EVO-Maxx escooters

Het scootermerk EVO_Maxx is een speler die voor een klein budget zeer leuke escooters maakt. Deze escooters kenmerken zich door hun compacte design, trendy vormgeving, hun rijke uitrusting, en hun lage prijs. Een van de meest geschikte scooters voor binnen de stad!

Artikel 1 tot 4 (van de 4).  Pagina:  1 

EVO-Maxx E-Vantage

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
1.649,95 1.299,95
Lease vanaf 23,79 p/m
Betaal 3x 444,15 via logo IN3 capayable
299532 keer bekeken

Evo Maxx E-Line

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
1.549,95 1.199,95
Lease vanaf 21,96 p/m
Betaal 3x 409,98 via logo IN3 capayable
378816 keer bekeken

Evo Maxx E-Line Luxery

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
1.849,95 1.449,95
Lease vanaf 26,53 p/m
Betaal 3x 495,40 via logo IN3 capayable
354597 keer bekeken

Evo Maxx E-Trend

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
1.899,95 1.399,95
Lease vanaf 25,62 p/m
Betaal 3x 478,32 via logo IN3 capayable
351094 keer bekeken
Artikel 1 tot 4 (van de 4).  Pagina:  1 
 • Evo Maxx escooter modellen

  E-Line / E-Vantage / E-Trend

  Momenteel kun je 3 escooters kopen van EVO-Maxx. Dit zijn de E-Line, de E-vantage, en de E-Trend. Alle scooters zijn 1-persoons scooters en lekker licht van gewicht en compact qua formaat. Hierdoor zijn ze zeer goed hanteerbaar en ook geschikt voor beginnende bestuurders. In de schuur neemt de scooter een minimale hoeveelheid aan ruimte in waardoor hij makkelijk overal te stallen is. Daarnaast zijn ze ook uitstekend geschikt om ze mee op reis te nemen. Ze passen ook prima in een camper, caravan, of op een aanhanger.

  E-Line is er met en zonder trapondersteuning

  Je kunt de E-Line kopen met en zonder trapondersteuning. Trapondersteuning wil zeggen dat er trappers aanwezig zijn zodat je ook met de scooter kunt fietsen. Mocht je accu nu onverhoopt leeg zijn, dan kun je je alsnog verplaatsen. De E-Vantage is alleen zonder trapondersteuning verkrijgbaar. De E-Line heeft een 810 Watt Bosch motor.

  E-Vantage

  De Evo Maxx E-Vantage lijkt veel op zijn broers maar heeft dan een iets sportiever en speelser uiterlijk met zich meegekregen. Hij heeft een 500 Watt Bosch motor en een 48V 20Ah Lithium accu. Een pluspunt van de E-Vantage is dat hij een USB aansluiting heeft.

  E-Trend

  De Evo Maxx E-Tend heeft een iets robuuster uiterlijk dan de E-Line, al zijn ze allemaal net zo stevig. De E-Trend beschikt over een 810 Watt Bosch motor en is net als zijn broertjes uit te breiden met een extra accu waarmee je bij dit model tot 160 kilometer kunt rijden.

  Luxe uitrusting is een standaard kenmerk van EVO-Maxx

  Beide modellen kennen een zeer luxe uitrusting. LED verlichting, een digitaal dashboard, een alarm met afstandsbediening, een stuurslot, en een lithium accu zijn standaard aanwezig, en dat zorgt er meteen voor dat je veel krijgt voor weinig geld. De EVO-Maxx zijn namelijk een van de goedkoopste escooters die er te krijgen zijn. Wat de E-Vantage wel heeft, en de E-Line en E-Trend niet, is een topkoffer. De topkoffer krijg je er dus bij de E-Vantage extra gratis bij. Bij de E-Line/E-Trend kun je die alsnog laten monteren tegen meerprijs. Voor alle modellen is een extra accu ook mogelijk om het rijbereik mee te verdubbelen.

 • Evo Maxx voordelen

  De elektromotor zit in het acherwiel

  Bij beide modellen zit de elektromotor in het achterwiel gebouwd. De motor heeft een vermogen van 500W en dat is voor een eenpersoons scooter meer dan voldoende. Je zult merken dat deze lichtgewicht scooter lekker vlot op topsnelheid is en dat je erg goed met het verkeer kunt meekomen. Dankzij de elektromotor is hij super stil, en zuinig in gebruik.

  Lekker goedkoop scooter rijden

  Escooters rijden stukken goedkoper dan benzine scooters. Hiermee spaar je +/- 6x zo veel geld uit aan de brandstofkosten. Maak je veel kilometers, dan heb je deze besparing snel weer terugverdiend. Op het gebied van onderhoud heb je ook zeer weinig omkijken met deze goedkope escooters. De escooter heeft nagenoeg geen onderhoud nodig, in tegenstelling tot een scooter met een benzine motorblok. Ook daarmee spaar je veel geld uit op jaarbasis.

  Lichte en compacte escooters

  Omdat de EVO-Maxx scooters licht van gewicht zijn, en zeer compacte afmetingen hebben, kun je ze ook gemakkelijk mee op reis nemen. Heb je een caravan of camper, dan kun je ze meenemen op reis of op vakantie. De EVO-Maxx scooters wegen slechts 51 kilogram. Dat is 50% lichter dan de gemiddelde scooter.

  Groot oplaadgemak dankzij de uitneembare accu

  Een ander groot voordeel aan de escooters van EVO-Maxx is dat ze een uitneembare accu hebben. Je kunt de accu dus eenvoudig uit de scooter halen, en hem op iedere gewenste plek met een stopcontact opladen. De lader zit inbegrepen en heeft een normale 230v stekker. In de schuur geen stopcontact? Geen probleem. Haal dan de accu eruit en laad hem binnen op.

 • Kopen, leasen of IN3?

  Betalen kan op verschillende manieren

  Betalen kan bij ons op verschillende manieren. Je kunt online afrekenen met IDeal, maar ook kiezen voor de IN3 betaalmethode, of voor lease. Met lease koop je de EVO-Maxx geheel op afbetaling. Voor 2 tientjes in de maand kun je dus een geweldig leuke escooter kopen. Met de IN3 betaalmethode kun je betalen in 3 termijnen, waarbij je het 1ste deel tijdens het bestellen afrekent. De andere 2 delen voldoe je binnen 30 en 60 dagen.