Kymco Agility Carry EURO5

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 100,00
(Nog 3 dagen en 18 uur)
Adviesprijs: 2.499,95
Onze prijs: 2.399,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.173,05
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 819,98 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • GRATIS Art3 slot bij volledig betaald via iDEAL
 • (scooter) omschrijving

  Kymco Agility Carry EURO5

  De Kymco Agility Carry is een stoere en veelzijdige bezorgscooter die breed inzetbaar is. Het maakt niet uit of je Pizza’s, Shoarma, Chinees of pakketten rondbrengt. Je vervoert eenvoudig en snel, en beschikt bovendien over zeer veel bagagecapaciteit. Natuurlijk kun je ook de Kymco Agility Carry kopen om de boodschappen mee te doen. Wat deze bezorgscooter onderscheidt van andere bezorgscooters is dat je voorop en achterop veel bagage kunt vervoeren. Zoek je een mobiel pakezel die bovendien zeer zuinig is? Zoek dan niet verder.

  Het design

  De Carry is gebaseerd op de Kymco Agility 12 inch versie. Hierdoor is de Carry geen saaie bezorgscooter maar een sportieve trendy scooter. Wat anders is aan de Carry is het zadel. De Carry heeft namelijk een 1-persoons zadel, in plaats van 2. Hierdoor is er ruimte ontstaan voor een groot bagageplateau. Daarnaast hoef je geen zadel meer omhoog te klappen om bij de tankdop te kunnen. Dit spaart extra tijd uit.

  Ook aan de voorzijde is een bagagerek aanwezig. Hierdoor wordt de Kymco nog breder inzetbaar. Ook hier kun je een kratje, mandje of koffer op monteren. De constructie is stevig genoeg voor extra gewicht. De koplamp en richtingaanwijzers zijn onder het bagagerek gemonteerd. Zodoende belemmert de bagage voorop niet de verlichting.

  Bezorgscooter, met en zonder helm

  De meeste bezorgscooters zijn met helm, dus een bromscooter. De Kymco Agility Carry kun je echter kopen als snorscooter (25km) en als bromscooter (45km). Vooral in de drukke binnenstad, zoals Amsterdam, Rotterdam, of Den Haag, kan een helmloze bezorgbrommer extra van pas komen.

  Vering en wegligging

  De vering en wegligging zijn net zo prettig als bij de normale Kymco Agility 12 inch scooter. Deze bezorgscooter is dus een genot om op te rijden. Ook met bagage stuur je deze brommer moeiteloos tussen het drukke verkeer door.

  Brandstofverbruik en tanken

  Het sterke 4-takt motorblok heeft een zeer gunstig brandstofverbruik van slechts 1 liter per uur. De tankinhoud bedraagt 5 liter en kan daardoor 5 uur lang doorwerken. Tanken gaat snel en gemakkelijk. De tankdop zit namelijk direct achter het zadel gemonteerd. Het enige wat je in de tank hoeft te gooien is Euro 95 benzine. Apart olie bijvullen is bij de 4-takt technologie niet nodig. Op het dashboard zit een brandstofmeter zodat je precies kunt zien hoeveel brandstof er nog aanwezig is.

  Het motorblok starten kan met een druk op de knop. Door de sterke batterij is vaak stoppen en opnieuw starten geen enkel probleem.

  Opties en accessoires

  Er zijn verschillende opties en accessoires waarmee je de Kymco Agility Carry extra kunt uitbreiden. Accessoires waaruit je onder andere kunt kiezen zijn een postrek op de treeplank, een 12 volt aansluiting voor navigatiesysteem (of telefoon), een windscherm, een pizzakoffer, een topkoffer, een alarm, en ga zo maar door. Je kunt hem dus zeer compleet maken en bestellen!

  Kymco Agility Carry kopen

  Wil je een super complete bezorgscooter dan kun je de Kymco Agility Carry sooter kopen. Wij hebben een verrassend lage prijs en komen tegen een kleine meerprijs de scooter afleveren. Natuurlijk kun je de scooter ook afhalen, en laten servicen, bij een van onze vestigingen verspreid door heel Nederland.

  Kopen op afbetaling

  Je kunt ook de Kymco Agility Carry kopen op afbetaling. Bij ons op de site noemen we dat leasen. Leasen kan voor een vast laag maandbedrag. Daarbij kun je kiezen uit 12, 24, 36, 48, 60 en 72 termijnen. Tussentijds aflossen mag en kan altijd, en kost je niets extra’s.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Kymco Agillity 12 inch Carry 50cc 4-takt EURO5

  Motor - 50cc 4-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 12 inch
  Achterband - 12 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik - 1L : 50 km
  Tankinhoud - 5 Liters
  Gewicht - 92,5 Kilo
  Elektrische start
  Uitvoering - 25 of 45 km/h
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 2 jaar

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Kymco Agility Carry EURO5 heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter

Alternatieve scooters