Scootmobiel proefrit aan huis & Vrijblijvende Thuisdemonstratie

Scootmobiel proefrit aan huis & Vrijblijvende Thuisdemonstratie
Door Fast&Furious Scooters geplaatst op 04-09-2023 UPDATE 23-01-2024 om 11:32:21
38941 keer bekeken
Tags: Scootmobielen

Vrijblijvende scootmobiel proefrit aan huis!

Als je een dagje ouder wordt of lichamelijke beperkingen ondervindt, dan is het vaak een hele uitdaging om bij een winkel te komen die scootmobielen verkoopt. Natuurlijk kun je eenvoudig een scootmobiel online kopen, maar dan weet je nog niet of het model wel geschikt is en echt bij je past. Het is nog makkelijker wanneer je een scootmobiel thuis krijgt om uit te proberen! Wij komen gratis en vrijblijvend aan huis met 5 modellen, dus lees beslist verder!

Gratis scootmobiel proefrit thuis

Zonder kosten of verplichtingen kun je bij ons gebruikmaken van de scootmobiel proefrit aan huis service. Onze importeur is zo zeker van de kwaliteit, rijgemak, en comfort, dat hij het risico aandurft om deze service, in samenwerking met ons, aan te bieden. Er zitten dus geen addertjes onder het gras! Wij zadelen je ook niet op met een opdringerige verkoper, want de importeur gelooft dat de For Motion scootmobielen zichzelf verkopen.

Goede en begrijpbare tekst en uitleg

Zeker voor de mensen die nog niet eerder met een scootmobiel hebben gereden is het fijn om een goede tekst en uitleg te krijgen van iemand die er echt verstand van heeft. Voordat je überhaupt opstapt wordt alles al duidelijk uitgelegd en besproken. Zo zijn er geen verrassingen. Er wordt echt de tijd genomen zonder dat je er een gehaast gevoel bij krijgt.

Hoe vraag je een proefrit aan voor een scootmobiel?

Om een proefrit aan te vragen vul je het formulier in. Zo kunnen we contact met je opnemen en kijken waar de behoeften liggen. Zodoende kunnen wij maximaal 3 verschillende modellen meenemen die je kunt uitproberen. Dit is uiteraard alleen bedoeld voor mensen die serieus overwegen om een scootmobiel aan te schaffen.

Een afspraak kan plaatsvinden op alle werkdagen, meestal tussen 08:30 en 17:00 uur, maar soms zijn er ook avond- of weekend afspraken beschikbaar.

Formulier voor aanvraag proefrit

*Extra informatie moet minimaal bestaan uit 15 leestekens

Hoe ziet de proefrit aan huis eruit?

De adviseur komt langs met 3 modellen die je in je eigen omgeving kunt uitproberen. Je kunt ze uitproberen op de stoep, in je huis, en op andere plaatsen waar je ze normaal gesproken zou gebruiken. De adviseur zal je gedurende het hele proces begeleiden, en beantwoordt graag al je vragen.

Daarnaast krijg je ook inzicht in de prijzen en de verschillende opties, aanpassingen en accessoires die beschikbaar zijn voor elk model.

Wat gebeurt er na de proefrit?

Na afloop van de proefrit mag je nog steeds vragen stellen aan de adviseur. Als je tevreden bent met een van de modellen, kun je de aankoop ter plekke afronden, of dit later online doen.

Afhankelijk van de voorraad van For-Motion kan de levering snel zijn. In sommige gevallen kan het enkele dagen of weken duren voordat je je nieuwe scootmobiel ontvangt.

Hoe lang duurt een thuisdemo?

Een thuisdemo duurt meestal tussen de 30 minuten en 1,5 uur. Dit is inclusief de tijd die nodig is voor uitleg, het uitproberen, en antwoord te krijgen op al je vragen.

Zijn er kosten aan verbonden?

Nee, een thuisdemo is volledig gratis in Nederland en België. Het enige wat van je wordt verwacht is dat je serieus geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een scootmobiel.

Vrijblijvende Thuisdemonstratie scootmobielen

De voordelen van een For Motion scootmobiel

For Motion richt zich op een brede doelgroep en wil daarmee ook de mensen dienen die niet alleen slecht ter been zijn of een slechte conditie hebben, maar ook een fysieke beperking of handicap hebben. For Motion scootmobielen zijn namelijk aanpasbaar. Dat wil zeggen dat de stoel en zitpositie afgesteld kunnen worden, maar ook de bediening, waaronder het gas geven en het remmen. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor en die zal de importeur allemaal toelichten in een persoonlijk gesprek.

For Motion heeft in scootmobiel land 2 primeurs weten te behalen, een voor snelste scootmobiel (For Motion Forty-5) en een voor ‘het langst rijden op de accu’.

Om met de tijd mee te gaan, groeit de behoefte met snellere scootmobielen. Mensen zitten vaak niet meer te wachten op een scootmobiel die aan alle kanten wordt ingehaald. Men is klaar voor wat snellers. Daarom biedt For Motion scootmobielen die ook 25, 32, en zelfs 45km per uur kunnen halen. Uiteraard zit er een snelheidsbegrenzer op en een goede gasdosering voor de mensen die daar geen gebruik van willen maken.

Qua accubereik zijn de For Motion scootmobielen toonaangevend. Er zijn verschillende lithium accupakketten te kiezen waarbij met het grootste pakket zelfs een bereik tot 300 echte kilometers gehaald kan worden.

Voor welke modellen kun je een proefrit aan huis aanvragen?

Op dit moment zijn er 5 modellen waarvoor je een gratis proefrit kunt aanvragen. Dat zijn:

Maak alvast online kennis met de importeur

Om alvast kennis te maken met onze importeur en een van de scootmobielen van For Motion, kun je hieronder de video bekijken.

 

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.