For Motion On Four 4 wiel scootmobiel

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 400,00
(Nog 5 dagen en 15 uur)
Adviesprijs: 3.399,95
Onze prijs: 2.999,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scootmobiel opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.999,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.161,63 via logo iDEAL IN3
 • Probeer Het Eerst: Gratis Proefrit aan Jouw Deur, Klik Hier!
 • Jouw Snelheid, Jouw Keuze: 6, 10, 25 of 32km/h!
 • Grenzeloze Vrijheid: Tot 300km Bereik!
 • Upgrade & Bespaar: Kies Accu Optie 2 en Ontvang een Gratis Uitneembare Accu t.w.v. €499,95!
 • Thuis afgeleverd: Heel Nederland & België!
 • Uitpakken & Rijden: 100% Rijklaar + Gratis Montage Accessoires!
 • Stabiel & Wendbaar: 4 Wielen en een Kleine Draaicirkel!
 • Subsidie? Vraag je Gratis WMO/PGB Offerte aan!
 • Volledige Zekerheid: 2 Jaar Fabrieksgarantie + Gratis Koffer!
 • Betaalgemak: IN3 x Zonder Extra Kosten!
 • (scootmobiel) omschrijving

  For Motion On Four scootmobiel met 4 wielen kopen

  De For Motion On Four is een van de meest unieke 4 wiel scootmobielen van dit moment! Hij heeft namelijk een uitzonderlijk korte draaicirkel en haalt bijna 25 kilometer per uur! Meer stabiliteit, meer rijcomfort, meer veiligheid, en meer gemak,... dat is onze nieuwe On Four! Een ander groot pluspunt aan de vierwieler is dat het accupakket uitbreidbaar is tot 300 KM rijden en dat er allerlei aanpassingen mogelijk zijn zodat de elektrische vierwiel scootmobiel ook geschikt gemaakt kan worden voor mensen met een lichamelijke handicap of beperking!

  De beste geteste For Motion On Four: dé ultieme 4-wiel scootmobiel

  Op zoek naar de beste 4-wiel scootmobiel? Zoek niet verder! De For Motion On Four scootmobiel is als beste getest en biedt een perfecte combinatie van stabiliteit, comfort en betrouwbaarheid. Deze scootmobiel is ontworpen om uw mobiliteit en onafhankelijkheid te vergroten.

  Dankzij de geavanceerde technologie en innovatieve ontwerpelementen, zoals de lange wielbasis en het geïntegreerde veersysteem, ervaart u een ongeëvenaarde rijervaring. Bovendien zorgt de krachtige motor voor een uitstekende acceleratie en een indrukwekkende actieradius. De For Motion On Four scootmobiel is niet alleen de beste in zijn klasse, maar ook een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar de beste geteste 4-wiel scootmobiel op de markt.

  2 unieke voordelen van deze vierwiel scootmobiel

  Er zijn 2 belangrijke redenen waarom veel mensen kiezen voor een driewiel scooter (scootmobiel met 3 wielen). De eerst reden is de kleine draaicirkel, en de tweede reden de hoge snelheid.

  For Motion brengt met de On Four (scootmobiel op 4 wielen) daar flink verandering in! Met deze elektrische scootmobiel met 4 wielen beschik je ook over de voordelen die de driewielers hebben. De For Motion On Four kan zich namelijk meten met de draaicirkel van de driewielers, en dat is uniek!

  De draaicirkel is de ruimte die je nodig hebt om het voertuig om te draaien, bijvoorbeeld wanneer je een doodlopende weg in rijdt. In dat geval wil je het voertuig volledig om willen keren zodat je vooruit kunt blijven rijden en niet het hele stuk in z’n achteruit hoeft. Hoe groter de draaicirkel is, hoe vaker je moet achteruit en vooruit moet rijden waarbij het stuur telkens gedraaid moet worden. De For Motion vierwieler is op dat vlak dus even praktisch als menig driewieler want de draaicirkel is nagenoeg gelijk aan de driewielers! Normaal zijn vierwiel scootmobielen niet handig in de supermarkt vanwege hun draaicirkel, maar dit 4 wielen scootmobiel model is dus net zo praktisch.

