For Motion On Four Duo scootmobiel

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 250,00
(Nog 0 dag en 3 uur)
Adviesprijs: 3.999,95
Onze prijs: 3.749,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scootmobiel opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
3.749,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.417,88 via logo iDEAL IN3
 • Probeer Het Eerst: Gratis Proefrit aan Jouw Deur, Klik Hier!
 • Jouw Snelheid, Jouw Keuze: 6, 10, 25 of 32km/h!
 • Grenzeloze Vrijheid: Tot 300km Bereik!
 • Upgrade & Bespaar: Kies Accu Optie 2 en Ontvang een Gratis Uitneembare Accu t.w.v. €499,95!
 • Thuis afgeleverd: Heel Nederland & België!
 • Uitpakken & Rijden: 100% Rijklaar + Gratis Montage Accessoires!
 • Stabiel & Wendbaar: 4 Wielen en een Kleine Draaicirkel!
 • Subsidie? Vraag je Gratis WMO/PGB Offerte aan!
 • Volledige Zekerheid: 2 Jaar Fabrieksgarantie + Gratis Koffer!
 • (scootmobiel) omschrijving

  For Motion On Four Duo scootmobiel

  Deze sublieme tweepersoons scootmobiel biedt plaats aan 2 volwassen personen met 2 ruime en identieke comfortabele stoelen. De zetels zijn achter elkaar geplaatst, waardoor de On-Four met een bescheiden 77cm breedte door elke deur kan. Dankzij de achterop gemonteerde, en in kleur gespoten koffer, kunt u de nodige bagage of boodschappen meenemen en veilig afsluiten. Het kofferslot wordt met de zelfde sleutel als het contactslot bediend. Vanaf heden kunt u samen er op uit en van uw vrijheid en deomgeving genieten.

  Zeer snelle en comfortabele 2 persoons scootmobiel.

  De For-Motion On Four Duo behoord met zijn topsnelheid van 25km/u niet alleen tot de allersnelste scootmobielen, maar is ook nog eens zeer scherp geprijsd. Door zijn vier wielen en solide ophanging is dit een zeer stabiele en comfortabele scootmobiel. Deze scootmobiel is wel langer dan de eenpersoons uitvoering waardoor ook de draaicirkel iets langer is, dit levert in de praktijk geen probleem op, omdat er rechts op het stuur een schakelaar zit waarmee de Duo in de achteruit kan worden gezet.

  Hierdoor kan er makkelijk gemanoeuvreerd worden. De beide spiegels op het stuur geven een goed zicht naar achteren. Indien u alleen met de Duo onderweg bent is er een vracht aan laadruimte beschikbaar en zijn er vele dozen en tassen mee te torsen. Ook zit er standaard een tassenhaak bij de
  bestuurder.

  Veel aanpassingen en opties verkrijgbaar.

  Bij de On Four Duo zijn veel aanpassingen mogelijk om aan uw persoonlijke wensen tegemoet te komen. In de optielijst vindt u alle aanpassingen terug. Een greep uit de mogelijkheden: Duimgas in plaats van het standaard aanwezige draaigas (als bij een bromfiets), dit kan naar keuze links of rechts, maar ook voetgas behoord tot de mogelijkheden. Zo ook voor de remmen, dit kan ook naar links, rechts of voor met de voeten aangepast worden.

  Ook voor de stoel zijn er nog opties, er kan een comfortstoel besteld worden die een hoger rugleuning heeft, en meer instelopties, ook de armleuningen zijn dan in hoogte instelbaar, en het instelbereik is ook groter van kleine tot hele grote maten. Met de draaistoel optie kunt u zijwaarts plaats nemen en dan met de stoel in de lengterichting draaien. Dit maakt instappen zelfs bij krachtverlies in de benen, wel heel erg gemakkelijk. Bovenstaande opties zijn bij de Duo op beide stoelen te bestellen.

