Elektrische rolstoel van IVA traveler 500

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 450,00
(Nog 2 dagen en 39 minuten)
Adviesprijs: 2.949,95
Onze prijs: 2.499,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scootmobiel opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.499,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 854,15 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • Meer accessoires = meer korting (zie winkelwagen)
 • (scootmobiel) omschrijving

  Opvouwbare rolstoel

  Het belang van mobiliteit merk je pas wanneer je niet langer goed vooruit kunt. De IVA traveler opvouwbare elektrische rolstoel is een hulpmiddel voor senioren, mindervaliden of mensen met dyskinesie. Kortom, voor iedereen die moeite heeft om langdurig te lopen.

  Deze opvouwbare rolstoelen hebben een ‘product design award' in de wacht gesleept en het is duidelijk te zien waarom. Naast de technische kwaliteiten van de IVA traveler opvouwbare elektrische stoel valt ook het futuristische design direct op.

  Overal is over nagedacht, het is zelfs mogelijk om de rolstoel handsfree met een app in- en uit te klappen. Je kunt deze opvouwbare rolstoel kopen bij Fast & Furious, ook leasen en IN3 betalen is mogelijk.

  Elektrische rolstoelen kopen

  Elektrische rolstoelen bieden mensen die voortdurend voortbeweging vereisen een voordelige en comfortabele manier om te reizen. Vele moderne modellen zijn er in verschillende comfortniveaus en stijlen, waardoor ze goed aansluiten bij de persoonlijkheid van elke gebruiker.

  Er wordt vaak gezegd dat het kopen van een elektrische rolstoel een grote investering is, maar als je je bedenkt dat je er op de lange termijn voordeel mee haalt door je dagelijkse beweging vereenvoudigd te maken, zullen de voordelen groter zijn dan het initiele uitgavebedrag.

  Het kopen van een voordelige rolstoel is echt iets dat iedereen met voortbewegingsbeperking overwegen zou moeten; het maakt beweging laagdrempeliger en draagt bovendien bij aan het versterken van het day-to-day leven.

  Wat is een lichtgewicht rolstoel?

  Lichtgewicht rolstoelen zijn het type rolstoel dat speciaal is ontworpen met lenigheid en comfort in gedachten. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht materialen zoals aluminium en titan om een optimale mobiliteit te garanderen.

  Deze type elektrische rolstoel biedt stabiliteit en extra steun wanneer er een verandering in de bodem of terrein optreedt. Niet alleen dat, maar ze hebben ook een uitzonderlijke draagkracht waardoor ze ideaal zijn voor mensen die lange afstanden gaan reizen of een actief leven willen leiden.

  Lichtgewicht rolstoelen bieden comfort, flexibiliteit en gebruiksgemak, waardoor ze het type rolstoel vormen dat veel mensen kiezen voor hun mobiliteitseisen.

  Waarom kiezen voor een duurzame rolstoel?

  een echte lichtgewicht duurzame rolstoel is een geweldige investering. De eerste voordelen is het gebrek aan onderhoud nodig om de echte lichtgewicht rolstoel in goede staat te houden. De kortere levensduur en minder onderhoudskosten zorgen ervoor dat een echte lichtgewicht rolstoel zichzelf terugverdient.

  Bovendien verbeteren echte lichtgewicht materialen van de elektrische rolstoel de algehele mobiliteit, waardoor het eenvoudiger wordt om over oneffen oppervlakken of stoepranden te manoeuvreren.

  Het duurzame karakter van echt lichtere wielstellen is ook een pluspunt, omdat de duurzame rolstoelen betrouwbaarheid bieden door weersomstandigheden en intensief gebruik zoals lange afstandsritten op verschillende oppervlakken.

  Wat is een stabiele rolstoel?

  Elektrische rolstoelen kunnen een leven veranderende uitvinding zijn voor degenen die minder mobiel zijn. Een stabiele rolstoel is cruciaal als je buitenshuis bent, of buitengebruik elektrische rolstoelen gebruikt, zoals standaard-rolstoelen of buitensporige stijlen.

  Gelukkig hebben vele buitengebruik elektrische rolstoelen een buigzame en directe besturing met wendbare wielen, perfect toegepast op stenige wegen. Deze buigzame wielbasis kan de duurzaamheid enorm verbeteren als je buitengewone avonturen aangaat om jezelf hulpmiddel te bieden in alle buitengelegenheden.

  Echter, het is belangrijk om te vermelden dat er meerdere soortgelijke systemeneffectief op hun eigen pad en verschillende prestaties zullen aanpassingen overwegen naar welke het beste past bij uw buiten gerelateerde verplichtingen.