  De topsnelheid van vierwiel scootmobielen ligt over het algemeen een stuk lager dan die van de 3-wiel modellen. Vierwielers rijden gemiddeld tussen de 12 en 18 kilometer per uur. De meeste driewielers die wij verkopen kunnen zelfs 25 kilometer per uur halen. De For Motion - On Four scootmobiel haalt bijna de 25 kilometer per uur en is daarmee de snelste vierwieler die er nu te verkrijgen is! Zo kun je toch lekker snel van A naar B en van alle extra voordelen profiteren.

  Beste van 2 werelden

  De On Four scootmobiel heeft het beste van 2 werelden. Zo profiteer je naast de kleine draaicirkel en de uitzonderlijk hoge topsnelheid ook van de grote voordelen van vierwiel scootmobielen. Denk hierbij aan een stabieler karakter, koersvaster, een hogere bochtensnelheid, een minder kans op omvallen. Je kunt dus een stuk veiliger met een hoge snelheid een scherpe bocht nemen, en zelfs flink remmen in de bocht wat afgeraden wordt bij driewielers. Stoepranden schuin op en af rijden voelt veilig en kan moeiteloos met dit 4 wielen scootmobiel model. Door alle voordelen zouden we dit model kunnen betitelen als beste scootmobiel van 2024.

  Onafhankelijke voorwielophanging en een hoge dosis remkracht

  De wegligging en het rijgedrag zijn onovertroffen. Bij de On Four scootmobiel van het merk For Motion is er een onafhankelijke voorwielophanging aanwezig op basis van fuseekogels, net als bij auto’s het geval is. Het stabiele onderstel zorgt voor een zeer comfortabele wegligging en een zeer aangename vering van hoge klasse. Daarnaast hebben beide voorwielen een eigen schijfrem waardoor de remweg vergeleken met driewielers ook korter is. Ook de achterwielen zijn afzonderlijk voorzien van een rem. Binnen no-time sta je dus stil als dat zou moeten.

  Scootmobiel die geschikt gemaakt kan worden aan beperking

  Veel gehandicaptenvoertuigen en invalidenvoertuigen hebben een zeer beperkt aantal mogelijkheden als het gaat om aanpassingen aan de besturing of zitting. Bij de On Four 4 wielen scootmobiel heb je flink wat keuze als het gaat om aanpassingen die gedaan kunnen worden. Je kunt deze scootmobiel bestellen met een draaistoel, een voetrem, een gaspedaal, en een duimgas.

  Normaal bedien je de remmen met de remgrepen op het stuur (links en rechts), maar remmen met de voet is dus een optie waarvoor je ook kunt kiezen. Gas geven doe je normaal gesproken door aan de gashendel te draaien, maar ook dat is aan te passen naar ‘duim gas’ waarbij je een knop induwt en met de duim gas geeft, of een gaspedaal vergelijkbaar met een auto.

  Standaard stoel en draaibare stoel

  De standaard stoel is van zichzelf al zeer comfortabel. Hij is uitgerust met aan beide kanten een armleuning die opklapbaar is om het instappen en uitstappen makkelijker te maken. De rugleuning is op allerlei manieren verstelbaar zodat zowel korte als lange bestuurders heerlijk kunnen zitten.

  Optioneel kan er gekozen worden voor een draaibare stoel. Een draaibare stoel maakt het opstappen en afstappen extra makkelijk. Hierdoor kun je vanaf de zijkant al instappen en uitstappen. Terwijl je in de stoel zit kun je de stoel draaien naar de rijpositie of opstap/uitstap positie..

  Bepaalde opties kunnen wellicht een pittig prijskaartje hebben, en daar zijn wij ons van bewust. Dit heeft er mee te maken dat dit Hollands maatwerk is. In sommige aanpassingen gaat veel tijd zitten, en daarnaast wordt er uitsluitend met kwaliteitsonderdelen gewerkt om de kwaliteit en betrouwbaarheid hoog te houden.

  Regelbare stoelverwarming voor extra comfort

  Stoelverwarming is een optie die je normaal gesproken alleen bij dure auto’s ziet en niet bij scootmobielen. Maar omdat stoelverwarming niet alleen een luxe is maar ook pijn verlichtend kan werken, is dit een zeer waardevolle optie en verbetering.

  Mensen met reumatische klachten, rugklachten, fibromyalgie, pijnlijke spieren, en een slechte bloedcirculatie kunnen veel baat hebben bij stoelverwarming. Ook kan een 4 wiel scootmobiel met stoelverwarming de stijfheid van spieren en gewrichten verminderen.

