For Motion Triflex scootmobiel

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 650,00
(Nog 5 dagen en 13 uur)
Adviesprijs: 3.449,95
Onze prijs: 2.799,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scootmobiel opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.799,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.093,30 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • Meer accessoires = meer korting (zie winkelwagen)
 • (scootmobiel) omschrijving

  For Motion Triflex

  De For Motion Triflex is de meest stabiele 3-wiel scootmobiel die er op de markt te vinden is. Bovendien is hij uniek in zijn soort. De Triflex is bijzonder robuust, krachtig, snel en beschikt zelfs standaard over een luxe stoel. Dankzij zijn grote aanpasbaarheid is hij geschikt voor iedereen, en wat de looks betreft mag hij er ook zeker wezen!

  Een stijlvolle scootmobiel met een modern retro design

  De For Motion Triflex is een supermoderne scootmobiel in een retro jasje. Vanaf de voorkant lijkt het net een moderne Vespa scooter, uitgevoerd met fraaie led verlichting. De kenmerkende ‘stropdas’ die de Italiaanse retroscooter aan de voorkant heeft, vind je ook terug in het design van de Triflex. Aan het design is dus veel aandacht besteed, waardoor het een plaatje is om te zien.

  Veiligheid is naar een nog hoger niveau getild en daar maakt de led verlichting deel van uit. De stropdas aan de voorzijde zorgt ervoor dat de driewieler goed opvalt in het verkeer en dat je niet over het hoofd wordt gezien. De ledkoplamp is van nieuwste generatie en voorzien van led schijnwerpers. Hierdoor is de lichtopbrengst nog hoger zonder dat het meer energie kost. Het wegdek wordt daardoor nog beter verlicht.

  Iets wat niet direct opvalt is dat de Triflex ook omgetoverd kan worden tot een 2-persoons scootmobiel. De luxe stoel is namelijk in een handomdraai in zijn geheel naar achter te schuiven. Hierdoor ontstaat er een nieuwe extra zitplek doordat het zitje die onder de stoel verscholen zat, tevoorschijn komt. Zodoende kun je dus met 2 personen tegelijkertijd op 1 relatief compacte scootmobiel rijden. Op die manier kun je dus bijvoorbeeld ook met je partner op stap.

  Onovertroffen rijgedrag met veel comfort

  De Triflex scootmobiel biedt een onovertroffen rijgedrag met bijzonder veel comfort en gemak. Het is een echt werkpaard met een heel soepele en eenvoudige besturing. Omdat het ook een echte krachtpatser is, is hij breed inzetbaar en laat hij je nooit in de kou staan.

  Zijn soepele bediening maakt hem de ideale kandidaat voor mensen met een lichamelijke beperking die weinig kracht kunnen uitoefenen. En vanwege zijn grote aanpassingsvermogen is hij altijd passend te maken waardoor een beperking naar de achtergrond verdwijnt.

  Het rijgedrag overtreft alle driewielers. Er is namelijk geen driewieler op de markt te vinden met zo’n robuust en stabiel onderstel zoals deze. Het is de veiligste driewieler die momenteel verkrijgbaar is vanwege zijn stabiliteit en krachtige remsysteem. Naast zijn geweldige weggedrag biedt hij ook veel comfort. De schokbrekers maken korte metten met slecht wegdek terwijl de luxe stoel veel zitcomfort biedt.

  Een goed passende scootmobiel voor iedereen

  Op een scootmobiel wil je goed en lekker kunnen zitten, vooral als je een lichamelijke beperking hebt. Vaak heb je te kampen met pijnklachten of een beperkte mobiliteit waardoor je bijvoorbeeld de knieën niet volledig kunt buigen. In dat geval zoek je een scootmobiel waarop je kunt plaatsnemen die ook comfortabel aanvoelt en je zo min mogelijk ongemakken ervaart.

  Stoel aangepast op lichaamslengte

  De For Motion Triflex is een van de weinige scootmobielen waarbij de stoel volledig op de lichaamslengte van de bestuurder kan worden afgesteld. Tijdens het bestellen in onze webshop kun je jouw lengte opgeven zodat hij kosteloos op maat wordt gemaakt. Zo is dit model geschikt voor korte en lange mensen. Bovendien is er veel ruimte voor de voeten dankzij het brede en diepe voetplateau. Ook ideaal dus voor mensen met orthopedische schoenen.

