Sym Fiddle

Zoek je een mooie, goede, betrouwbare en goedkope retro scooter, dan moet je de Sym Fiddle kopen! Deze tijdloze scooter uit het middensegment is betrouwbaar, zuinig, en rijdt bovendien heerlijk. Een perfecte scooter dus voor dagelijks gebruik.

Sym Fiddle II 50s EURO5

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
2.299,95 1.999,95
Lease vanaf € 46,50 p/m
Betaal 3x € 683,32 via logo iDEAL IN3

Sym Fiddle 2 Premium EURO5

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
2.699,95 2.299,95
Lease vanaf € 53,47 p/m
Betaal 3x € 785,82 via logo iDEAL IN3

Sym Fiddle 4 EURO5

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
2.899,95 2.699,95
Lease vanaf € 62,77 p/m
Betaal 3x € 922,48 via logo iDEAL IN3

Sym Fiddle 4 Premium EURO5

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
3.499,95 3.249,95
Lease vanaf € 75,56 p/m
Betaal 3x € 1.110,40 via logo iDEAL IN3

Sym E-Fiddle IV e-scooter

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
3.799,95 3.699,95
Lease vanaf € 86,02 p/m
Betaal 3x € 1.264,15 via logo iDEAL IN3
 • Basiskenmerken van de Sym Fiddle

  Puur rijgenot

  Niet alleen ziet de Sym Fiddle er verrassend mooi uit, maar rijdt hij bovendien ook fantastisch. Bij het ontwerp is goed gelet op de rijprestaties en het comfort, en Sym heeft natuurlijk al de nodige ervaring in het bouwen van scooters. Wat sommige wellicht niet wisten is dat Peugeot en Sym nauw samenwerken en mede daardoor koop je dus kwaliteit voor een betaalbare prijs.

  Zowel de Fiddle 2 en 4 presteren ook in een drukke stadsomgeving verrassend goed. De bestuurbaarheid is namelijk van hoog niveau waardoor manoeuvreren in een hectische stadsomgeving kinderspel is. De krachtige schijfrem (voorkant) garandeert bovendien een veilige situatie omdat deze meer remkracht levert dan een trommelrem.

  Waar is de Sym Fiddle 3 gebleven?

  De Sym Fiddle 2 wordt nu opgevolgd door de Sym Fiddle 4. De Fiddle 3 is uit het assortiment gehaald en opgevolgd door de Sym Fiddle 4 welke tevens het laatst nieuwe model is uit de serie. De Fiddle 2 blijft voorlopig nog even te koop want ook dit is een hot-seller. De prijs/kwaliteitverhouding is verrassend goed en voor weinig geld kun je een fantastisch goede Sym scooter kopen.

  Verschil Sym Fiddle 2 en 4

  Bij Fast en Furious kun je zowel de Sym Fiddle 2 als Sym Fiddle 4 kopen. Het verschil tussen deze twee zijn de looks. De Fiddle IV is nieuwe dan de Fiddle 2, en op heel wat punten veranderd. De “4” heeft een ander design, een andere motorblokophanging, meer ruimte onder het zadel, LED verlichting, en standaard een USB aansluiting. De LED verlichting en USB zijn wel mogelijk op de Fiddle 2 maar dan in de vorm van upgrades. In de optielijst vind je bij beide modellen allerlei opties en accessoires terug om de model nog luxer te maken als dat ze al zijn.

  De Fiddle heeft zich deels laten inspireren door de Vespa Primavera. Wanneer je de scooters met elkaar vergelijkt dan kom je ongetwijfeld overeenkomsten tegen als het gaat om design.

  Zuinige Euro4 of Euro5 brandstof motor

  De Sym Fiddle, type II en IV, zijn beide uitgerust met een uiterst betrouwbare Euro4 of Euro5 - 4takt brandstofmotor. De II is zolang de voorraad strekt met zowel een Euro4 als Euro5 motor verkrijgbaar. De Fiddle 4 is alleen met een Euro5 motor verkrijgbaar. Euro5 is nog schoner en dus beter voor het milieu.

  Beide motorblokken zijn standaard voorzien van een kickstart en elektrische start. De ontsteking wordt elektronisch geregeld welke de prestaties en het brandstofverbruik ten goede komt. De Fiddle 2 heeft een elektronische carburateur en de Fiddle 4 is volledig injectie wat starten in de winter of bij lang stilstaan nog gemakkelijker maakt.