  In Nederland hebben we veel te maken met natte en koude dagen waarmee gezondheidsklachten meer opspelen, en dan is het extra fijn een scootmobiel met 4 wielen te hebben die ook daar rekening mee heeft gehouden!

  De stoelverwarming is wel een optie die extra energie verbruikt. Daarom is deze optie alleen beschikbaar vanaf accupakket nummer 2. Zodoende blijft er altijd voldoende rijbereik over omdat je meer accucapaciteit aan boord hebt.

  Doordat de stoelverwarming instelbaar is via een bedieningspaneel, kun je zelf de ideale temperatuur instellen. Zo kun je op ieder moment eenvoudig de temperatuur aanpassen en comfortabel je rit vervolgen.

  Groot display dat makkelijk afleesbaar is

  Een ander pluspunt aan deze elektrische scootmobiel is het grote digitale display. Zelfs in de volle zon kun je de snelheid en accucapaciteit goed aflezen! Uiteraard wordt er ook bijgehouden hoeveel kilometer je in totaal al hebt afgelegd. De informatie is eenvoudig gehouden om het juist overzichtelijk te maken.

  Veel opbergruimte aan boord op dit mindervaliden voertuig

  Om te beginnen tref je onder de stoel een ruim opbergvak aan. Mocht je voor een accu uitbreiding kiezen om het rijbereik aanzienlijk te vergroten, dan vervalt de ruimte onder de stoel. Deze zal dan plaats moeten maken voor de extra accu’s.

  Achterop de scootmobiel met 4 wielen is er een bagagekoffer aanwezig welke er om te beginnen fraai uitziet. Dit komt doordat hij in dezelfde kleur is meegespoten als de scootmobiel zelf. De koffer is flink ruim en heeft een inhoud van ongeveer 31 liter (48x27x24cm). Tevens is deze afsluitbaar met sleutel zodat je jouw spullen veilig achter kunt laten. Met 1 sleutel kun je alle sloten bedienen. De sleutel voor het contactslot kun je namelijk ook gebruiken op het slot van de stoel om de stoel achterover te klappen (om bij de bergruimte eronder te komen) of om de bagage koffer te openen!

  Aan de voorkant onder het stuur vind je aan de linkerkant een grote bekerhouder zodat je drinken onderweg kunt meenemen. Ook aan de rechterkant zit een groot opbergvak waar je van alles in kwijt kunt. Je kunt de ‘On Four’ dus gerust een pakezel noemen. Ideaal dus om boodschappen mee te doen of een lekker dagje te toeren zonder zorgen.

  Rondom uitgerust met LED verlichting

  De beste scootmobielen hebben uiteraard ook LED verlichting aan boord, en dat is bij deze topper ook het geval. Niet alleen het achterlicht en de richtingaanwijzers zijn met LED’s uitgevoerd, maar ook de koplamp. De LED koplamp zorgt voor een krachtige lichtbundel zodat ook ‘s-avonds de weg goed verlicht wordt. In het donker kun je met dit invalidenvoertuig/gehandicaptenvoertuig dus ook veilig rijden.

  Goed regelbare onderhoudsvrije elektromotor

  De elektromotor die voor de aandrijving zorgt is om te beginnen geheel onderhoudsvrij. De motor heeft dus geen onderhoud nodig en is niet slijtagegevoelig. Dat garandeert om te beginnen al een hoop zekerheid en rijplezier. Daarnaast kan er zeer gecontroleerd gas worden gegeven omdat de verfijnde motorregeling een stukje intelligentie aan boord heeft. Het gas kan zeer nauwkeurig gedoseerd worden, en zelfs bij (per ongeluk) veel gas geven trekt de On Four scootmobiel met 4 wielen heel geleidelijk op.

  De motor heeft een vermogen van 1000 Watt en dat is behoorlijk krachtig te noemen. Zelfs voor een helling van meer dan 10% deinst hij niet terug! Verder brengt de motor je moeiteloos in korte tijd op topsnelheid zodat je ook veilig met het verkeer mee kunt komen.

  Achteruit rijden kan natuurlijk ook, wat het keren en inparkeren natuurlijk een stuk makkelijker maakt. Vanwege zijn compacte afmetingen vind je altijd gemakkelijk een parkeerplekje.

  Snelheidsschakelaar met 3 standen

  De snelheid kun je indien gewenst begrenzen zodat je niet per ongeluk te snel rijdt in een zone waar dat niet wenselijk is.