  Regelbare stoelverwarming voor extra comfort

  Een van de beschikbare opties voor de For Motion On Four Duo scootmobiel is de regelbare stoelverwarming. Deze optie is enkel mogelijk bij de keuze voor accupakket optie 2, met een bereik van 100 km of meer, vanwege het hogere stroomverbruik. De stoelverwarming is ideaal voor mensen met spierziekten of veel spierpijn, omdat het helpt om de spieren te ontspannen en de pijn te verlichten tijdens het rijden. Bovendien biedt deze optie extra comfort tijdens koude dagen en zorgt het voor een aangename rit voor zowel de bestuurder als de passagier. Met deze toevoeging wordt de For Motion On Four Duo scootmobiel nog aantrekkelijker voor mensen die samen willen genieten van hun vrijheid en de omgeving.

  300 kilometer op 1 acculading!!

  Als enige in de markt levert For-Motion maatwerk voor uw range behoefte. Met de standaard accu’s haalt de Duo 35km, vervolgens kunt u deze accu’s door Lithiumaccu’s laten vervangen, die bij de Duo 40km range per stuk garanderen! Wij kunnen zelfs 5 stuks van plaatsen, waardoor een range van 300km op 1 acculading nu tot de mogelijkheden behoort, nooit meer de stress of u de terugweg ook nog haalt.

  Indien u 1 Lithiumaccu besteld, is erook de optie deze accu uitneembaar te maken, zodat u de accu overal kan laden. Dit kan handig zijn als er geen stroom aansluiting in de berging of stalling is. In de optielijst kunt u de accuvoorkeuren aan geven. Ook is er keuze uit snellere laders (vanaf 2 of meer accu’s). De meerprijs van de opties wordt bij een lease automatisch in de maandelijkse termijnen doorberekend, zodat uw lasten gespreid zijn.

  Sterke 1000 Watt motor met transmissie.

  De On Four Duo is met een onderhoudsvrije 1000Watt motor uitgerust, dus een zogenaamde borstel loze motor. Deze motor stelt de Duo in staat om hellingen van 15% te nemen.Daarmee kunt niet alleen fietsbruggen kiezen, maar ook een ondergrondse parkeergarage isgeen belet. De ForMotion Scootmobielen hebben zich in de afgelopen jaren onderscheiden door betrouwbaarheid, fijn voor ons als leverancier, maar ook voor u als gebruiker.

  Zeer modern en vlot uiterlijk.

  De For-Motion Duo ziet er bijna uit als een Quad en blinkt uit door de fraaie afwerking, echt een mooie verschijning waarmee u goed voor de dag kan komen. Ik krijg van veel klanten te horen dat ze gecomplimenteerd worden met het robuuste en stoere uiterlijk, en met regelmaat krijgen wij kennissen van onze klanten doorgestuurd.

  Instelbare maximum snelheid.

  De Duo beschikt net als alle andere modellen van For-Motion over een normaal gashandvat (zgn. draaigas) wat niet alleen zeer goed en voorspelbaar reageert, maar ook zeer licht en nauwkeurig te bedienen is. Zelfs bij bruut gasgeven is er een gedoseerde vermogensopbouw, zodat u nooit verrast wordt. U kan de maximum snelheid door middel van een 3 standen schakelaar beperken:

  • Stand 1 = maximaal 12km
  • Stand 2 = maximaal 19km
  • Stand 3 = maximaal 25km.

  Hiermee kunt u de maximum snelheid op de omgeving aanpassen.

  De Remmen!!

  Uw On-Four Duo is uitgerust met twee trommelremmen op de achteras en twee hydraulische schijfremmen op de beide voorwielen, hiermee is het remsysteem zwaar overbemeten. Links op het stuur is de remhendel voor de achterremmen, en rechts op het stuur is de handel voor de beide voor-remschijven. De remmen zijn niet alleen met weinig spierkracht te bedienen, maar ook nog eens heel fijn te doseren. Door de twee schijfremmen voor is de remweg extreem kort. Op verzoek (zie de optielijst) zijn er ook individuele aanpassingen mogelijk, waardoor de rembediening verplaatst kan worden, van rechts/links op het stuur, of zelfs naar een voetrem.

  De Opbergmogelijkheden.

  Op het gebied van comfort is de For-Motion On Four Duo wel de limousine onder de scootmobielen. Van vering tot aan rijgedrag het is uitgekiende techniek, waarbij zelfs de sporing, gelijk bij een auto, afgesteld kan worden. Tevens is er veel aandacht besteedt aan het zitcomfort en met name ook de beenruimte. Achterop is een luxe, afsluitbare koffer in kleur gemonteerd, onder de achterste stoel zit een ruime box*, ook afsluitbaar en er is voor de bestuurder ook nog een tassenhaak. * Deze ruimte kan vervallen bij extra accu opties*.

