For Motion On Four scootmobiel met 4 wielen

Voordeel: 380,00
(Nog 0 dag en 2 uur)
Adviesprijs: 3.179,95
(incl opties en BTW)
Bekijk de scootmobiel informatie

Kies uw custom scootmobiel opties

Rijklaarmaken
Rijklaarmaak kosten zijn de afleverkosten van de scooter.
Kettingslot
scooter artVoor een diefstal verzekering heeft u ART goed gekeurd slot nodig.  
Windscherm
scooter windschermBied bescherming tegen o.a regen, wind, zand en vliegjes  
Alarm
scooter alarmvoorbeeld, selecteer uw gewenste model 
Verzekering
scooterverzerkering Prijs kunt u hier uitrekenen (prijs is afhankelijk van plaats en leeftijd)Wij kunnen u scooter WA, Diefstal en Casco verzekeren.
Accu
De genoemde afstanden zijn indicatief en verkregen door testen onder ideale omstandigheden. Er zijn verschillende factoren van invloed die het bereik (actieradius) beïnvloeden zoals buitentemperatuur, bandenspanning, tegenwind, lichaamsgewicht, etc.
Acculader
Onderhoudspakket
Zorg en zekerheid pakketten voor het onderhoud van je sooter, klik hier om meer te lezen.
Accu uitneembaar
Accu uitneembaar laten maken (optie)
Is er geen stopcontact in de buurt waar je de scootmobiel straks wilt gaan parkeren, dan kun je de accu’s ook uitneembaar laten maken. Dit is een optie waar je dus voor kunt kiezen. Wanneer de accu’s uitneembaar zijn dan kun je ze dus uit de scootmobiel tillen en meenemen naar een plek waar je ze vervolgens oplaadt. Een 60 volt 24Ah accu weegt 8kg en een 60 volt 32Ah accu weegt 10kg.
Comfort stoel
Comfortstoel
De normale stoel zit al bijzonder prettig maar de comfortstoel doet daar nog een flinke schep bovenop! De comfort stoel heeft een hoge rugleuning, en heeft veel meer verstelmogelijkheden. Zo kan de hellingshoek van de rugleuning worden aangepast, de hoogte van de armsteunen worden aangepast, en kan de stoel verder naar voor of achter worden versteld. Tevens heeft de comfortstoel ook een lendesteun (steun in de rug holling). Hierdoor krijg je minder snel last van vermoeidheid of pijn. De comfortstoel zit 3cm hoger dan de normale stoel. Hierdoor kom je op een zithoogte van 78cm.
Duimgas
Duimgas
Als extra optie kunnen wij duimgas monteren, en dit kan zowel links als rechts op het stuur. Met duimgas hoef je geen draaiende polsbeweging te maken met de rechterhand want het induwen van de gasknop vervangt de gashendel. Kies hiervoor de optie “duimgas links” of “duimgas rechts”.
Overkapping (Regenscherm)
Dit scootmobiel regenscherm voor scootmobiel overkapping beschermt u tegen kou, wind, regen, sneeuw en zon. In de koude wintermaanden bent u met deze combinatie volledig beschut tegen de weersomstandigheden. Daarnaast is het regenscherm eenvoudig weg te halen en de overkapping beschemt u dan tegen kou, wind, zon en lichte regenscootmobiel-overkapping
Stokhouder
Stokhouder
Ook een stokhouder laten monteren kan zodat een wandelstok eenvoudig is mee te nemen. Kies hiervoor de optie “stokhouder”.
Voetgas
Voetgas
Gas geven kan ook door middel van een gaspedaal zodat je met een van de voeten gas kunt geven. Het voet-gaspedaal kan zowel links als rechts geplaatst worden. Kies hiervoor de optie “voetgas links” of “voetgas rechts”.
Voetrem
Voetrem
Weinig kracht in de vingers of handen? Geen probleem! Wij kunnen een extra voetrem monteren (zowel links als rechts) zodat je met de voet kunt remmen. Kies hiervoor de optie “voetrem links” of “voetrem rechts”. Bij de standaard uitvoering rem je met behulp van de remhendels die zowel links als rechts aan het stuur gemonteerd zijn.
Windschermhoes
- GEEN SMELTENDE KM-TELLERS.
- BEHOUD VAN UW WINDSCHERM.winschermhoes
Muuranker ART4
Word geleverd incl bevestigingsmateriaal (bouten)muuranker-abus-art4
GPS Tracker
De inbouwkosten zijn eenmalig en maandelijks betaal je € 9,95 inclusief BTW. De betaling gaat uitsluitend per automatische incasso.Na de inbouw kun je online volgen waar je tweewieler is. Als je het wilt, dan kunnen je vrienden je volgen op Facebook en Twitter.Bij diefstal bel je met onze meldkamer, waarna zij de opsporing zullen verzorgen. Eventueel wordt er een”scoot alert” op social media gezet.Lees hier snel meer
Peil zender
Dit signaal is niet te blokkeren, is overal makkelijk te plaatsen, werkt middels een ping functie zodat u de scooter altijd weer terug kan vinden.Er zitten geen extra maandelijkse kosten veder aan verbonden.
Scooterhoes
Beschermt de hele scooter tegen het weer als deze buiten staan.scooterhoes
Handvat slot
Hiermee kunt u de gashendel op slot zetten, zodat gas geven onmogelijk word. handvat-slot
Koffer
topkofferVoorbeeld, selecteer uw gewenste model.
Beenkleed
beenkleedVoorbeeld, selecteer uw gewenste model.
Regenkleding
Amendement comfortable regenkleding.
Handmofset
handmofsetuniverseel bescherming van u handen tegen rijd wind en regen.
Handschoenen
HanschoenenIsoleerde winterhand schoenen
GSM / Navigatie houder
scooter-telefoon-navigatie-houderWaterdichte telefoon of navigatie houder, selecteer het gewenste formaat.
LED koplamp
halogeen-scooter-lampEen halogeen koplamp geeft wit licht i.v.p. van geel licht en geeft je een beter zicht in het donker.
Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.799,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Aantal
Of betaal 3x 956,65 via logo IN3 capayable
of
Prijs is incl. en extra korting op accessoiresBetaal je scooter(mobiel)/fiets IN 3 keerKeuze uit meerdere afhaal/servicepunten
 • (scootmobiel) omschrijving

