Sym X-Pro

De Sym X-Pro is een professionele bezorgscooter die zeer breed inzetbaar is. De lage prijs en de hoge kwaliteit maken deze scooter geschikt voor elke ondernemer. Bovendien ziet de X-Pro er chique en sportief uit wat tegelijkertijd weer een visitekaartje is voor het bedrijf. De Sym X-Pro kopen doe je het voordeligst bij Fast&Furious scooters.

Sym X-Pro 50 EURO5

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
2.799,95 2.599,95
Lease vanaf € 60,45 p/m
Betaal 3x € 888,32 via logo iDEAL IN3

SYM E1 Xpro elektrische bezorgscooter

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
3.099,95 2.899,95
Lease vanaf € 67,42 p/m
Betaal 3x € 990,82 via logo iDEAL IN3

SYM E2 Xpro elektrische bezorgscooter

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
5.399,95 5.199,95
Lease vanaf € 120,90 p/m
 

De ideale bezorgscooter

Fabrikant Sym heeft goed geluisterd naar de vraag waar de ideale bezorgscooter aan moet voldoen en heeft zodoende de X-Pro ontworpen. Om te beginnen heeft deze bezorgscooter een grote tankinhoud van maar liefst 9 liter. Dit gecombineerd met het lage brandstofverbruik van 1 op 40, raak je weinig tijd kwijt aan al die tankstops. Op een volle tank kan de bezorger namelijk 360 kilometer afleggen! Ook zijn de rijeigenschappen van hoog niveau. De bestuurder kan heerlijk en comfortabel zitten waardoor lange afstanden geen moeite kosten. De dubbele achtervering heeft geen enkele moeite met een zware belading achterop en blijft onder alle omstandigheden goed zijn werk doen. Het sterke 4-takt motorblok is betrouwbaar en kan zowel met de kickstart als elektrisch gestart worden.

Elke bestuurder rijdt moeiteloos weg op de Sym X-Pro omdat de besturing eenvoudig is. Nauwe straatjes en drukke wegen zijn voor deze scooter kinderspel. Zo verliest de bezorger geen kostbare tijd tijdens het bezorgen van een warme maaltijd.

Je kunt bovendien de Sym X-Pro kopen als snorscooter en als bromscooter.

 

Grote topkoffer (pizzakoffer)

Of je nu Chinees eten wilt bezorgen, Shoarma of Pizza’s, de Sym X-Pro is je trouwe partner. Bestel de dubbel geïsoleerde pizzakoffer van 90 liter er meteen bij zodat alle gerechten die je wilt bezorgen ook lekker warm blijven. De pizzakoffer is er in verschillende kleuren zodat je verschillende scooters eenvoudig kunt onderscheiden of de kleuren kunt laten matchen met je bedrijf.

Uiteraard kun je ook iets anders monteren op het metalen plateau welke zich achter het zadel bevindt. Indien je al pizzakoffers hebt, dan kun je deze eenvoudig overzetten.

 

Smartfoon- of navigatiehouder

Er zijn veel accessoires voor de Sym X-Pro te bestellen waaronder een navigatiehouder. Zo heeft de bezorger altijd de snelste route bij de hand. Er zijn veel accessoires welke deze snelle scooter nog functioneler maken. Zelfs een handvat verwarming is mogelijk! Bekijk alle opties in de accessoirelijst. Alle prijzen die je ziet zijn inclusief montage.

Sym X-Pro 50 kopen

Zoek je een snelle en professionele scooter die je als werkpaard voor je bedrijf in kunt zetten, dan moet je de Sym X-Pro 50 kopen. Deze scooter is goedkoop in de aanschaf en heeft lage onderhoudskosten. Wij hebben ook een interessante afbetaalregeling waarbij je de X-Pro kunt leasen. In feite betaal je de scooter in termijnen af waarbij je veel invloed kunt hebben over het termijnbedrag.