  Is reguliere rolstoel een betaalbare transportrolstoel?

  Reguliere rolstoelen zijn net als de opvouwbare rolstoelen een betaalbaar transportmiddel voor mensen met beperkte of geen mobiliteit. Ze zijn stabieler dan andere rolstoelen en bieden u meer comfort tijdens het reizen. Met een reguliere rolstoel kunt u stabiel en veilig wrijven, waardoor u minder inspanning nodig heeft om van A naar B te reizen.

  Deze stabiele structuur maakt ook dat reguliere rolstoelen eenvoudiger te besturen en manoeuvreren zijn, wat weer tot meer veiligheid leidt. In samenvatting is de stabiele volwassene rolstoel een betaalbare optie voor mensen die regelmatige verplaatsingen moeten maken.

  De elektrische rolstoel van IVA traveler is een comfortabele, stabiele rolstoel waarmee je korte uitstapjes kunt maken.

  Wat is de IVA traveler?

  De IVA traveler is een opvouwbare elektrische rolstoel die 39 kilo weegt. Het is een hulpmiddel voor mensen die niet permanent gebruik maken van een rolstoel maar wel moeite hebben met mobiliteit.

  Dit maakt het opvouwbare systeem ideaal, zo kun je de IVA traveler in de kofferbak van een auto meenemen of in de gang zetten zonder in de weg te staan. Het trendy design laat zien dat een hulpmiddel naast praktisch ook mooi kan zijn, met drie kleuren zwart, wit en rood is er voor iedereen een passende uitvoering leverbaar.

  Laad de accu thuis op via het stopcontact en rijd vervolgens tot 25 kilometer met maximaal 6 km/u. Een kenteken aanvragen is niet nodig en je mag ermee op de stoep en in de winkel rijden. De wendbaarheid is zeer goed omdat de wielen omni-directioneel zijn.

  Waarom zou je voor een opvouwbare rolstoel kiezen?

  Een elektrische opvouwbare rolstoel is de perfecte keuze voor iedereen die regelmatig reist. Niet alleen zijn elektrische rolstoelen ideaal om mensen met een handicap en ouderen over grote afstanden te helpen bij hun dagelijkse reizen, het opvouwen van de stoel maakt reizen naar andere plaatsen nog makkelijker.

  Een elektrische opvouwbare rolstoel neemt veel minder ruimte in beslag dan andere elektrische modellen en past gemakkelijk in auto's, treinstations of luchthavens. Bovendien hebben ze ook vaak een langere autonomie en snellere lading dan conventionele elektrische rolstoelen.

  Dankzij de verschillende instellingen voor steun, comfort en veiligheid kunnen gebruikers van elk formaat zich meer ontspannen en optimaal profiteren van hun elektrische rolstoel.

  Kenmerken IVA traveler

  De mogelijkheid om deze rolstoel in te klappen en het gewicht van slechts 39 kilo maken de IVA traveler ideaal om mee te reizen.

  Op een volle accu kun je tot 25 kilometer rijden, dankzij de hoogwaardige li-ion accu kun je tussentijds bijladen als dit nodig mocht zijn. De zetel is niet verstelbaar maar zal voor de meeste mensen prettig zitten, de armleuning is wel opklapbaar. Dit zijn de voornaamste technische specificaties van de IVA traveler:

  •     2 x 200 Watt elektromotor

  •     24V 20 Ah Lithium Ion accu

  •     LDH (uitgeklapt): 100,5 / 59 / 93 cm

  •     Gewicht 39 kilo

  •     Maximale belastbaarheid 120 kilo

  •     Maximumsnelheid 6 km/u

  •     LED verlichting

  •     10 inch wielen

   Je zou bijna de elektrische rolstoel van IVA traveler kopen als luxe ‘speeltje', ingeklapt lijkt het op een robuuste speelgoed auto met afstandsbediening. Maar schijn bedriegt, dit is namelijk een serieus hulpmiddel voor mensen met een motorische beperking.

   Veiligheid staat voorop

  Naast alle technische snufjes is er ook goed nagedacht over de veiligheid van de berijder en de omgeving. Zo is de maximum snelheid begrensd op 6 km/u. Dit is officieel de maximale snelheid om in Nederland te mogen rijden op de stoep.

  De besturing werkt heel eenvoudig met de joystick, er zit geen groot stuur in de weg. De wielen zijn Omni-directioneel wat betekent dat ze in meerdere richtingen kunnen draaien wat zorgt voor een optimale wendbaarheid.

  Er is standaard LED verlichting aanwezig waarmee je ook bij minder licht duidelijk zichtbaar bent. Er is een SOS noodknop in geval van een calamiteit evenals een claxon.