  • In stand 1 kun je maximaal 9 km p/u
  • In stand 2 kun je maximaal 15 km p/u
  • In stand 3 kun je maximaal 25 km p/u

  Deze schakelaar zit op het stuur zodat je er ook gemakkelijk bij kunt.

  De vierwiel scootmobiel is een goedkoop vervoermiddel

  De vierwiel scootmobiel van For Motion is een goedkoop vervoermiddel. De kosten per kilometer vallen reuze mee met dit elektrische vervoermiddel voor mensen met een lichamelijke beperking. Omgerekend kost iedere kilometer je 1 cent. Dat is 10 tot 14 keer goedkoper dan met de auto in ieder geval. De For Motion - On Four rijdt namelijk helemaal elektrisch en de enige kosten die je hebt, naast het jaarlijkse onderhoud, is bij het opladen van de accu. Bovendien blijf je met dit vervoermiddel zelfstandig en kun je zorgeloos genieten.

  Helemaal zorgeloos rijden? Kies dan voor onze onderhoudspakketten (zie optielijst)! Wij hebben ook een haal- en brengservice!

  Opladen van de accu en accu-upgrades

  De standaard accu die in de On Four scootmobiel zit betreft een 60V/20Ah gel-accu. Daarmee haal je in de praktijk 40 kilometer op volle snelheid. Rijden op volle snelheid kost meer energie dus wanneer je rustig rijdt kun je er meer kilometers uithalen. Het opladen van de standaard accu kost ongeveer 7 uur tijd.

  De losse acculader kan eenvoudig aangesloten worden op de 4 wiel scootmobiel. De stekker van de lader kan in een normaal stopcontact. De kabels die aan de lader zitten zijn vrij lang dus je hoeft niet direct met je mobiel naast een stopcontact te parkeren.

  In de optielijst kan het accu-pakket worden aangepast. Zo kan er gekozen worden om de gel-accu te upgraden naar een Lithium accu, met als gevolg sneller opladen en iets meer kilometers rijden, of zelfs meerdere Lithium accu’s om het rijbereik helemaal te vergroten. Het voertuig upgraden zodat er 300 echte kilometers gereden kunnen worden is ook mogelijk!

  Extra uitbreidingen zijn terug te vinden in de optielijst. Daar vind je bijvoorbeeld de optie USB aansluiting terug. Met een USB aansluiting kun je onderweg eenvoudig de telefoon opladen. De telefoon kan dan bijvoorbeeld in het opbergvak rechts geplaatst worden. Een windscherm, overkapping, of zelfs stokhouder behoort tot de opties bij deze luxe vierwiel scooter!

  For Motion On Four scootmobiel kopen

  Niet alleen kun je bij ons de For Motion On Four scootmobiel kopen, maar je kunt hem ook eenvoudig laten aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een gaspedaal, rempedaal, windscherm, of ander accupakket waarmee je tot 300 echte kilometers kunt rijden! Kopen is met enkele klikken geregeld. Een rijbewijs is voor dit voertuig niet nodig!

  Scootmobiel subsidie maakt kopen gemakkelijker

  Waar veel mensen niet van de op de hoogte zijn is dat je in een aantal gevallen in aanmerking kunt komen voor subsidie voor het aankopen van een scootmobiel, gehandicaptenvoertuig, of invalidenvoertuig. De gemeente/overheid kan dus meebetalen. Op de website van de gemeente onder het kopje subsidies vind je de exacte voorwaarden terug. Sommige gemeenten willen een offerte hebben, en dat kan bij ons op de website met een druk op de knop gegenereerd worden!

  Betaal gemakkelijk in 3 termijnen

  Een van de voordelen die wij bieden als online scootmobielen winkel is dat je ook in termijnen kunt betalen zonder rente. Met de betaalmogelijkheid IN3 kan dat namelijk. Met IN3 betaal je dit model in 3 gelijke delen. Bij het bestellen betaal je het eerst derde deel. Voor de overige 2 delen die overblijven krijg je 30 en 60 dagen de tijd om ze te betalen. IN3 is geen financiering dus het is rentevrij en naar een BKR wordt ook niet gekeken. Let op: betalen met IN3 kan alleen tot een totaalbedrag van 5000,- euro.

  Scootmobiel met 4 wielen leasen extra interessant

  Tegen vaste maandelijkse kosten kun je een 4 wiel scootmobiel leasen. Leasen betekent bij ons kopen op afbetaling. Je bent en blijft dus altijd de eigenaar. Het voordeel van leasen is dat je ook extra opties, zoals een accu uitbreiding, in de lease kunt onderbrengen. Zo betaal je enkele euro’s per maand meer voor mooie en praktische extra's!