  Luxe stoel is standaard

  Daarnaast wordt de Triflex standaard met een luxe stoel geleverd die over armleuningen beschikt, een verstelbare hoofdsteun, een verstelbare zitting, en een verstelbare rugleuning. De armleuningen zijn opklapbaar en in schuinte te verstellen. Zo zit je dus altijd perfect en comfortabel.

  Comfortstoel voor nog meer comfort

  Optioneel is er ook de comfortstoel voor mensen die van plan zijn veel kilometers te gaan maken of rugklachten hebben. De comfortstoel is van een nog hoger niveau en biedt nog meer zijdelingse ondersteuning en zitcomfort. De comfortstoel kan tevens uitgerust worden met een draaiconstructie waardoor je makkelijk vanaf de zijkant in kunt stappen of uit kunt stappen. De draagconstructie kan zowel naar links als rechts bewegen. En bovendien kan de comfortstoel ook voorzien worden van stoelverwarming.

  Stoelverwarming is een therapeutische aanvulling

  Stoelverwarming klinkt op de eerste plaats als een ware luxe, maar het is vooral een medisch hulpmiddel. Doordat de stoelverwarming (zitting+rugleuning) perfect regelbaar is en een gelijkmatige warmte afgeeft, blijft de doorbloeding optimaal waardoor stijfheid bij lang zitten wordt beperkt. Daarnaast worden pijnklachten verminderd en kunnen mensen met reumatische klachten en spier- en peesproblematiek zich een stuk aangenamer verplaatsen.

  Handvatverwarming is ook mogelijk

  Hetzelfde geldt voor de handvatverwarming waarvoor gekozen kan worden. In de optielijst vind je alle mogelijkheden terug dus neem zeker even een kijkje.

  De Triflex is er in verschillende snelheden

  Je kunt de For Motion Triflex driewiel scootmobiel kopen in verschillende snelheden. De gewenste snelheid geef je op tijdens het bestellen. Zo kun je standaard kiezen uit:

  • 12 km/u
  • 15 km/u
  • 18 km/u
  • 25 km/u
  • 32 km/u

  Mocht je de Triflex scootmobiel via de gemeente willen aanvragen, dan kunnen er bepaalde voorwaarden van toepassing zijn. Sommige gemeenten geven alleen een WMO/PGB wanneer de scootmobiel niet sneller rijdt dan 12, 15, of 18 kilometer per uur. Informeer eventueel vooraf hoe jouw gemeente hier tegenaan kijkt en vraag kosteloos 2 verschillende offertes bij ons op indien je toch wat sneller wilt rijden.

  De Triflex is de 3-wiel variant van de Forty-5

  Wie zich heeft verdiept in de scootmobielen van For Motion, zal het vast niet ontgaan zijn dat de Triflex veel karakter elementen heeft overgenomen van het vlaggenschip model ‘Forty-5’.

  De Forty-5 is niet alleen de snelste ‘vaste’ scootmobiel van Nederland maar ook de meest robuuste en stabiele scootmobiel die je maar kunt vinden. Dat robuuste karakter heeft de Triflex overgenomen. Je zou kunnen stellen dat de Triflex het zusje is van de Forty-5. Het grootste verschil tussen de twee modellen is de topsnelheid en het aantal wielen. De Forty-5 is namelijk een 4-wiel scootmobiel, en de Triflex een driewieler. De Forty-5, zoals zijn naam het eigenlijk al verraadt, kan 45 km per uur rijden. De snelste uitvoering van de Triflex gaat maximaal 32 km p/u.

  Vernieuwd motor concept

  Beide beschikken over het vernieuwde motorconcept dat geheel onderhoudsvrij, duurzaam, betrouwbaar en krachtig is. In tegenstelling tot andere scootmobielen wordt er gebruik gemaakt van 2 motoren in plaats van 1 en is er geen mechanische overbrenging meer aanwezig. De motoren zitten namelijk in de achterwielen. Hierdoor zijn de prestaties nog beter en efficiënter. Daarnaast is de scootmobiel nog stiller en betrouwbaarder.

  Het motor concept is zo krachtig dat je moeiteloos de topsnelheid kunt bereiken met 2 volwassenen aan boord. Zelfs een zeer steile helling beklimmen zoals een ondergrondse parkeergarage is voor de Triflex kinderspel.