  For Motion On Four scootmobiel met 4 wielen

  De For Motion On Four is een van de meest unieke 4 wiel scootmobielen van dit moment! Hij heeft namelijk een uitzonderlijk korte draaicirkel en haalt bijna 25 kilometer per uur! Meer stabiliteit, meer rijcomfort, meer veiligheid, en meer gemak,... dat is onze nieuwe On Four! Een ander groot pluspunt aan de vierwieler is dat het accupakket uitbreidbaar is tot 200 KM rijden en dat er allerlei aanpassingen mogelijk zijn zodat de elektrische vierwiel scootmobiel ook geschikt gemaakt kan worden voor mensen met een lichamelijke handicap of beperking!

  2 unieke voordelen van deze vierwiel scootmobiel

  Er zijn 2 belangrijke redenen waarom veel mensen kiezen voor een driewiel scooter (scootmobiel met 3 wielen). De eerst reden is de kleine draaicirkel, en de tweede reden de hoge snelheid.

  For Motion brengt met de On Four (op 4 wielen) daar flink verandering in! Met deze elektrische scootmobiel met 4 wielen beschik je ook over de voordelen die de driewielers hebben. De For Motion On Four kan zich namelijk meten met het draaicirkel van de driewielers, en dat is uniek!

  De draaicirkel is de ruimte die je nodig hebt om het voertuig om te draaien, bijvoorbeeld wanneer je een doodlopende weg in rijdt. In dat geval wil je het voertuig volledig om willen keren zodat je vooruit kunt blijven rijden en niet het hele stuk in z’n achteruit hoeft. Hoe groter de draaicirkel is, hoe vaker je moet achteruit en vooruit moet rijden waarbij het stuur telkens gedraaid moet worden. De For Motion vierwieler is op dat vlak dus even praktisch als menig driewieler want de draaicirkel is nagenoeg gelijk aan de driewielers! Normaal zijn vierwiel scootmobielen niet handig in de supermarkt vanwege hun draaicirkel, maar dit model is dus even praktisch.

  De topsnelheid van vierwiel scootmobielen ligt over het algemeen een stuk lager dan die van de 3-wiel modellen. Vierwielers rijden gemiddeld tussen de 12 en 18 kilometer per uur. De meeste driewielers die wij verkopen kunnen zelfs 25 kilometer per uur halen. De For Motion - On Four scootmobiel haalt bijna de 25 kilometer per uur en is daarmee de snelste vierwieler die er nu te verkrijgen is! Zo kun je toch lekker snel van A naar B en van alle extra voordelen profiteren.

  Beste van 2 werelden

  De On Four scootmobiel heeft het beste van 2 werelden. Zo profiteer je naast de kleine draaicirkel en de uitzonderlijk hoge topsnelheid ook van de grote voordelen van vierwiel scootmobielen. Denk hierbij aan een stabieler karakter, koersvaster, een hogere bochtensnelheid, een minder kans op omvallen. Je kunt dus een stuk veiliger met een hoge snelheid een scherpe bocht nemen, en zelfs flink remmen in de bocht wat afgeraden wordt bij driewielers. Stoepranden schuin op en af rijden voelt veilig en kan moeiteloos met dit scootmobiel model. Door alle voordelen zouden we dit model kunnen betitelen als beste scootmobiel van 2021.

  Onafhankelijke voorwielophanging en een hoge dosis remkracht

  De wegligging en het rijgedrag is onovertroffen. Bij de On Four scootmobiel van het merk For Motion is er een onafhankelijke voorwielophanging aanwezig op basis van fuseekogels, net als bij auto’s het geval is. Het stabiele onderstel zorgt voor een zeer comfortabele wegligging en zeer aangename vering van hoge klasse. Daarnaast hebben beide voorwielen een eigen schijfrem waardoor de remweg vergeleken met driewielers ook korter is. Ook de achterwielen zijn afzonderlijk voorzien van een rem. Binnen no-time sta je dus stil als dat zou moeten.

  Scootmobiel die geschikt gemaakt kan worden aan beperking

  Veel gehandicaptenvoertuigen en invalidenvoertuigen hebben een zeer beperkt aantal mogelijkheden als het gaat om aanpassingen aan de besturing of zitting. Bij de On Four scootmobiel heb je flink wat keuze als het gaat om aanpassingen die gedaan kunnen worden. Je kunt deze scootmobiel bestellen met een draaistoel, een voetrem, een gaspedaal, en een duimgas.

  Normaal bedien je de remmen met de remgrepen op het stuur (links en rechts), maar remmen met de voet is dus een optie waarvoor je ook kunt kiezen. Gas geven doe je normaal gesproken door aan de gashendel te draaien, maar ook dat is aan te passen naar ‘duim gas’ waarbij je een knop induwt en met de duim gas geeft, of een gaspedaal vergelijkbaar met een auto.

  Standaard stoel en draaibare stoel

  De standaard stoel is van zichzelf al zeer comfortabel. Hij is uitgerust met aan beide kanten een armleuning die opklapbaar is om het instappen en uitstappen makkelijker te maken.

  De rugleuning is op allerlei manieren verstelbaar zodat zowel korte als lange bestuurders heerlijk kunnen zitten.

  Optioneel kan er gekozen worden voor een draaibare stoel. Een draaibare stoel maakt het opstappen en afstappen extra makkelijk. Hierdoor kun je vanaf de zijkant al instappen en uitstappen. Terwijl je in de stoel zit kun je de stoel draaien naar de rijpositie of opstap/uitstap positie..

  Groot display dat makkelijk afleesbaar is

  Een ander pluspunt aan deze elektrische scootmobiel is het grote digitale display. Zelfs in de volle zon kun je de snelheid en accucapaciteit goed aflezen! Uiteraard wordt er ook bijgehouden hoeveel kilometer je in totaal al hebt afgelegd. De informatie is eenvoudig gehouden om het juist overzichtelijk te maken.

  Veel opbergruimte aan boord op dit mindervaliden voertuig

  Om te beginnen tref je onder de stoel een ruim opbergvak aan. Mocht je voor een accu uitbreiding kiezen om het rijbereik aanzienlijk te vergroten, dan vervalt de ruimte onder de stoel. Deze zal dan plaats moeten maken voor de extra accu’s.

  Achterop is er een bagagekoffer aanwezig welke er om te beginnen fraai uitziet. Dit komt doordat hij in dezelfde kleur is meegespoten als de scootmobiel zelf. De koffer is flink ruim en heeft een inhoud van ongeveer 31 liter (48x27x24cm). Tevens is deze afsluitbaar met sleutel zodat je jouw spullen veilig achter kunt laten. Met 1 sleutel kun je alle sloten bedienen. De sleutel voor het contactslot kun je namelijk ook gebruiken op het slot van de stoel om de stoel achterover te klappen (om bij de bergruimte eronder te komen) of om de bagage koffer te openen!