  Vrijblijvende scootmobiel proefrit aan huis!

  Ervaar de For Motion On Four scootmobiel met 4 wielen zelf met onze nieuwe service. In samenwerking met For-Motion komt de importeur gratis en vrijblijvend bij u aan huis. Bespreek uw speciale wensen en maak tijdens de proefrit uw eigen beoordeling. Wij en For-Motion geloven sterk in de kwaliteit die we aanbieden. Klik hier om een afspraak te maken.

  Terug naar de scootmobiel
 • Formulier voor aanvraag proefrit

  *Extra informatie moet minimaal bestaan uit 15 leestekens
 • Technische (scootmobiel) specificaties

  For Motion On Four scootmobiel 4 wiel snelle 25 km of 32 km per uur scootmobiel

  Maximale snelheid 25 km of 32 km per uur.

  Afmeting (L / B / H): 1,53 / 0,70 / 1,10 m
  Motorvermogen: 1000 watt
  Achteruitversnelling
  Batterijcapaciteit: vast geïnstalleerde 60V / 20Ah loodgelbatterijen
  Bandenmaat: 3.0-10
  Bereik: afhankelijk van accu(pakket)
  Oplaadtijd: 6-8 uur
  3 versnellingen: 1e versnelling: snelheid 6 km / u, 2e versnelling: snelheid 15 km / u, 3e versnelling: snelheid 25 km / u (druk op de rode knop om tussen de versnellingen te    schakelen. U kunt de huidige versnelling op het display zien onder de aanduiding "GEAR".)            
  Netto gewicht: ca. 114 kg
  Klimvermogen: 12-14%
  Toegestaan ​​totaalgewicht: 264 kg
  Snelheidsmeter: Ja
  Laadniveau-indicator: Ja
  Vork: telescopische vork
  Velgen: 10 inch
  Remmen: Remmen: 2x schijfremmen voor en 2x trommelremmen achter
  Verlichting: LED-koplamp, dimlicht / grootlicht en rem / achterlicht
  Reflectoren achter
  Koffer inbegrepen
  Achteruitkijkspiegel
  Claxon en richtingaanwijzers
  Opbergruimte onder de stoel
  Kleur grijs, rood en tegen bijtaling overige kleuren
  Zithoogte vanaf de treeplank is 44cm en de zithoogte vanaf de grond is 68cm

  De For Motion On Four heeft nu een grote broer gekregen, de For Motion Fourty-5 de snelste scootmobiel van Nederland met een topsnelheid van 45 km/h en een bereik van 100 echte kilometers

  Terug naar de scootmobiel
 • extra info

  Veelgestelde vragen:

  Wat is een 4 wiel scootmobiel?

  Een 4 wiel scootmobiel is een mobility hulpmiddel ontworpen voor mensen met beperkte mobiliteit. In tegenstelling tot een vaste scootmobiel met 3 wielen, heeft een 4 wiel scootmobiel vier wielen, wat de stabiliteit en veiligheid verbetert, vooral bij het rijden over oneffen oppervlakken of rond bochten. For Motion On Four is een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige 4-wiel scootmobielen.

  Wat is het voordeel van een scootmobiel met vier wielen ten opzichte van een scootmobiel met 3 wielen?

  Een scootmobiel met vier wielen staat bekend om zijn stabiliteit. In vergelijking met scootmobielen met drie wielen hebben vierwiel scootmobielen een betere wegligging en zijn ze stabieler, vooral bij het nemen van bochten en rijden op hellingen. Ze hebben ook een kleinere draaicirkel waardoor ze gemakkelijker te manoeuvreren zijn.

  Wat is de topsnelheid van de For Motion On Four edition?

  De For Motion On Four scootmobiel heeft een topsnelheid van bijna 25 kilometer per uur opvoerbaar naar 32km/h tegen een meerprijs, wat het een van de snelste vierwiel scootmobielen op de markt maakt.

  Wat is de draaicirkel van de For Motion On Four scootmobiel?

  De For Motion On Four scootmobiel heeft een uitzonderlijk korte draaicirkel, vergelijkbaar met die van driewiel scootmobielen. Dit maakt het voertuig zeer wendbaar en geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld supermarkten.