  100.000 km garantie

  De fabrikant geeft zelfs 100.000 kilometer garantie op de motoren, mits men zich aan de onderhoudsintervallen houdt. Een scootmobiel, ongeacht van welk merk, zal in ieder geval jaarlijks een onderhoudsbeurt moeten ondergaan. Zo weet je als gebruiker dat je scootmobiel in topconditie verkeert en dat je er veilig gebruik van kunt blijven maken.

  Robuuste en uiterst comfortabele dwars compensatie

  Net als de Forty-5 heeft de Triflex dezelfde achterkant en dezelfde robuuste en uiterst comfortabele dwars compensatie met lovende kritieken. Met name de voorzijde is bij de Triflex 3-wieler anders. In tegenstelling tot de Forty-5 heeft de Triflex dus 1 wiel minder aan de voorkant, en dat zorgt voor een kleinere draaicirkel wat heel gunstig is. Een kleine draaicirkel zorgt ervoor dat er minder ruimte nodig is om te keren. Bij de Triflex is de draaicirkel slechts 3 meter.

  De naam Tri Flex

  Triflex dankt zijn naam aan 'Tri' voor 3 wielen en 'Flex' voor de flexibele configuratie waarbij je eenvoudig het voertuig omtovert tot een 2-persoons scootmobiel. De flexibele configuratie is iets wat de Forty-5 ook direct populair maakte bij de lancering, en dat heeft For Motion terug laten komen bij de driewiel scootmobiel variant.

  Hoeveel kilometer kun je met de Triflex rijden?

  De actieradius is voor veel mensen belangrijk. De actieradius vertelt je hoeveel kilometer je kunt rijden met een scootmobiel. Vaak is het verstandig om een accupakket te kiezen waarmee je meer kilometer kunt rijden dan dat je gepland had en daadwerkelijk nodig hebt. In de praktijk wil je namelijk altijd nog wat reserve overhouden zodat je altijd thuis kunt komen en niet te veel op de batterijmeter hoeft te letten om te zien of je het nog wel redt. Het zorgt tevens voor afleiding en je wilt de focus op het verkeer houden.

  Beperkt gebruik

  Voor de mensen die minimaal gebruik gaan maken van de scootmobiel is er een lood/zuur accupakket. Dit pakket is goed voor een bereik van 40 kilometer.

  Regelmatig tot veel gebruik

  Voor de mensen die de scootmobiel regelmatig of vaak gaan gebruiken zijn er verschillende lithium accu pakketten. Een lithium accu laat zich een stuk sneller opladen en kenmerkt zich door zijn langere levensduur. De instap lithium accu biedt een bereik van 50 kilometer.

  Voor mensen die de scootmobiel vaak gaan gebruiken wordt een accu pakket van 100 kilometer of meer aanbevolen. Zeker wanneer je voor een snelle scootmobiel kiest is een groot bereik heel fijn. Een groot bereik benadrukt het gevoel van vrijheid in de wereld waar ‘beperkingen’ regelmatig aan de orde zijn.

  Je kunt beter vooraf in 1x het juiste accu pakket kiezen dan achteraf voor een upgrade kiezen. Achteraf een accu bijplaatsen kan, maar het is wel belangrijk om te weten dat accu’s samenwerken en tegelijk samen verouderen. Zou je een ‘gebruikte’ accu combineren met een nieuwe bijgeplaatste accu, dan zal de nieuwe accu de veroudering gaan aannemen van de oudere accu. Nieuw en oud combineren heeft dus een negatieve uitwerking op de nieuwe accu. Hierdoor haal je vaak niet het gewenste resultaat, en bovendien is achteraf inbouwen ook duurder dan vooraf te kiezen voor een groter accupakket. Kies daarom meteen voor de juiste capaciteit.

  Kort samengevat kun je dus kiezen voor een rijbereik van:

  • 40 km
  • 50 km
  • 100 km
  • 150 km
  • 200 km
  • 300 km

  Tip: kies je voor een accu pakket van 100 km of meer, bestel dan ook een snellader mee om de laadtijd te verkorten. Een groter accupakket opladen duurt normaliter wat langer. Met een snellader gaat het opladen veel sneller.