  Rolstoel van de toekomst

  Fast & Furious levert diverse hulpmiddelen voor mensen die slecht ter been zijn. Zo verkopen we scootmobielen in alle soorten en maten, toch is de IVA traveler opvouwbare elektrische scootmobiel van een geheel andere orde.

  Net als in een James Bond film is het mogelijk om deze elektrische rolstoel op afstand te bedienen. Niet alleen om het systeem in- en uit te klappen maar zelf rijden is mogelijk met de app! De geavanceerde smartphone functies zijn overigens optioneel, ook zonder deze foefjes is de IVA traveler eenvoudig te bedienen.

  Zo is de joystick ideaal om soepel mee te manoeuvreren, er is zelfs voice-control aanwezig.

  IVA traveler kopen of leasen

  Je kunt de IVA traveler kopen bij Fast & Furious voor tijdelijk een zeer scherpe prijs. Daarnaast kun je hier ook de IVA traveler rolstoel leasen. Dan worden de kosten gespreid over 12 tot 72 maanden.

  Lukt het om het aankoopbedrag binnen twee maanden te voldoen? Dan bieden we de optie om de IVA traveler in 3 termijnen te betalen zonder rente of BKR registratie. Kijk op de website voor alle betaalmogelijkheden of neem contact op met onze helpdesk.

  De belangrijkste eigenschappen van elektrische rolstoelen

  Rolstoelen nemen niet alleen de taak om mensen van A naar B te vervoeren, maar zijn echt een manier van leven voor sommige mensen met beperkte mobiliteit.

  Elektrische rolstoelen hebben veel nuttige eigenschappen, waaronder hoogwaardige prestaties, maximale rust en comfort, afhankelijkheid van elektriciteit en natuurlijk de mogelijkheid om je te verplaatsen naar bijna elke locatie die je wilt gaan. De stijlen variëren uiteraard afhankelijk van het model dat je kiest.

  Sommigen worden beschouwd als luxe modellen met opties zoals nachoathouders, stoelverwarming en flexibele nachtverlichting. Anderen hebben basisfuncties die niet overbodig zijn, maar ook niet extracomfort bieden.

  Globaal gezien hebben elektrische rolstoel gebruikers toegang tot alle hulpmiddel die nodig zijn in hun dagelijks leven.

  Waarom de IVA traveler kopen?

  De IVA traveler elektrische rolstoel is opvouwbaar en daarmee eenvoudig mee te nemen. De moderne snufjes doen niets af aan de functionaliteit van dit voertuig, een rijbewijs is niet vereist.

  Zorg wel voor minimaal een WA-verzekering, dit is verplicht. De IF Design Award is absoluut verdiend want deze elektrische rolstoel zal veel mensen helpen om verder te komen, comfortabel en met stijl.

  Elektrische rolstoel kopen


  Het kopen van opvouwbare elektrische rolstoelen kan je leven op verschillende manieren beter maken. Bij het zoeken naar de perfecte opvouwbare elektrische rolstoel, is het belangrijk dat je op de beste kwaliteit, sterkte en comfort focust.

  Om het meeste uit je elektrische rolstoel te halen, zijn er vele opties om te overwegen - van modellen met alle benodigde functies tot accessoires zoals knuffels die voor extra gemak zorgen.

  Met de juiste opvouwbare rolstoel kun je jezelf niet alleen meer mobiliteit geven, maar ook veiligheid en comfort tijdens lange Afstand reizen.

  Terug naar de scootmobiel
 • Technische (scootmobiel) specificaties

  IVA Traveler opvouwbare elektrische rolstoel

  Motor Borstelloze elektromotor 2x 200w
  Aandrijving Achterwielaandrijving
  Accu 24V 20Ah
  Accu type Lithium
  Actieradius tot 25 km
  Laadtijd 6-8 uur
  Laadspanning 220v
  Topsnelheid 6 km/h
  Wielen Voor 10 inch / Achter 10 inch
  Remlicht Nee
  Rem type Elektrisch
  LED Verlichting Ja
  Energie weergave In dashboard
  Achterruit Ja
  Armleuning Klapbaar
  Claxon Ja
  Leeggewicht 39 kg
  Aantal personen1
  Maximaal toegestaan gewicht 120 kg
  Zitting verstelbaar Nee
  Stuur verstelbaar Nee
  USB oplaadmogelijkheid Nee
  Lengte 100,5 cm
  Breedte 59 cm
  Hoogte 93 cm

  Terug naar de scootmobiel
 • Scootmobiel reviews (0)
  Elektrische rolstoel van IVA traveler 500 heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scootmobiel
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scootmobiel
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scootmobiel

Alternatieve scootmobielen