  Is de For Motion On Four scootmobiel geschikt voor mensen met een lichamelijke handicap of beperking?

  Ja, de For Motion On Four scootmobiel kan worden aangepast en uitgerust met verschillende opties, zoals een draaistoel, voetrem, gaspedaal en duimgas, om het geschikt te maken voor mensen met een lichamelijke handicap of beperking.

  Hoeveel opbergruimte heeft de For Motion On Four scootmobiel?

  De mooie scootmobiel heeft diverse opbergmogelijkheden, waaronder een opbergvak onder de stoel, een afsluitbare bagagekoffer achterop met een inhoud van ongeveer 31 liter, en opbergvakken aan de voorzijde onder het stuur.

  Is de actieradius van de For Motion On Four scootmobiel uitbreidbaar?

  Ja, het accupakket van de For Motion On Four scootmobiel kan worden uitgebreid tot een rijbereik van 300 kilometer, afhankelijk van de gekozen opties.

  Terug naar de scootmobiel
 • Scootmobiel reviews (26)
  For Motion On Four 4 wiel scootmobiel
  Recensie 1 tot en met 26 (van de 26 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: woensdag, 29 mei 2024
  Zeer tevreden met mijn scootmobiel
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zondag, 05 mei 2024
  We zijn heel goed en fijn geholpen en ze zijn netjes en goed voorkomend. en een goede uitleg over de scootmobiel en ik heb hem nu 6 weken en ik be er heel tevreden over
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: woensdag, 01 mei 2024
  Een top mobiel Mijn vrouw is er zeer blij mee Ik raad deze zeker aan
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: donderdag, 11 april 2024
  Qua uiterlijk een mooi ding, de scootmobiel bij f&f getest, niks mis mee.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 06 februari 2024
  Ik lees dat er een snelle levering is. Ik wacht al 2 maanden maar heb nog geen uitzicht op een levering. Men vertelde mij dat de kleur rood een ernstige vertraging heeft. Dus ik heb toen maar de zilvergrijze gekozen die binnen drie weken geleverd kan worden. De 3 weken zijn om, maar ik heb nog niets vernomen. Dus nu wordt mijn tekst geblokkeerd.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 12 december 2023
  Een super fijne scootmobiel
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 05 december 2023
  fijne zaak werd goed geholpen, ik wilde in eerste instantie een driewieler scootmobiel maar de medewerker raadde mij uiteindelijk toch een vierwieler aan omdat ik het vreselijk eng vond rijden met de driewieler en dat is uiteindelijk de for motion on four geworden wat een fijne scooter is dat zeg ik raad het iedereen aan die een vierwiel scootmobiel wil aanschaffen, het voordeel met deze is voor kleine mensen zoals ik dat je de leuning van de stoel naar voren kan zetten, ik rijd er heel erg ontspannen mee, ben blij dat ik het aangeschaft heb zodra het weer goed is rijd ik er weer mee weg, zet hem lekker in zijn twee en dan zie je nog eens wat onderweg zoals mooie paddenstoelen etc. ik zweer in ieder geval bij deze scootmobiel ook omdat het totaal niet op een scootmobiel lijkt
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 20 november 2023
  zeer goede inlichtingen en uitleg zowel in de winkel als bijde bezorging. Vriendelijke mensen en weten waar ze het over hebben. hebben veel geduld bij de uitleg .Ga zo door.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 17 november 2023
  Blij met de aanschaf van mijn scootmobiel. Al veel reacties gezien van wat rijdt me hier voorbij. Hier in Belgie zou er ook een mogelijk tot aankoop hiervan moeten kunnen. Zou een groot succes zijn.Zo kan een wat minder flexibel persoon zich toch nog alleen verplaatsen. Een hoes voor de stoel zo een pluspunt zijn. Het enige minpuntje er zou een biep op moeten voor wanneer je achteruit rijdt niet ieder ziet de pinkers.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 03 november 2023
  Hele mooie scootmobiel om te zien de snelheid kan je instellen in 3 standen en is heel goed doseerbaar het accupakket kan uitgebreid worden bij mij is de actieradius 100 km wat zeer prettig is hij rijdt geweldig de verlichting is erg goed en ik ben blij met het alarm wat een extra optie is met andere woorden ik ben zeer tevreden met deze scootmobiel
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: donderdag, 03 augustus 2023
  Rijdt goed en snel.
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 17 juli 2023
  Deze scootmobiel is heel luxe en rijdt echt geweldig:) Ook kan deze een stuk sneller dan andere. In het begin was het even wennen met de draaicirkel (best groot) maar dat gaat nu al heel goed.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: donderdag, 13 juli 2023
