opc_loader

Scooter assortiment

AANBIEDINGEN

1.599,00 1.299,95

Klantenbeoordelingen

1470 Beoordelingen

Edwin de Vos gaf gemiddeld een 9

23-01-2020 meer...

Abdrahman Moussa gaf gemiddeld een 8

22-01-2020 meer...

Mina gaf gemiddeld een 6

14-01-2020 meer...

ysbrand van der gaf gemiddeld een 4

09-01-2020 meer...

Mo gaf gemiddeld een 6

06-01-2020 meer...

Onze voordelen

Elektrische driewielers

Zoek je een elektrische 3-wieler? Bij ons kun je goedkoop een elektrische driewieler kopen! Zelfs kopen op afbetaling is bij ons geen enkel probleem. De verzendkosten zijn tevens bij de prijs inbegrepen. Alle fietsen worden geleverd met een uitgebreide garantie, zodat je verzekerd bent van een goede koop.

Dutchebike Triple

 
2.799,00 2.099,00 of lease al vanaf 43,00 per maand
8878 keer bekeken

Gezond bezig

De elektrische fiets brengt mensen meer in beweging. Dit komt omdat je vanaf nu niet meer tegen de inspanning van het fietsen op hoeft te zien. Daarnaast haal je veel makkelijker een wat hogere fietssnelheid vanwege de elektrische trapondersteuning. Een elektrische driewieler als voorbeeld, biedt trapondersteuning tot 25 kilometer per uur. Harder rijden is natuurlijk ook mogelijk, maar dan moet je de extra km per uur op eigen kracht doen. Met een minimale inspanning kun je jezelf dus snel en gezond verplaatsen. Niet alleen kun je genieten van de buitenlucht, maar je benen zijn ook weer even in beweging. Tevens is het een goedkoop vervoermiddel. Van belasting, verzekering en parkeerkosten heb je in ieder geval geen last.

 

Een driewieler heeft voordelen

De elektrische driewieler is zeer populair bij mensen die wat extra stabiliteit willen hebben. Zo is afstappen bij stilstand niet meer nodig. Je kunt gewoon blijven zitten op het zadel. Ook op en afstappen gaat vanwege het slimme frameontwerp zeer eenvoudig. De gewichtsverdeling is bij een driewieler beter dan bij een tweewieler omdat het gewicht over 3 banden wordt verdeeld. Het voordeel van kleinere achterwielen is dat banden een stuk minder vaak lek raken. De achterwielen zijn bovendien eenvoudig te monteren wanneer de band aan vervanging toe is. Vanwege de stabiele bouw zou je zelfs veel bagage mee kunnen nemen.

 

De accu pack

Een elektrische fiets, zoals de driewieler, is voorzien van een elektromotor en een accu pack. De accu pack zorgt voor de stroomvoorziening en is oplaadbaar via het stopcontact. Hoe lang het opladen duurt, verschilt per situatie, en per fiets. In praktijk kun je 3 verschillende accu systemen tegenkomen. Dit is de LiPO, de NiHM en de Li-Ion. De NiHM is wat groter en zwaarder maar lekker goedkoop. De Li-Ion heeft een goed uithoudingsvermogen en weegt minder dan de NiHM. Wel is hij iets duurder. De LiPO is nog beter dan de Li-Ion maar ook veruit het duurst.

 

Natuurlijk wordt iedere elektrische driewieler standaard geleverd met een accupack. Welk type accu er meegeleverd wordt, vind je bij de specificaties terug. Bij veel modellen kun je ook kiezen voor een zwaardere accu. Met zwaarder bedoelen we met name de toename in capaciteit waardoor er meer kilometers gereden kunnen worden met trapondersteuning.

 

Hoeveel tijd kun je rijden

Hoe lang je op een elektrische fiets, of driewieler, kunt rijden hangt van een aantal factoren af. Zo spelen het lichaamsgewicht, de bandenspanning, de accu conditie en de tegenwind een belangrijke rol. Bij veel fietsen kan ook de intensiteit van de trapondersteuning in worden gesteld. Ook dit heeft veel invloed op hoe lang je gebruik kunt maken van de trapondersteuning. Met een doorsnee 3-wieler kun je gemiddeld 75 kilometer fietsen voordat je de accu weer moet opladen. De conditie van de accu blijft beter wanneer je voorkomt dat de fiets met een lege accu in de schuur blijft staan. Opgeladen houden is altijd het beste.

 

Versnellen geen probleem

Ook de elektrische 3-wielers kunnen voorzien zijn van versnellingen. Gebruikt de fabrikant een derailleur dan zijn er maximaal 27 versnellingen mogelijk. Is er een naafversnelling aanwezig dan zijn er maximaal 8 versnellingen aan boord. De naafversnelling heeft twee voordelen t.o.v. de derailleur. Je kunt namelijk vanuit stilstand een versnelling kiezen. Daarnaast vergt het systeem minder onderhoud.

 

Remmen

Bij een elektrische driewieler kun je V-brakes, rollerbrakes en schijfremmen tegenkomen. De V-brakes zijn standaard remmen op basis van remblokjes. Bij schijfremmen zit er een remschijf op het wiel en hier wordt de schijf zelf afgeremd. De remprestaties zijn ook met nat weer altijd optimaal. Bij rollerbrakes wordt er vanuit de naaf geremd en daardoor vergt dit remsysteem de minste onderhoud.

 

Elektrische driewieler kopen

Wil je goedkoop een elektrische driewieler kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast een ruime keuze, kun je ook rekenen op een goede service en veel betaalmogelijkheden. Zo kun je ook de elektrische fiets kopen op afbetaling. Deze vorm van betalen wordt ook wel leasen genoemd. Bij leasen is de fiets meteen jouw eigendom en betaal je hem maandelijks af. In hoeveel termijnen je dit doet, bepaal je eenvoudig zelf. Bij een elektrische driewieler leasen kun je kiezen uit 12, 24, 36, 48, 60 en 72 termijnen!

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2020 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page