  Onder het stuur bevind zich nog ruimte voor telefoon, drinken, sleutels etc. Op verzoek kan de tweede zetel ook vervangen worden door een cargo box, zodat u groter volume kunt vervoeren. Voor deze optie dient u contact op te nemen. Daarnaast is er nog een uitgebreid pallet aan opties leverbaar zoals bijvoorbeeld een USB aansluiting, of l2Volt socket, telefoon-navigatie-houder en zelfs handvatverwarming of 240 volt is mogelijk.

  Scootmobiel subsidie ook voor de For-Motion On Four Duo.

  Voor alle modellen van For-Motion.nl is er een scootmobiel subsidie mogelijk, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Bij de gemeente zijn er twee verschillende subsidies (PGB/WMO) waarop je aanspraak kunt maken. In combinatie met de onderhoud pakketten kunt u met vaste jaartarieven werken. Tegenwoordig kan je dit zelfs online op de website van de gemeente aanvragen. Indien de gemeente een offerte verlangt, dan kan er een scootmobiel offerte met een druk op de knop “Offerte aanvragen voor PGB/WMO” op onze website.

  For Motion On Four Duo kopen.

  Vanaf heden is de For-Motion On Four Duo uit voorraad leverbaar!! Afhankelijk van de gekozen opties, kunnen wij zorgen voor een snelle uitlevering. Er is geen optimalere scootmobiel voor twee personen, dan deze Duo. Samen er op uit trekken, en dankzij de uitgebreide accu opties, kunt u elke reis aan en zonder stress van een lege accu, genieten van de omgeving. De motor is sterk genoeg om hellingen en bospaden te trotseren.

  Betaal de For-Motion zonder rente in 3 termijnen.

  We kunnen een scootmobiel aanschaffen leuker en makkelijker maken doordat hij ook in drie termijnen betaald kan worden zonder rente! Tijdens het bestellen betaal je de eerste termijn, na 30 dagen de tweede en na 60 dagen de derde termijn. Indien u dit wil, kies dan voor “IN3”.

  Tweepersoons scootmobiel leasen.

  Een 2 persoons scootmobiel leasen behoord ook tot uw mogelijkheden. Door de For Motion On Four Duo te leasen kan je tegen aantrekkelijke maandelijkse kosten dit prachtige voertuig rijden. Leasen is een kopen op afbetaling vorm. Maandelijks vaste kosten zodat u weet waar u aan toe bent. Spaargeld is niet nodig. Extra opties zoals een accu upgrade, een draaibare stoel, of andere opties/aanpassingen kunnen ook per maand mee geleased worden. Dit spreid uw kosten zodat u direct kunt rijden, en u dit per maand betaald.

  Vrijblijvende scootmobiel proefrit aan huis!

  De nieuwe service van Fast & Furious in samenwerking met For-Motion. De importeur komt gratis en zonder verplichtingen bij u aan huis. Dit is dus de importeur zelf en geen opdringerige verkoper. Wij en For-Motion zijn er zo van overtuigd dat we de beste scootmobielen in de markt hebben, dat wij het risico nemen. Ook fijn is dat dan uw speciale wensen besproken kunnen worden en dat u tijdens de proefrit uw eigen beoordeling kunt maken en of u zich vertrouwd voelt. Klik hier om een afspraak te maken.

  Terug naar de scootmobiel
 • Formulier voor aanvraag proefrit

 • Technische (scootmobiel) specificaties

  For Motion On Four Duo scootmobiel 4 wiel 2 persoons gehandicaptenvoertuig

  • Motorvermogen : 1000 watt
  • 3 versnellingen : 1e max. 12km 2e= max. 19km 3e max. 25km
  • Achteruit : Ja, met schakelaar rechts, max. 6km
  • Accu Standaard : 60volt, 20 Ah loodgel range:35km-2personen
  • Accu option eel : 60v 20/40/60/80/lOOAh ra nge: 40/80/120/160/200km-2 person en
  • Maximum snelheid : 25km
  • Oplaadtijd : standaard 6-8 uur, vanaf 4OAh zijn er optionele snelladers.
  • Bandenmaat : 3.00 — l0inch
  • Klimvermogen : 15%
  • Toelaatbaar gewicht : 300kg
  • Display : Digitaal, snelheid/batterij/versnelling/afstand/trip
  • Verlichting : Led dim-groot-stads-licht/richting/rem/achter-licht/alarm
  • Inclusief : Afsluitbare koffer in kleur
  • Claxon : Voorzijde
  • Goedkeuring : E.E.C.