  Uitneembare accu

  Optioneel kun je ook voor een uitneembare accu kiezen. Dit kan bij een rijbereik van 50 km, 100 km, 150 km en 200 km. Een uitneembare accu kun je op iedere gewenste plaats opladen en ben je niet afhankelijk van een stopcontact in de buurt.

  Laadpaal adapter

  Optioneel kun je ook voor een laadpaal adapter kiezen. Daarmee kun je de scootmobiel ook opladen aan een laadpaal die voor elektrische auto's bedoeld is. Kies bij voorkeur dan de snellader en een accupakket die groter is dan 50 km bereik om optioneel te kunnen profiteren.

  Het remsysteem is bijzonder krachtig en aanpasbaar

  Een van de grote voordelen van de For Motion Triflex is dat hij beschikt over 3 schijfremmen. Ieder wiel is dus met een eigen remschijf uitgerust. Het remsysteem wordt hydraulisch bediend en daarvoor is geen krachtinspanning nodig. Met minimale inspanning, en zelfs met 1 wijsvinger, kun je het voertuig moeiteloos tot stilstand brengen.

  Waar For Motion zich in onderscheidt is de aanpassingen die je kunt laten uitvoeren, en dit kun je gewoon online al aangeven tijdens het bestellen. Zo krijg je hem op maat thuis geleverd.

  Normaal gesproken zit er op het stuur zowel aan de linker- en rechter kant een remgreep. Door de remgreep in te knijpen, rem je af. De linker remgreep is om de rem op de achterwielen te bedienen. Met de rechter remgreep bedien je de rem op het voorwiel.

  Het remsysteem kun je laten aanpassen en daarbij kun je bijvoorbeeld kiezen uit:

  • de voor- en achterrem bundelen onder 1 remgreep, links of rechts
  • de remgrepen omdraaien waardoor de voorrem links komt te zitten en de achterrem rechts
  • een rempedaal installeren voor de linker- of rechter voet welke voetrem genoemd wordt

  Manier van gas geven is ook aan te passen

  Normaliter geef je gas door aan de gashendel te draaien. De gashendel zit rechts op het stuur en draai je naar je toe, net zoals dat op een brommer of scooter werkt.

  Omdat niet iedereen met de rechter hand of pols deze draaibeweging kan maken biedt For Motion alternatieven. Zo kun je de gashendel ook links op het stuur laten plaatsen, kiezen voor een duimgas knop zowel links als rechts, of kiezen voor een gaspedaal (voetgas).

  Duimgasknop

  De duimgas knop bedien je met de duim. Deze knop is direct naast het handvat gepositioneerd waardoor je de knop eenvoudig met de duim kunt bedienen terwijl je de handgreep vasthoudt. Eventueel kun je ook zowel links + rechts een duimgas knop laten installeren om af te wisselen. Ook kun je een combinatie doen zoals links duimgas en rechts de gashendel. De mogelijkheden vind je in de optielijst terug.

  Gaspedaal

  Met een gaspedaal kun je net als in de auto gas geven door de voet op een pedaal te laten rusten en hem in te trappen. Het pedaal kan zowel links als rechts gemonteerd worden.

  Nauwkeurige gasdosering

  Voor welke optie je ook kiest, het systeem zal er altijd voor zorgen dat je zeer nauwkeurig het gas kunt doseren. Hierdoor kun je in iedere situatie perfect de snelheid aanpassen. Dit maakt het dan ook mogelijk om hetzelfde tempo aan te houden van een voetganger die met je meeloopt, of bijvoorbeeld een ebike. En natuurlijk is er een snelheidsbegrenzer waarmee je de maximumsnelheid kunt beperken. Zo voorkom je dat je te snel rijdt.

  230V stopcontact op je scootmobiel, de ideale reisgenoot

  For Motion biedt vele opties waaruit je kunt kiezen. Zo is er ook een 230 volt omvormer zodat je een stopcontact kunt laten inbouwen op je scootmobiel. Op het stopcontact kun je bijvoorbeeld de oplader aansluiten van een ebike, je laptop, medische apparatuur zoals een draagbare zuurstofconcentrator, een koffiezetapparaat voor een kopje koffie onderweg, of extra verlichting. Je kunt het zo gek niet bedenken.

