Sym Fiddle 2 + Pack EURO4

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 500,00
(Nog 5 dagen en 2 uur)
Adviesprijs: 2.399,95
Onze prijs: 1.899,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.424,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.042,07 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  Sym Fiddle II + Pack

  Wil je geen standaard Fiddle II? Dan kun je vanaf nu ook de Sym Fiddle II + Pack kopen! Dit extra sportieve model is voorzien van rode accenten welke je terugvindt op de velgen, de remklauw, en het stiksel op het zadel. Verder kun je gaan voor de uitvoering met een Black Pack of Clear Pack. Kortom is de Fiddle II plus Pack een zeer fraaie scooter om te zien!

  Naast een prachtig uiterlijk is deze moderne retro scooter ook bijzonder goed van kwaliteit. De Sym Fiddle II verkopen wij al geruime tijd, en daar zijn bijzonder weinig op- of aanmerking aan. De klanten die het basismodel hebben gekocht zijn uiterst tevreden. Nu is er ook de +Pack uitvoering bijgekomen die nog luxer en sportiever is uitgerust, en daar kun jij nu van profiteren!

  Kies uit Black Pack of Clear Pack

  Het verschil tussen het Black Pack en Clear pack zit hem in de kleur van het windscherm en de klapdrager aan de achterzijde. Bij de Black Pack krijg je een smoked windscherm en een zwarte klapdrager. Bij de Clear Pack krijg je een helder windscherm en een chromen klapdrager. Het is dus maar net wat jij het mooist vind.

  Betrouwbare scooter voor lange afstanden

  De Sym Fiddle II + Pack is een uitstekende scooter om lange afstanden mee te maken, en in te zetten voor bijvoorbeeld het woon- werkverkeer. De Fiddle staat bekend om zijn degelijkheid en betrouwbaarheid, en dat is vooral bij dagelijks gebruik heel belangrijk. Je wilt immers geen scooter kopen waar je mee moet lopen.

  Compact en bijzonder wendbaar

  De Sym scooter ziet er niet alleen prachtig uit maar is tevens heerlijk compact zodat iedereen makkelijk op- en af kan stappen, en ermee weg kan rijden. Ook in een drukke stadsomgeving voelt dit scooter model zich heerlijk thuis. Dankzij de 12 inch grote wielen kunnen ook iets langere bestuurders prima uit de voeten met deze scooter.

  De heerlijke wegligging is te danken aan het ontwerp, de grote wielen, en de zeer goede vering. Aan de voorkant zit een telescopische voorvork, en aan de achterzijde zit een single shock absorber. Zo redt de scooter zich in iedere situatie uitstekend.

  Het Sym motorblok is sterk en niet storingsgevoelig wat hem heel betrouwbaar maakt. Het motorblok is gebouwd rond de 4-takt techniek en uitgerust met een elektronische carburateur. De tankinhoud bedraagt 5,5 liter waarmee je ongeveer zo’n 200 kilometer mee haalt. Het vermogen ligt bij de snorscooter (25) rond de 2,2kW en bij de bromscooter (45) rond de 2,6kW. Opvoeren is geen enkel probleem, en dat kun je meteen laten uitvoeren tijdens de bestelling. In de optielijst vind je daar namelijk verschillende mogelijkheden voor.

  Sym Fiddle II + Pack kopen

  De Fiddle II + Pack kun je kopen in matt grey en matt zwart, oftewel mat grijs en mat zwart. De enige keuze die je nog moet maken is of je hem gaat kopen met een Black pack of Clear pack.

  Kopen kan in onze winkels met Pin, en online met IDeal of per bankoverschrijving. Betalen in 3 termijnen binnen 60 dagen behoort ook tot de mogelijkheden, en bij deze zogeheten IN3 betaalmethode zit je niet vast aan een financiering, lening, rente, of BKR check!

  Sym scooter leasen

  Een andere optie om deze scooter te kopen is door hem te leasen. De Sym scooter leasen kan al vanaf een paar tientjes per maand. Het maandbedrag hangt af van in hoeveel maanden je least. Leasen kan al vanaf 12 maanden en kan in maximaal 72 maanden. Bij leasen ben je meteen de eigenaar en is dus echt kopen op afbetaling.

  Nu hebben wij 2 partijen via wie je kunt leasen. Dit zijn Santander en Spray. Het verschil tussen deze twee is dat je met Santander kunt leasen tot 72 maanden, maar de aanvraag een aantal dagen kan kosten. Bij SprayPay lease je tot maximaal 36 maanden, en wordt de aanvraag meteen online gecheckt. Zo weet je ook meteen waar je aan toe bent.

  In de accessoirelijst vind je nog een heleboel mooie opties terug die wij gratis voor je monteren. Voor de onderdelen zelf betaal je natuurlijk wel. Ook accessoires en opties kun je in de lease onderbrengen zodat je ook hier per maand voor kunt betalen!

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Sym Fiddle II + Pack 4-takt 50cc EURO4

  Motor - 50cc 4-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 12 inch
  Achterband - 12 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik - 1L : 50 km
  Tankinhoud - 6.5 Liters
  Gewicht - 86 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 2 jaar

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Sym Fiddle 2 + Pack EURO4 heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter