  Terug naar de scootmobiel
 • Scootmobiel reviews (28)
  Nipponia 2Fast scootmobiel
  Recensie 1 tot en met 28 (van de 28 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: donderdag, 18 januari 2024
  Rijd erg fijn en het is fijn dat je eerst voorzichtig kan oefenen en later sneller kan gaan
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zondag, 26 november 2023
  Ik heb deze scootmobiel na lang zoeken op internet uitgezocht. Hij sprong er echt uit en was precies wat ik zocht.Modern, flitsend,betrouwbaar en redelijk geprijsd. Ik heb een model met 3 wielen aangeschaft omdat ik een zo klein mogelijke draaicirkel nodig had, maar ze hebben ze ook met 4 wielen. Mijn electrische scootmobiel bevalt uitstekend qua comfort en rijden.Hij oogt heel flitsend!! Ik krijg bewonderde blikken als ik rij. Dat is toch wel leuk bij de negatieve noodzaak om er een te moeten GSDFYMrijden..
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: donderdag, 02 november 2023
  heel tevreden rij heel lekker
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: woensdag, 04 oktober 2023
  Sinds enige weken kan ik beschikken over de Nipponia 2Fast scootmobiel. Deze scootmobiel kan in tegenstelling tot de meeste scootmobielen als maximum 25 km/uur. Geweldig als je de ruimte heb om zo te rijden daarnaast heeft mijn scootmobiel een actieradius van 100 km. Wat een verrassing voor mij was de scootmobiel bleek gratis voorzien van een alarm systeem.Top Conclusie:Een topper die ik graag aan beveelt.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 25 september 2023
  ben er super blij mee het is de mercedes onder de scootmobielen ik ben blij dat ik deze daar heb gekocht
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: woensdag, 02 augustus 2023
  Doet heel goed wat van een scootmobiel verwacht mag worden
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: woensdag, 02 augustus 2023
  Fantastische scootmobiel, werkt uitstekend. Ben er erg blij mee. Het enige is dat hij best wel snel ingrijpt en het lastig is om door een winkel te manoeuvreren. Verder zijn de lampjes op het dashboard voor de richtingaanwijzers nauwelijks te zien. Als je achteruit gaat dan piept hij, waarom geen geluidje voor je richtingaanwijzers?? Het zal wel nieuwigheid zijn maar het is lastig om ligt te remmen. De remmen zijn echt heel erg goed, misschien te goed. Het is zalig om met die elektrische fietsen mee te kunnen rijden. Bij mij heb ik er 2 lithium accu\\\\'s in zitten en kan dus best wel wat kilometers maken. Op een paar kleine dingetjes na is het echt een geweldige scootmobiel. De bergruimte is gewoon groot te noemen en afsluitbaar. De verlichting is fantastisch, ook een hele goede dagrijverlichting. Ik reed met een Trophy van Medipoint maar ben nu overgestapt naar een Ferrari. Het is afwachten hoe hij het inde toekomst gaat de maar daar heb i alle vertrouwen in. Groet, Ruu
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: donderdag, 19 januari 2023
  ik heb deze al een paar weken en verder een prima scootmobiel.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: donderdag, 01 december 2022
  Heel goede scootmobiel ben er alleen mee achter over ge kiep toen ik mijn Vito in reed dus nooit er op gaan zitten terwijl je hem inlaad maar er langs gaan staan is mijn advies.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 29 november 2022
  Geweldige machine deze scootmobiel, een opmerking over de service ik had aangegeven de accu volledig op te laden.
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: woensdag, 19 oktober 2022
  zeer goede scootmobiel tot nu toe ben uitermate tevreden
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 04 oktober 2022
  Een geweldige scootmobiel doet prima wat verwacht wordt. Ziet er mooi uit er zijn al diverse personen die er beslist naar gaan kijken als ze zelf ook een scootmobiel willen
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zaterdag, 20 augustus 2022
  prettige scootmobiel, ik heb deze gekozen omdat dit model een motorrem heeft en hierdoor minder vaak een hard zelf hoef te remmen met mijn en handen, aanrader!
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 03 mei 2022
  Top ervaring , scootmobiel gekocht met een aanpassing nl: zwaardere accu en ik haal makkelijk de 100 km, dit betekend dat mobielere ben dan met mijn oude scootmobiel die maar 30 km ver kon.
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: woensdag, 16 februari 2022
  Gelukkig was er ook een grijze uitvoering want die rode vind ik werkelijk afschuwelijk. Maar ieder voor zich natuurlijk. Het sportieve staat me wel aan, de stokhouder is ook zeer welkom. De bediening is eenvoudig en de scootmobiel is fijn te sturen. Niet eerder een scootmobiel gehad dus vergelijken is niet mogelijk. Wat mij betreft het geld zeker waard.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: woensdag, 24 november 2021
  de scootmobiel op zich is prima.