  De omvormer is van uiteraard van hoge kwaliteit, levert een continu vermogen van 1200W en is een pure sinus voor een zuivere netspanning. Hierop kun je dus ook computerapparatuur en slimme apparaten aansluiten.

  Het stopcontact is een optie die alleen op modellen gemonteerd kan worden die een accu pakket hebben van 100 km of meer.

  Wat behoort tot de standaarduitrusting van de Triflex?

  De Triflex is een heel complete scootmobiel met allerlei handige functionaliteiten. Zo is er een tassenhaak aanwezig aan de voorkant om een boodschappentas/handtas/rugzak aan te bevestigen, maar ook een dashboardkastje met USB aansluiting! Zo kun je onderweg je telefoon opladen. Het dashboardkastje kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het opbergen van handschoenen of je telefoon. Hij is opgedeeld in 2 compartimenten.

  Op beide remgrepen is ook een parkeerfunctie aanwezig waardoor je het voertuig op een helling kunt parkeren, of op- en af kunt stappen zonder dat het voertuig beweegt. Door de hendel in te knijpen kun je het vastzetten waardoor hij ingeknepen blijft. Zo blijft het voertuig dus op de rem staan.

  Het contactslot is van een anti-diefstal type. Met een druk op de knop kun je de sleutelopening afdichten waardoor diefstal zeer moeilijk wordt gemaakt. Met de achterkant van de sleutel kun je het slot ontgrendelen waardoor je er weer een sleutel in kunt steken.

  De koffer aan de achterzijde wordt standaard meegeleverd net als de 2 spiegels. De koffer biedt een royale opbergruimte en is tevens voorzien van eigen slot. De sleutel is dezelfde als de contactsleutel, wat het openen extra makkelijk maakt.

  Verder is er een fraai en makkelijk afleesbaar beeldscherm aanwezig met kilometerteller, dagteller, batterijmeter en om je goed te laten horen is er ook een luide claxon aanwezig. Daarnaast is het voertuig tevens uitgerust met led richtingaanwijzers en een luxe stoel.

  Optioneel kun je het voertuig verder uitbreiden met een trekhaak, extra grote koffer, mandje, windscherm, overkapping, rollator drager, fietskar koppeling, extra USB aansluiting, telefoonhouder en ga zo maar door. Kijk beslist even in de optielijst voor alle mogelijkheden en aanpassingen. De Triflex is de meest uitbreidbare scootmobiel die er op de markt te vinden is.

  Scootmobiel regels

  De Tri-flex van For Motion is een scootmobiel dat valt onder de categorie gehandicaptenvoertuigen. Daarvoor geldt dat je geen rijbewijs of helm nodig hebt. Een gehandicaptenvoertuig mag maximaal 45 kilometer per uur gaan. Ben je jonger dan 16 jaar dan mag je alleen op een scootmobiel rijden die niet sneller dan 10 km p/u gaat. Aangezien wij de Triflex kunnen aanpassen, kunnen wij de snelheid ook aanpassen naar 10 km/u als je dat wilt. Hiervoor kun je de 12 km p/u versie bestellen en ons direct een mailtje sturen met het verzoek hem op 10 km p/u te zetten.

  Met een scootmobiel zoals deze mag je op de stoep rijden en parkeren, op het fietspad komen, op de rijbaan, en zelfs op wegen rijden waar een maximumsnelheid geldt van 80 km per uur indien er geen fietspad of fietsstrook aanwezig is. Je hebt dus alle vrijheid.

  Ook een winkel mag je naar binnen met dit voertuig, maar houdt er rekening mee dat dit niet de kleinste driewieler is. Hij is 77 cm breed aan de achterkant en dat is wat breder dan normaal. Veel modellen hebben een breedte van 68-70 cm zoals bijvoorbeeld de On Four of de Fast One. Ruim opgezette winkels vormen meestal geen probleem.

  Het enige wat je nog nodig hebt is een WA verzekering want dat is verplicht. Hiervoor raden wij de ANWB aan. De ANWB biedt tevens een pakket voor pechhulp onderweg zodat je ook bij een lekke band onderweg snel thuis gebracht wordt en je scootmobiel bij een dichtbijzijnde garage om de band te repareren, mits de ANWB dat niet zelf ter plekke kan.

