Kymco Agility Delivery

Op zoek naar een betrouwbare bezorgscooter? Dan moet je de Kymco Agility Delivery kopen. Deze scooter is ontworpen voor het gebruik als bezorgscooter en standaard voorzien van een stalen plaat achterop ten behoeve van een pizzakoffer of topbox.

Kymco Agility Carry EURO5

Aanbieding is nog 13 uur geldig
2.499,95 2.399,95
Lease vanaf € 55,80 p/m
Betaal 3x € 819,98 via logo iDEAL IN3

Snel op de plaats van bestemming

Met een Kymco bezorgscooter ben je snel op de plaats van bestemming. De Agility Delivery is namelijk snel en eenvoudig te besturen. Zijn sportieve wegligging en compacte afmeting zorgen ervoor dat je moeiteloos door drukke verkeerssituaties heen kunt bewegen. Een scooter is in bijna alle gevallen het snelste transportmiddel voor in de stad. Zeker wanneer er eten rondgebracht moet worden, van Pizza tot Chinees, is de scooter de snelste oplossing.

 

Lage kosten per kilometer

De Agility Delivery van Kymco heeft lage gebruikskosten. Niet alleen vergt het motorblok weinig onderhoud maar zijn de brandstofkosten ook laag. De zuinige 4-takt motor haalt een verbruik van 1 op 40. Daarmee ben je minimaal 2x zo zuinig vergeleken met een 2-takt scooter. Zeker wanneer er veel bestellingen moeten worden rondgereden, kan het voordeel flink toenemen. Een Kymco scooter is vrij waardevast waardoor het ook een goede investering is. Onderdelen zijn gemakkelijk verkrijgbaar waardoor de scooter weer snel inzetbaar is. Daarom is het slim om de Kymco Agility Delivery te kopen.

 

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Met de Kymco Agility Delivery haal je een goede en betrouwbare bezorgscooter in huis. Kymco staat bekend om haar kwaliteit en betrouwbaarheid, en dat is belangrijk wanneer je een scooter voor zakelijke doeleinden inzet. Met de Kymco koop je veel scooter voor weinig geld.

 

Breed inzetbaar

De Agility Delivery is een breed inzetbare bromscooter waarvoor veel accessoires te verkrijgen zijn. Een 90 liter dubbel geïsoleerde pizzakoffer raden we aan om meteen mee te bestellen. De pizzakoffer is in meerdere kleuren te bestellen zodat je deze kunt laten matchen met de kleurstelling van het bedrijf.

Achterop is standaard al een montagebeugel gemonteerd waarop je vanalles kunt monteren waaronder topkoffers en pizzakoffers. Onder het zadel is genoeg bergruimte om bijvoorbeeld een slot of helm in op te bergen.

Ook zijn er praktische accessoires te verkrijgen zoals een windscherm, een navigatiehouder, verwarmde handvaten en een scooter alarm. Een scooter alarm is handig wanneer de bezorger de bestelling aan de deur aflevert en geen tijd heeft om de scooter te voorzien van een slot. De prijzen van de accessoires in de optielijst zijn altijd inclusief montagekosten.

Kymco Agility Delivery kopen

Bij ons kun je goedkoop de Kymco Agility Delivery kopen omdat wij de laagste prijs hebben. Bovendien bezorgen wij de scooter op de gewenste locatie tegen een schappelijk tarief. De Kymco Agility Delivery kopen in termijnen is uiteraard ook mogelijk. Het leaseconcept is zeer flexibel waarbij er gekozen kan worden uit 12 tot en met 72 termijnen. Extra aflossen kan en mag altijd, zonder extra bijkomende kosten.