SYM E2 Xpro elektrische bezorgscooter

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 200,00
(Nog 3 dagen en 6 uur)
Adviesprijs: 5.399,95
Onze prijs: 5.199,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
4.974,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • GRATIS Art3 slot bij volledig betaald via iDEAL
 • (scooter) omschrijving

  SYM E2-Xpro

  De SYM E2-Xpro is een professionele elektrische bezorgscooter die kan zorgen voor een flinke kostenbesparing. De E2-Xpro van SYM kent een zeer hoge inzetbaarheid omdat hij standaard met 2 verwisselbare accu’s en laders geleverd wordt. Het opladen van de Lithium accu’s kost per accu slechts 2 tot 3 uur, en met 2 volle accu’s kun je 90 kilometer rijden. De elektrische bezorgscooter van SYM is zeer stevig en uitgerust met een voordrager en draagplateau aan de achterzijde waarop direct een pizzakoffer of transportbox gemonteerd kan worden.

  Populaire elektrische bezorgscooter van SYM

  De populaire SYM Xpro bezorgscooter heeft een opvolger gekregen en die is volledig elektrisch geworden, en dat is de SYM E2-Xpro. Deze krachtige alleskunner is onderaan de streep een stuk goedkoper. Niet alleen omdat de onderhoudskosten en kosten per kilometer een stuk lager zijn, maar ook omdat je aanspraak kunt maken op een subsidie!

  Het design van de E2-Xpro van SYM is sportief en modern. Als bezorger of koerier wil je niet alleen snel goederen afleveren maar ook een goede indruk maken bij de klant, en een transportmiddel zoals de elektrische SYM bezorgscooter versterkt dat stukje. Standaard is de E2-Xpro wit van kleur waardoor de meeste reclamestickers er meer uitspringen. Uiteraard kun je ook de transportbox of pizzakoffer bestickeren om nóg meer op te vallen.

  Kwaliteit en degelijkheid van SYM scooters

  Wie al eens eerder een SYM scooter in bezit heeft gehad weet dat dit merk goede scooters maakt met een hoge betrouwbaarheid. Elektrische scooters zijn nog betrouwbaarder omdat motorstoringen en startproblemen niet aan de orde zijn, en het onderhoud minimaal is. De elektromotor waar het scootermerk SYM bij de E2-Xpro voor gekozen heeft, is van het merk Bosch, welke zeer goed bekend staat.

  Hoog rijcomfort en geschikt voor het zwaardere werk

  Vaak rijden bezorgscooters niet allemaal even aangenaam, maar bij de SYM E2-Xpro is dat een ander verhaal. Deze elektrische bezorgscooter rijdt namelijk wel zeer comfortabel, ondanks dat er een topkoffer, topbox, of pizzakoffer met inhoud aan de achterkant gemonteerd is. De achterkant is namelijk uitgerust met dubbele instelbare schokbrekers waarbij de veerdruk kan worden aangepast.

  1500 Watt Bosch elektromotor

  Bij de SYM E2-Xpro zit er in het achterwiel een sterke 1500 Watt Bosch elektromotor ingebouwd. Dit maakt de tussenkomst van extra overbrenging onderdelen overbodig waardoor er ook geen onderhoud nodig is voor deze extra onderdelen. De aandrijving is daardoor geheel onderhoudsvrij.

  2 remschijven voor meer remkracht

  Niet alleen is het voorwiel uitgerust met een geventileerde remschijf, maar ook het achterwiel. De remkracht wordt hierdoor vergroot wat zeker wenselijk is bij een elektrische bezorgscooter omdat het gewicht toeneemt door de goederen die vervoert worden. Ook de remmen zijn dus dik in orde bij deze SYM bezorgscooter.

  Snelle accuwissel verhoogt de continue inzetbaarheid

  De accu’s zijn snel en eenvoudig te verwisselen bij de SYM E2-Xpro bezorgscooter. Via het contactslot kan het zadel geopend worden om bij de accu’s te kunnen. De accu’s zijn uitneembaar en snel op te laden. De oplaadtijd ligt per accu tussen de 2 en 3 uur. Bij de SYM E2-Xpro worden standaard 2 accu’s en 2 opladers geleverd. Extra accu’s en opladers zijn optioneel verkrijgbaar.

  Lithium accu’s met veel vermogen

  De Lithium accu’s (Li-ion) zijn niet alleen snel op te laden, zoals hierboven te lezen is, maar hebben ook een groot vermogen. De accu’s hebben een capaciteit van 22,4Ah bij 60 volt, en met 2 accu’s heb je een actieradius (rijbereik) van 90 kilometer. Doordat je 2 accu’s en 2 laders hebt kun je altijd een volle accu klaar hebben staan zodat je direct de lege accu kunt omwisselen voor een volle accu waardoor de elektrische bezorgscooter continu ingezet kan worden.