  For Motion Triflex kopen

  Zoek je een uiterst stabiele 3 wiel scootmobiel van topkwaliteit, dan kun je bij ons de For Motion Triflex kopen. Niet alleen qua design is het een schitterend gehandicaptenvoertuig maar ook als het gaat om hoogwaardige techniek. De Triflex is namelijk een goed doorontwikkeld product dat mobiliteitsbehoeften optimaal vervult. Kopen en betalen kan bij ons op verschillende manieren. Wij hebben namelijk een heleboel betaalmogelijkheden die je tijdens het afrekenen allemaal tegenkomt. Zo kun je bijvoorbeeld ook een aanbetaling doen en de rest voldoen bij aflevering, in 3 termijnen betalen zonder rente, of kopen of afbetaling.

  De Triflex driewieler leasen

  In termijnen betalen voor je scootmobiel is bij ons ook mogelijk. Je kunt hem namelijk leasen! Bij leasen betaal je het aankoopbedrag in termijnen af. Opties en extra’s zoals bijvoorbeeld het onderhoud kun je ook in de lease onderbrengen. Zo ben je voor een vast maandbedrag helemaal klaar. Ideaal voor mensen die geen spaargeld hebben of dat liever op de bank laten staan.

  In 3 termijnen betalen zonder rente kan met IN3

  Kun je wel wat extra betaalruimte gebruiken? Dan zou de betaalmethode IN3 weleens interessant kunnen zijn. Met IN3 krijg je in feite 60 dagen de tijd. Het aankoopbedrag wordt opgesplitst in 3 gelijke termijnbedragen. Het eerste deel betaal je met iDeal wanneer je het voertuig besteld. Het tweede deel betaal je binnen de 30 dagen en dat geldt ook voor het derde deel. Zo kun je optimaal profiteren van betaalgemak.

  Via de gemeente een 3-wiel scootmobiel aanvragen

  Wie in aanmerking komt voor een WMO/PGB subsidie kan aankloppen bij de gemeente voor een scootmobiel. Om zelf invloed te kunnen uitoefenen welke scootmobiel je krijgt, kun je zelf stappen ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld een offerte voor de For Motion Triflex aanvragen in slechts 1 minuut tijd. Als eerst stel je hem samen waarbij je o.a. aangeeft hoe lang je bent, welke accu je wilt, of je een onderhoudspakket wilt, en eventueel nog andere opties die je nodig kunt hebben. Vervolgens klik je op de offerte knop en ontvang je de scootmobielofferte in de mail.

  Het is verstandig om je keuze richting de gemeente te onderbouwen. Leg je bijvoorbeeld uit dat je zonder een scootmobiel met groot bereik je familie en kleinkinderen niet zelfstandig kunt bezoeken, dan weegt dat mee in de beslissing van de gemeente.

  Geen omkijken meer naar het onderhoud met een pakket

  Bij een onderhoudsbeurt krijgt de scootmobiel de aandacht die hij verdient. Zo wordt er op de eerste plaats een inspectie uitgevoerd waarbij gekeken wordt of alles functioneert volgens de normen. Hierbij worden ook de remmen en banden meegenomen. Bewegende delen worden indien nodig afgesteld en gesmeerd om een optimale werking te kunnen garanderen. Zo doe je niet alleen het langste met je mobiliteitshulpmiddel, maar kun je er ook op blijven vertrouwen.

  Om kosten achteraf te voorkomen kun je ook een onderhoudspakket afsluiten. Bij een onderhoudspakket betaal je vooraf zodat je achteraf geen verrassingen krijgt. Daarnaast spaar je geld uit en kun je meteen een pakket kiezen met de haal- en brengservice erbij. Dat betekent dat het gehandicaptenvoertuig thuis wordt opgehaald, zijn servicebeurt krijgt, en vervolgens weer tiptop wordt thuisgebracht. Zo kun je er weer een jaar tegenaan.

  Terug naar de scootmobiel
 • Formulier voor aanvraag proefrit

  *Extra informatie moet minimaal bestaan uit 15 leestekens
 • Technische (scootmobiel) specificaties

  For Motion Triflex scootmobiel scootmobiel met 3 wielen

  Terug naar de scootmobiel
 • Scootmobiel reviews (0)
  For Motion Triflex scootmobiel heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scootmobiel
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scootmobiel
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scootmobiel

Alternatieve scootmobielen