Elektrische BTC scooters

Wil je een elektrische BTC scooter kopen dan ben je bij Fast en Furious aan het juiste adres. Wij verkopen van nagenoeg ieder merk een e-scooter, en natuurlijk ook van het scootermerk BTC.

BTC eFelice

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
2.399,95 2.199,95
Lease vanaf 40,26 p/m
Betaal 3x 751,65 via logo IN3 capayable

Nimoto Trendy R

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
2.695,00 2.299,95
Lease vanaf 42,09 p/m
Betaal 3x 785,82 via logo IN3 capayable

Escooters steeds populairder

Elektrische tweewielers, en met name escooters, nemen flink in populariteit toe. Een BTC escooter als voorbeeld genomen is goedkoop in aanschaf en ook goedkoop om mee te rijden.

De kosten per kilometer zijn zeer laag omdat benzine een veel duurdere brandstof is dan elektriciteit. Rijden op stroom kost 6 keer minder, en daarnaast schommelen de prijzen een stuk minder sterk.

Het elektrische motorblok is onderhoudsvrij en dat van een benzine scooter niet. Een benzine motorblok heeft normaal gesproken ieder jaar onderhoud nodig. Hierbij wordt de olie vervangen, de snaar of riem gecontroleerd op slijtage, en worden er andere slijtagegevoelige onderdelen die met het motorblok te maken hebben gecontroleerd of vervangen. De elektromotor heeft al deze controles niet nodig, en bovendien zijn er geen slijtagegevoelige onderdelen. Dat maakt een BTC escooter dus veel goedkoper qua onderhoud.

Wat het milieu en de milieuzones betreft, zit het met een elektrische BTC scooter ook wel snor. Een e-scooter mag namelijk altijd een milieuzone in, en dat geldt niet voor alle scooters op benzine. Daarnaast is een elektrische tweewieler beter voor het milieu omdat er geen schadelijke uitlaatgassen zijn.

Mooier design en beter rijbereik

Een BTC escooter is prachtig om te zien. Vroeger waren escooters ronduit lelijk en onpraktisch, maar daar is veel verandering in gekomen. Tegenwoordig is een e-scooter qua uiterlijk niet meer te onderscheiden van de normale benzine versie, en soms nog veel futuristischer en mooier! Omdat alles elektrisch is, zijn er ook meer gadgets aan boord waaronder cruise control en een achteruitrij functie. Sommige modellen hebben standaard een alarm erop zitten, en andere een Keyless go systeem waarbij je kunt rijden zonder sleutel.

Vandaag de dag kun je veel meer kilometers rijden op een accu, en accu’s zijn ook een stuk goedkoper geworden. Hierdoor is de BTC escooter ook goedkoop qua aanschaf. Opladen gaat sneller en gemakkelijker, en sommige modellen hebben optioneel zelfs een groter accupakket waarmee je nog meer kilometers kunt afleggen.

BTC escooter kopen

Bij ons kun je een BTC escooter kopen en hem meteen uitrusten met een heleboel extra opties en accessoires. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ander zadel, een windscherm, andere verlichting, andere banden, een valbeugelset, en nog veel meer. Zo kun je jouw BTC escooter nog verder personaliseren en praktischer maken dan hij al is.

Escooter van BTC leasen

Voor het leasen van een BTC escooter ben je bij ons ook aan het juiste adres. Leasen brengt een hoop financiële vrijheid met zich mee want voor een paar tientjes per maand kun jij onbezorgt scooter rijden. Spaargeld is dus niet nodig!

Meer betaalgemak met IN3

Heb je gewoon wat extra betaalruimte nodig, maar wil je niet leasen? Kies dan voor IN3. Met IN3 kun je de BTC betalen in 3 termijnen. IN3 is geen lening en je betaalt ook geen rente. Het eerste termijn voldoe je tijdens het bestellen van je scooter, het tweede termijn binnen 30 dagen en het derde termijn binnen 60 dagen. Zo krijg je dus 2 maanden om het hele bedrag bij elkaar te krijgen!