  De LED verlichting zorgt voor meer licht

  Met de moderne LED verlichting zie je beter in het donker, en word je bovendien ook beter gezien. Vooral bij donkere en regenachtige dagen voegt dit veel toe aan de veiligheid van de bestuurder. LED verlichting is energiezuinig waar het hele concept van de elektrische bezorgscooter van SYM op is gericht.

  USB aansluiting en digitaal vormgegeven dashboard

  Het dashboard is bij de SYM E2-Xpro bezorgscooter geheel digitaal. Het aflezen van belangrijke informatie zoals snelheid en accustatus kunnen hierdoor vlot worden afgelezen. Daardoor hoeft de bestuurder dus niet lang zijn ogen van de weg te houden.

  Dankzij de USB aansluiting die op de elektrische bezorgscooter aanwezig is, kan ook een smartfoon tijdens het rijden worden opgeladen, of gebruik gemaakt worden van een navigatiesysteem zodat de bezorger nog sneller op zijn bestemming aankomt. Optioneel kan er gekozen worden voor een extra 12 volt aansluiting.

  Hoge kostenbesparing door te kiezen voor een elektrische bezorgscooter

  Bezorgen kost geld, maar wist je dat een elektrische bezorgscooter het bezorgen ook goedkoper maakt? Elektrische scooters zijn namelijk minder onderhoudsgevoelig of storingsgevoelig, en de kosten per kilometer zijn daarbij ook beduidend lager. Benzine is een brandstof die 6x duurder is dan elektriciteit. Onderaan de streep is een e-bezorgscooter dus een stuk goedkoper.

  Subsidie voor elektrische bezorgscooters bij zakelijk gebruik

  De overheid heeft een subsidiepot waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Wie een elektrische bezorgscooter aanschaft en zakelijk gebruikt kan aanspraak maken op deze subsidie. Ondernemers kunnen tot 50% subsidie krijgen, wat overigens soms ook geldt voor extra accu’s die aangeschaft worden. Pakket bezorgen of een maaltijd, wordt op die manier nog goedkoper.

  Onderhoudstip voor bedrijven die bezorgen of transporteren

  Bij het normale onderhoud worden de connectoren van de accu’s en laders standaard voorzien van contactvet om de elektrische verbinding optimaal te houden. Bij een hoge inzetbaarheid zoals bij bezorgscooters is het raadzaam om zelf contactvet op de connectoren aan te brengen. Hiermee wordt het laadproces geoptimaliseerd waardoor accu’s sneller zijn opgeladen.

  SYM E2-Xpro kopen

  De SYM E2-Xpro kopen kan bij ons direct online via onze webshop. In de accessoirelijst vind je verschillende opties en accessoires terug om de bezorgscooter verder mee aan te kleden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een topbox, bezorgbox, pizzakoffer, 12 volt aansluiting, GPS tracker, alarmsysteem, windscherm, en nog heel veel meer.

  Het bezorgen doen wij tegen een vast tarief wat voor heel Nederland hetzelfde is. De bezorgkosten zijn dus voor Utrecht, Amsterdam, Eindhoven, Tilburg, Breda, of andere plaats overal hetzelfde.

  In 3 termijnen betalen (rentevrij) kan ook!

  Soms kun je als ondernemer ook wat extra betaalruimte gebruiken. Hiervoor bieden wij de IN3 betaaloplossing. Met IN3 betaal je rentevrij je elektrische bezorgscooter in 3 termijnen. Tijdens het plaatsen van de bestelling betaal je het eerste deel. De overige delen voldoe je binnen 30 en 60 dagen. Zo kun je wellicht nog sneller overgaan tot het kopen van de SYM E2-Xpro bezorgscooter.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  SYM E2 Xpro elektrische bezorgscooter

  ZITHOOGTE 780 mm
  OPHANGING VOOR Telescopisch
  OPHANGING ACHTER Dubbel
  VOORREM Schijf Ø 226 mm
  ACHTERREM Trommel Ø 220 mm
  BAND VOOR 110/70 - 12 inch
  BAND ACHTER 120/70 - 12 inch
  L / B / H (MM) 1870 x 690 x 1120 mm
  RIJKLAARGEWICHT 115 kg
  TYPE Bosch motor
  VERMOGEN 1,5 kW @ 510 tr/min
  ACCU 2x 60V 22,4 Ah Li-ion
  ACTIERADIUS 90 km (1 accu)
  LAADTIJD 2 á 3 uur per accu

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (1)
  SYM E2 Xpro elektrische bezorgscooter
  Recensie 1 tot en met 1 (van de 1 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: maandag, 10 januari 2022
  Wij gebruiken nu een half jaar de elektrische bezorgscooter van Sym. De ervaringen zijn wisselend. Scooter is in de basis prima. Sterk, stevig en stabiel. Gematigd enthousiast.
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter

Alternatieve scooters