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 14 mei 2021
  Ben wel tevreden over de scootmobiel, rijdt prima. Vind het nog steeds jammer dat er geen handeling bij zit. Zal het ingebruik nemen een stuk makkelijk maken. Hoop deze nog te ontvangen. Met vriendelijke groet Peter van den Berg .
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 23 maart 2021
  Ik ben heel vriendelijk ontvangen, ze zijn heel behulpzaam en netjes. keurige mensen top adres alles perfect gegaan, ik kan het iedereen aanraden
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 09 maart 2021
  Ben nu enkele weken in bezit van nipponia2fast scootmobiel. Het is heerlijk om hiermee te rijden. Haalt perfect de opgegeven snelheid van 25kmh/u. Dus gezegd: een prima aanschaf. Kan ik dus aan bevelen.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 09 februari 2021
  In feite heb ik de Nipponia Fast One. Prachtig mooi ontwerp, net een scooter gezien vanaf de voorkant. Ook een goede topsnelheid van 25 km per uur. Ik heb 11 jaar met een Sterling Elite gereden, maar dit is totaal andere koek. Ben er super tevreden over. Heb er 1 lithium accu in laten plaatsen, goed voor 50 km lang rijplezier. Daardoor is de scootmobiel ook sneller opgeladen, rijdt hij harder en is lichter in gewicht. Veel verlichting van de koplamp in het donker. Alle bediening aan het stuur. Met de drie standen is de snelheid goed te regelen. Ook in de supermarkt en op de stoep en winkelgebied. Dit is een scootmobiel anno 2021!
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zaterdag, 21 november 2020
  Dit was de beste scootmobiel met motorrem die voor mijn vader kan vinden. Pas op voor andere winkel deze verkopen het zelfde model voor de dubbel prijs. Mijn vader is super blij met zijn nieuwe vervoer en komt nu dagelijks weer zelfstandig buiten. Bedankt jack voor je advies.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zaterdag, 18 juli 2020
  Wat betreft extra opties geen betere scootmobiel dan de Gomax FAST van firma FAST & FURIOUS. Deze mobiel is geheel naar wens af te stemmen wat voor mensen met een beperking ideaal is. Ik werk zelf in de zorg en heb deze mobiel én deze winkel al meermaals aanbevolen bij cliënten. Nog nooit een klacht gehoord, en mijn moeder is er ook heel gelukkig mee.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 03 maart 2020
  HAPPY WITH PURCHASE. INSTRUCTIONS ALSO ENGLISH. SHOP ONLY DUTCH. FAST DELIVERY.
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zondag, 16 februari 2020
  Ik had geen zin in een scootmobiel tot ik deze FAST tegenkwam. Ik wilde niet als een ouwe opa door de winkelstraten rollen maar gewoon gas erop net als vroeger. Deze FAST gaat tot wel 25 km/u en dat merk je! In de winkel wel een standje lager zetten anders ram je zo een stellage omver! Ik heb er een voetpedaal op laten zetten, dat voelt meer als een auto besturen.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zaterdag, 08 februari 2020
  Het is een hele fijne scootmobiel, vooral met de aanpassingen die ik heb laten doen. Deze scootmobiel is echt een aanrader
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 27 januari 2020
  ik ben tevreden met mijn scootmobiel er was vertraging maar dat kwam door jullie verhuizing naar jullie nieuwe pand ik zou jullie aanbevelen bij andere mensen en hoop toekomstige kopers naar jullie te verwijzen mvg de liefste vrouw van amsterdam noord marjan
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zondag, 20 oktober 2019
  Wat betreft extra opties geen betere scootmobiel dan de Gomax FAST van firma FAST & FURIOUS. Deze mobiel is geheel naar wens af te stemmen wat voor mensen met een beperking ideaal is. Ik werk zelf in de zorg en heb deze mobiel én deze winkel al meermaals aanbevolen bij cliënten. Nog nooit een klacht gehoord, en mijn moeder is er ook heel gelukkig mee.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 30 september 2019
  Na behoorlijk wat onderzoek uitgevoerd te hebben over scootmobielen uiteindelijk uitgekomen op de Gomax Fast van Fast & Furious scooters vanwege de vele opties. Mijn echtgenote heeft een motorische beperking waardoor het me levensgevaarlijk leek om op een scootmobiel te rijden. De Gomax Fast is leverbaar met een automatische rem was dag en nacht verschil maakt voor iemand met een beperking. We kunnen nu samen op pad gaan, en mijn vrouw is ook veel minder onafhankelijk dan vroeger. Dank aan de klantenservice voor alle informatie.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scootmobiel
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scootmobiel
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scootmobiel

Alternatieve scootmobielen