  De Fiddles zijn een van de meest betrouwbare scooters in hun prijsklasse. Zoek je een betrouwbare scooter voor dagelijks gebruik, dan moet je absoluut een Sym Fiddle kopen!

 • Premium packs

  Premium en +Pack

  De Sym Fiddle II kun je tevens kopen in een extra luxe en complete uitvoering. Dit zijn de Fiddle 2 +Pack en de Fiddle 2 Premium.

  Premium uitvoering

  Bij de Premium krijg je een hoog windscherm, chromen strips aan de zijkanten, en een luxe achterdrager. Je kunt kiezen of je de Premium geleverd wilt hebben in de Black Pack uitvoering of de Clear Pack uitvoering. Bij de Black Pack is het windscherm getint, is de klapdrager zwart, en zijn ook de sierbeugels zwart van kleur.

  Bij de Clear Pack uitvoering is het windscherm juist helder, en zijn de andere extra’s chroom in plaats van zwart.

  +Pack uitvoering

  Bij de +Pack uitvoering krijg je een windscherm en een klapdrager aan de achterzijde. Ook hierbij kun je kiezen voor een Black Pack uitvoering waarbij de onderdelen donker van kleur zijn, of de Clear Pack uitvoering waarbij ze helder en chroom zijn.

  Ook de Fiddle 4 is uit te breiden met een windscherm en andere mooie accessoires. Deze zijn niet in een premium pack te bestellen maar los. De montage is bij ons gratis.

 • Opties en accessoires

  Veel opties en accessoires mogelijk

  De Sym Fiddle kun je aankleden en uitbouwen zoals je zelf wilt, en hem daarmee volledig personaliseren. In onze webshop kun je hem namelijk helemaal naar wens samenstellen. Er zijn veel opties en accessoires beschikbaar waardoor jij je eigen Fiddle kunt creëren. Om te beginnen bepaal je de kleur, want dat is de basis. Daarna kun je hem via de optielijst volledig aankleden. Opties worden bij Fast en Furious gratis gemonteerd!

  Naast standaard accessoires zoals klapdragers, windschermen, en topkoffers, kun je ook kiezen uit een luxe usb aansluiting voor je smartfoon, handvatverwarming, een alarm, een gps tracker, white wall banden, beschermbeugels, en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 • Kopen en leasen

  Sym Fiddle kopen

  Zoek je een betrouwbare en degelijke retro scooter, dan moet je beslist de Sym Fiddle kopen. Veel modellen hebben wij op voorraad en kunnen daardoor snel uitleveren. Je kunt ervoor kiezen om de scooter af te halen bij een van onze servicepunten, maar je kunt er ook voor kiezen om hem lekker gemakkelijk thuis voor de deur af te laten leveren. Wij bezorgen door heel Nederland, dus ook in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, en andere plaatsen.

  Betaal hem in 3 termijnen zonder rente!

  Je kunt de Sym Fiddel retro scooter in 1x betalen via een bankoverschrijving of met IDeal, maar in 3 termijnen betalen behoort ook tot de mogelijkheden. Met de IN3 methode kun je namelijk het bedrag in 3 delen opsplitsen en er maximaal 60 dagen over doen. Tijdens het bestellen van je Sym scooter betaal je alvast het eerste deel. Het 2de en 3de deel voldoe je binnen 30 en 60 dagen.

  Fiddle kopen op afbetaling ook geen probleem

  Wil je liever de Sym Fiddle kopen op afbetaling? Ook dat kan bij ons. Op afbetaling kopen heet bij ons in de shop leasen. Bij ons kun je jouw Fiddle 2 of 4 leasen via 2 verschillende partijen, namelijk Santander en SprayPay. Via Santander kun je een scooter leasen tot wel 72 maanden. Met SprayPay kun je tot 36 maanden leasen.

  Het grote voordeel van SprayPay is dat je direct via onze webshop weet of je lease wordt aanvaard of niet. Mocht dat niet zo zijn dan heb je altijd nog een 2de optie en dat is Santander.

  Het leasen van een scooter kan al voor een paar tientjes per maand. Zodoende kun je een geweldige nieuwe retro scooter rijden zonder spaargeld. Zelfs opties en accessoires kun je hier eenvoudig in onderbrengen. In de accessoirelijst vind je alle mogelijkheden!