  Aan de voorkant onder het stuur vind je aan de linkerkant een grote bekerhouder zodat je drinken onderweg kunt meenemen. Ook aan de rechterkant zit een groot opbergvak waar je vanalles in kwijt kunt. Je kunt de ‘On Four’ dus gerust een pakezel noemen. Ideaal dus om boodschappen mee te doen of een lekker dagje te toeren zonder zorgen.

  Rondom uitgerust met LED verlichting

  De beste scootmobielen hebben uiteraard ook LED verlichting aan boord, en dat is bij deze topper ook het geval. Niet alleen het achterlicht en de richtingaanwijzers zijn met LED’s uitgevoerd, maar ook de koplamp. De LED koplamp zorgt voor een krachtige lichtbundel zodat ook ‘s-avonds de weg goed verlicht wordt. In het donker kun je met dit invalidenvoertuig/gehandicaptenvoertuig dus ook veilig rijden.

  Goed regelbare onderhoudsvrije elektromotor

  De elektromotor die voor de aandrijving zorgt is om te beginnen geheel onderhoudsvrij. De motor heeft dus geen onderhoud nodig en is niet slijtagegevoelig. Dat garandeert om te beginnen al een hoop zekerheid en rijplezier. Daarnaast kan er zeer gecontroleerd gas worden gegeven omdat de verfijnde motorregeling een stukje intelligentie aan boord heeft. Het gas kan zeer nauwkeurig gedoseerd worden, en zelfs bij (per ongeluk) veel gas geven trekt de On Four scootmobiel heel geleidelijk op.

  De motor heeft een vermogen van 1000 Watt en dat is behoorlijk krachtig te noemen. Zelfs voor een helling van meer dan 10% deinst hij niet terug! Verder brengt de motor je moeiteloos in korte tijd op topsnelheid zodat je ook veilig met het verkeer mee kunt komen.

  Achteruit rijden kan natuurlijk ook, wat het keren en inparkeren natuurlijk een stuk makkelijker maakt. Vanwege zijn compacte afmetingen vind je altijd gemakkelijk een parkeerplekje.

  Snelheidsschakelaar met 3 standen

  De snelheid kun je indien gewenst begrenzen zodat je niet per ongeluk te snel rijdt in een zone waar dat niet wenselijk is.

  • In stand 1 kun je maximaal 9 km p/u
  • In stand 2 kun je maximaal 15 km p/u
  • In stand 3 kun je maximaal 25 km p/u

  Deze schakelaar zit op het stuur zodat je er ook gemakkelijk bij kunt.

  De vierwiel scootmobiel is een goedkoop vervoermiddel

  De vierwiel scootmobiel van For Motion is een goedkoop vervoermiddel. De kosten per kilometer vallen reuze mee met dit elektrische vervoermiddel voor mensen met een lichamelijke beperking. Omgerekend kost iedere kilometer je 1 cent. Dat is 10 tot 14 keer goedkoper dan met de auto in ieder geval. De For Motion - On Four rijdt namelijk helemaal elektrisch en de enige kosten die je hebt, naast het jaarlijkse onderhoud, is bij het opladen van de accu. Bovendien blijf je met dit vervoermiddel zelfstandig en kun je zorgeloos genieten.

  Helemaal zorgeloos rijden? Kies dan voor onze onderhoudspakketten (zie optielijst)! Wij hebben ook een haal en brengservice!

  Opladen van de accu en accu-upgrades

  De standaard accu die in de On Four scootmobiel zit betreft een 60V/20Ah gel-accu. Daarmee haal je in de praktijk 40 kilometer op volle snelheid. Rijden op volle snelheid kost meer energie dus wanneer je rustig rijdt kun je er meer kilometers uithalen. Het opladen van de standaard accu kost ongeveer 7 uur tijd.

  De losse acculader kan eenvoudig aangesloten worden op de scootmobiel. De stekker van de lader kan in een normaal stopcontact. De kabels die aan de lader zitten zijn vrij lang dus je hoeft niet direct met je mobiel naast een stopcontact te parkeren.

  In de optielijst kan het accu-pakket worden aangepast. Zo kan er gekozen worden om de gel-accu te upgraden naar een Lithium accu, met als gevolg sneller opladen en iets meer kilometers rijden, of zelfs meerdere Lithium accu’s om het rijbereik helemaal te vergroten. Het voertuig upgraden zodat er 200 echte kilometers gereden kunnen worden is ook mogelijk!

