Scootmobiel proefrit aan huis & Vrijblijvende Thuisdemonstratie

Scootmobiel proefrit aan huis & Vrijblijvende Thuisdemonstratie
Door Fast&Furious Scooters geplaatst op 04-09-2023 UPDATE 30-09-2023 om 15:15:53
1289 keer bekeken
Tags: Scootmobielen

Vrijblijvende scootmobiel proefrit aan huis!

De nieuwe service van Fast & Furious in samenwerking met For-Motion. De importeur komt gratis en zonder verplichtingen bij u aan huis. Dit is dus de importeur zelf en geen opdringerige verkoper. Wij en For-Motion zijn er zo van overtuigd dat we de beste scootmobielen in de markt hebben, dat wij het risico nemen. Ook fijn is dat dan uw speciale wensen besproken kunnen worden en dat u tijdens de proefrit uw eigen beoordeling kunt maken en of u zich vertrouwd voelt.

Een scootmobiel is een grote aanschaf, waar u lang mee moet doen en waarvan u ook erg afhankelijk bent; daarom bieden wij nu deze service. Op dit moment is deze service alleen voor deze drie modellen bedoeld: For-Motion On Four, For-Motion On Four Duo, For-Motion Forty-5, For Motion Fast One en de For Motion City Cruiser

Omdat wij de proefrit combineren, vragen wij om uw telefoonnummer om een afspraak te maken en uw interesse te peilen, zodat wij weten met welk model wij moeten langskomen. Het onderstaande formulier kunt u invullen om een afspraak te maken; For-Motion zelf zal u terugbellen.

Formulier voor aanvraag proefrit

Een thuis proefrit van een scootmobiel is een uitstekende manier om een weloverwogen beslissing te nemen over je aankoop. Deze gids legt je uit hoe het proces werkt, wat je kunt verwachten en hoe je het meeste uit je gratis demo thuis kunt halen.

Waarom een thuis proefrit?

Een proefrit thuis neemt veel van de stress en onzekerheid weg die gepaard gaat met de aanschaf van een scootmobiel. Je kunt verschillende modellen uitproberen in de comfort van je eigen huis, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over transport naar een showroom. Het is een gratis, vrijblijvende service die aangeboden wordt door Fast & Furious, bedoeld voor diegenen die serieus geïnteresseerd zijn in het aanschaffen van een scootmobiel.

Hoe werkt het?

Het proces is eenvoudig en gestroomlijnd om het zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Hier volgen de stappen:

Stap 1: Afspraak Maken

Het eerste wat je moet doen is een afspraak maken. Dit kan online gedaan worden via de klantenservice van For-Motion in samenwerking met Fast & Furious met contactformulier bovenaan deze blog. Ze bieden afspraken aan op alle werkdagen, meestal tussen 08:30 en 17:00 uur, maar soms zijn er ook avond of weekend afspraken beschikbaar.

Stap 2: Selecteer de Modellen

Na het maken van de afspraak, bespreek je welke van de 3 modellen je graag wilt uitproberen. For Motion zal in samenwerkingen met Fast & Furious zal ervoor zorgen dat ten minste 3 verschillende modellen meegenomen worden naar je huis voor de demonstratie.

Stap 3: Proefrit

Tijdens de demonstratie krijg je de kans om 3 scootmobiel modellen uit te proberen, zowel binnen als buiten. Je zult ondersteuning krijgen van een adviseur, die je tips en suggesties zal geven om veilig te rijden.

Wat gebeurt er tijdens de proefrit?

Tijdens de proefrit krijg je de kans om de scootmobielen in een realistische omgeving te testen. Je kunt ze uitproberen op de stoep, in je huis, en op andere plaatsen waar je ze normaal gesproken zou gebruiken. De adviseur zal je gedurende het hele proces begeleiden, en beantwoordt graag al je vragen.

Daarnaast krijg je ook inzicht in de prijzen en de verschillende opties, aanpassingen en accessoires die beschikbaar zijn voor elk model.

Wat gebeurt er na de proefrit?

Na afloop van de proefrit mag je nog steeds vragen stellen aan de adviseur. Als je tevreden bent met een van de modellen, kun je de aankoop ter plekke afronden, of dit later online doen.

Afhankelijk van de voorraad van For-Motion kan de levering snel zijn. In sommige gevallen kan het enkele dagen of weken duren voordat je je nieuwe scootmobiel ontvangt.

Hoe lang duurt een thuisdemo?

Een thuisdemo duurt meestal tussen de 30 minuten en 1,5 uur. Dit is inclusief de tijd die nodig is voor uitleg en eventuele aankoopbeslissingen. Je krijgt dus volop de tijd om de scootmobielen uit te proberen en alle vragen die je hebt te stellen.

Zijn er kosten aan verbonden?

Nee, een thuisdemo is volledig gratis in Nederland en België. Het enige wat van je wordt verwacht is dat je serieus geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een scootmobiel.

Hoeveel modellen kan ik uitproberen?

Je kunt aangeven of je een vast model, Duo of een nieuwste model wilt uitproberen. Op basis van je budget en je wensen worden er dan doorgaans max 3 verschillende modellen geselecteerd die je thuis kunt testen.

Vrijblijvende Thuisdemonstratie scootmobielen

Vrijblijvende Thuisdemonstratie

Een thuis proefrit van een scootmobiel is een geweldige manier om een geïnformeerde aankoopbeslissing te nemen. Het geeft je de kans om verschillende modellen uit te proberen in de comfort van je eigen huis, en het is volledig gratis en vrijblijvend. Als je overweegt om een scootmobiel aan te schaffen, overweeg dan zeker een thuisdemo met For-Motion in samenwerking met Fast & Furious!

Veelgestelde vragen:

Wie komt er langs voor de proefrit?

De importeur van For-Motion komt persoonlijk langs en het is geen opdringerige verkoper. De service is gratis en zonder verplichtingen.

Voor welke modellen is deze proefritservice beschikbaar?

De vrijblijvende proefrit aan huis is momenteel alleen beschikbaar voor de modellen For-Motion On Four, For-Motion On Four Duo en de For-Motion Forty-5.

Hoe maak ik een afspraak voor een thuisdemo?

U kunt een afspraak maken door het contactformulier bovenaan de blog in te vullen. For-Motion zal vervolgens contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen.

Wat gebeurt er tijdens de proefrit?

Tijdens de proefrit krijgt u de gelegenheid om tot 3 verschillende scootmobielmodellen uit te proberen, zowel binnen als buiten uw huis. Een adviseur begeleidt u gedurende het hele proces en kan al uw vragen beantwoorden.

Zijn er kosten verbonden aan de thuisdemo?

Nee, de thuisdemo is volledig gratis in Nederland en België. Het enige wat van u wordt verwacht is dat u serieus geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een scootmobiel.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.