  In de winkel was het prettig. De verkoper was klantvriendelijk en gaf goede uitleg. Hij beloofde geen dingen die hij niet waar kon maken. De scootmobiel werd binnen de afgesproken tijd geleverd. Ook toen weer een prima uitleg en service. In de winkel werden we onthaald met koffie. Een goede zaak.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: donderdag, 13 juli 2023
  De negatieve beoordelingen die dit bedrijf krijgt Is voor mij onbegrijpelijk wij zijn super goed geholpen Vriendelijke groet familie berkenvelder
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 03 juli 2023
  Een super bedrijf, zo goed geholpen en er alles aan gedaan dat mijn man i.v.b met zijn ernstige ziekte, de scootmobiel zo snel mogelijk geleverd kreeg. Ik kan dit bedrijf aanraden ook vanwege de professionaliteit die ze hebben van de scootmobiel en andere scooters brommers die ze verkopen
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 26 mei 2023
  nu weekje trotse eigenaar van deze geweldige scootmobiel. wegligging ligt rots vast, en dat voor iemand van mijn lengte 218cm. meer dan voldoende berg ruimten voor eventueel boodschappen. zeer luxe een drinkfles houder aan het stuur ideale met dit lekker weer of zelfs langere afstanden, na jaren trubbelen met de gemeente heb ik deze zelf aangeschaft en nou mensen dat had ik veel eerder moeten doen. heren van fast&furious bedankt voor jullie advies en uiterst goede service.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: woensdag, 24 mei 2023
  Scootmobiel bevalt goed heeft altijd voldoende snelheid in het gebruik , heb echter nog steeds niet de beloofde 150 km met de batterijen kunnen bereiken ondanks de belofte maar nog even afwachten misschien komt het nog goed maar tot nu toe maximaal 105 km voordat de accu waarschuwing flits tegen diep ontladen.
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 13 februari 2023
  Levering prima, jammer dat er nog te weinig accessoires zijn. bijvoorbeeld rollatorhouder en mandje voorop
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: woensdag, 02 november 2022
  Schootmobiel bevalt zeer goed ben er heel blij mee.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: woensdag, 31 augustus 2022
  Ik heb mijn scootmobiel nog niet zo lang ,de levering was zeer snel, ik ben er zeer tevreden over en raad deze scootmobiel bij iedereen aan,ik heb veel bekijks zowel in de FLat waar ik woon als in de winkels waar ik kom en als ze vragen waar heb je die gekocht geef ik het adres aan hun door en laat de video van jullie zien op mijn IPhone .
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 16 augustus 2022
  De eerste kilometers zitten er op Allereerst mijn rijervaring: makkelijke bediening Goede wegligging Uitstekende vering Goede zit. Wel jammer dat de rughoek niet is te verstellen. Hoewel de actieve 90 gr stand wel prima is voor een actieve besturing. Snelheid en optrekken is uitstekend. Carrosserie oogt goed maar wel veel plastic. Dat zal zich op lange termijn moeten bewijzen. Bediening is vanzelfsprekend Tot nu toe zeer tevreden Hoop dat ik over een paar maanden nog steeds zo prettig rij en laat daarom graag nog eens van mij horen Tot nu toe beveel ik m van harte aan
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 09 augustus 2022
  ik heb al veel komplimentjes gehad in het centrum bevalt uitseekend
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zaterdag, 07 mei 2022
  Beste Mensen, DE For Motion On Four scootmobiel is een mooi apperaat om te zien,maar ook fijn om mee te rijden.
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zaterdag, 16 april 2022
  erg blij mee, met de 150 kilometer bereik staat ik nooit meer te wachten op het opladen. 150 km is meer dan voldoende voor mij in een week, super blij met zijn 4 wiel machine
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 14 januari 2022
  super stabiele snelle 4 wieler, snel maar trek rustig op gelukkig. stuur in de bochten veel makkelijke dan mijn oude 3 wiel scootmobiel.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 21 december 2021
  Eindelijk mijn vrij terug met deze scootmobiel, snelle stabiel en ik kan haal zo ongeveer de 150 km.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scootmobiel
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scootmobiel
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scootmobiel

Alternatieve scootmobielen