  Extra uitbreidingen zijn terug te vinden in de optielijst. Daar vind je bijvoorbeeld de optie USB aansluiting terug. Met een USB aansluiting kun je onderweg eenvoudig de telefoon opladen. De telefoon kan dan bijvoorbeeld in het opbergvak rechts geplaatst worden. Een windscherm, overkapping, of zelfs stokhouder behoort tot de opties bij deze luxe vierwiel scooter!

  For Motion On Four scootmobiel kopen

  Niet alleen kun je bij ons de For Motion On Four scootmobiel kopen, maar je kunt hem ook eenvoudig laten aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een gaspedaal, rempedaal, windscherm, of ander accupakket waarmee je tot 200 echte kilometers kunt rijden! Kopen is met enkele klikken geregeld. Een rijbewijs is voor dit voertuig niet nodig!

  Scootmobiel subsidie maakt kopen gemakkelijker

  Waar veel mensen niet van de op de hoogte zijn is dat je in een aantal gevallen in aanmerking kunt komen voor subsidie voor het aankopen van een scootmobiel, gehandicaptenvoertuig, of invalidenvoertuig. De gemeente/overheid kan dus meebetalen. Op de website van de gemeente onder het kopje subsidies vind je de exacte voorwaarden terug. Sommige gemeenten willen een offerte hebben, en dat kan bij ons op de website met een druk op de knop gegenereerd worden!

  Betaal gemakkelijk in 3 termijnen

  Een van de voordelen die wij bieden als online scootmobielen winkel is dat je ook in termijnen kunt betalen zonder rente. Met de betaalmogelijkheid IN3 kan dat namelijk. Met IN3 betaal je dit model in 3 gelijke delen. Bij het bestellen betaal je het eerst derde deel. Voor de overige 2 delen die overblijven krijg je 30 en 60 dagen de tijd om ze te betalen. IN3 is geen financiering dus het is rentevrij en naar een BKR wordt ook niet gekeken.

  Scootmobiel leasen extra interessant

  Tegen vaste maandelijkse kosten kun je een scootmobiel leasen. Leasen betekent bij ons kopen op afbetaling. Je bent en blijft dus altijd de eigenaar. Het voordeel van leasen is dat je ook extra opties, zoals een accu uitbreiding, in de lease kunt onderbrengen. Zo betaal je enkele euro’s per maand meer voor mooie en praktische extra's!

  Terug naar de scootmobiel
 • Technische (scootmobiel) specificaties

  For Motion On Four 4 wiel scootmobiel

           Afmeting (L / B / H): 1,53 / 0,70 / 1,10 m
           Motorvermogen: 1000 watt
           Achteruitversnelling
           Batterijcapaciteit: vast geïnstalleerde 60V / 20Ah loodgelbatterijen
           Bandenmaat: 3.0-10
           Bereik: afhankelijk van accu(pakket)
           Oplaadtijd: 6-8 uur
           3 versnellingen: 1e versnelling: snelheid 6 km / u, 2e versnelling: snelheid 15 km / u, 3e versnelling: snelheid 25 km / u (druk op de rode knop om tussen de versnellingen te    schakelen. U kunt de huidige versnelling op het display zien onder de aanduiding "GEAR".)            
           Netto gewicht: ca. 114 kg
           Klimvermogen: 12-14%
           Toegestaan ​​totaalgewicht: 264 kg
           Snelheidsmeter: Ja
           Laadniveau-indicator: Ja
           Vork: telescopische vork
           Velgen: 10 inch
           Remmen: Remmen: 2x schijfremmen voor en 2x trommelremmen achter
           Verlichting: LED-koplamp, dimlicht / grootlicht en rem / achterlicht
           Reflectoren achter
           Koffer inbegrepen
           Achteruitkijkspiegel
           Claxon en richtingaanwijzers
           Opbergruimte onder de stoel
           Kleur grijs

  Terug naar de scootmobiel
 • Scootmobiel reviews (0)
  For Motion On Four scootmobiel met 4 wielen heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scootmobiel
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 60 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 72 -----,--
  Terug naar de scootmobiel
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Lease bedrag voor bromfiets, scooter, scootmobiel of e-bike
  Met slot
  Met helm
  Overige Accesoires
  Bereken nu!
  Terug naar de scootmobiel

Alternatieve scootmobielen