  Afmeting On Four Duo 2 persoons gehandicaptenvoertuig:

  • Totale lengte voertuig inclusief standaard meegeleverde koffer = 228cm
  • Totale  lengte voertuig zonder  koffer = 199cm
  • Totale breedte voertuig = 73 cm
  Terug naar de scootmobiel
 • extra info

  Veelgestelde vragen:

  Wat is de maximale snelheid van de For Motion On Four Duo scootmobiel?

  De maximale snelheid van de For Motion On Four Duo scootmobiel is 25 km/u.

  Wat zijn de mogelijkheden voor accu-upgrades en hoe ver kan ik rijden met de verschillende accu-opties?

  De standaard accu's bieden een bereik van 35 km. U kunt kiezen voor Lithiumaccu's die 40 km bereik per stuk garanderen, met de mogelijkheid om maximaal 5 stuks te plaatsen voor een totaal bereik van 300 km. Er is ook een optie om één uitneembare Lithiumaccu te bestellen.

  Welke remmen zijn geïnstalleerd op de On Four Duo en zijn er aanpassingsmogelijkheden?

  De On Four Duo is uitgerust met twee trommelremmen op de achteras en twee hydraulische schijfremmen op de voorwielen. Op verzoek kunnen er individuele aanpassingen worden gedaan, zoals het verplaatsen van de rembediening van rechts/links op het stuur, of zelfs naar een voetrem.

  Zijn er opties voor stoelverwarming op de For Motion On Four Duo scootmobiel?

  Ja, er is een optie voor regelbare stoelverwarming, maar deze is alleen beschikbaar in combinatie met accupakket optie 2, met een bereik van 100 km of meer, vanwege het hogere stroomverbruik.

  Hoe kan ik een scootmobielsubsidie aanvragen voor de For Motion On Four Duo?

  Voor alle modellen van For-Motion.nl is er een scootmobielsubsidie mogelijk, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. U kunt bij de gemeente aanspraak maken op twee verschillende subsidies (PGB/WMO). Tegenwoordig kunt u dit zelfs online op de website van de gemeente aanvragen.

  Terug naar de scootmobiel
 • Scootmobiel reviews (6)
  For Motion On Four Duo scootmobiel
  Recensie 1 tot en met 6 (van de 6 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: vrijdag, 14 juli 2023
  Prachtige en solide dus scootmobiel. Fraai afgewerkt. Schijfremmen voor, staat zo stil. De 3 versnellingen zijn veilig, zo kan je in zijn 1 niet per ongeluk te hard in moeilijke situaties en in zijn 3 op overzichtelijke vlakke wegen goed opschieten. In zijn achteruit wordt goed aangegeven met knipperende pijlen op het display. Omstanderders draaien hun hoofd om en steken geregeld hun duim op! We zijn er blij mee.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: woensdag, 24 augustus 2022
  Je hoeft toch geen 65 te zijn om hem te berijden..wil hem nu..ben 25 jaar Antwoord: dit mag vanaf 16 jaar zonder rijbewijs of helm.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 13 mei 2022
  Heerlijk eindelijk samen weer op veilige weer op. het met rijden wel even wennen omdat hij echt een stukje langere is. Vooral nu mooi weer is veel plezier van om samen weer buiten te komen.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 25 maart 2022
  nu 62 jaar, kijk er naar uit hem te kopen als ik oud genoeg ben, lekker tukken door de stad. Lijkt me heerlijk, in de zon vertoeven, geef hem 4 sterren.(niks is perfect.)
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 01 oktober 2021
  al veel ritten gemaakt en zonder problemen.wij zijn alle bij 84 jaar en komen overal de scootmobiel is prima afgeleverd.prima mensen
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zaterdag, 25 september 2021
  prima vervoer middel .al veel riten mee gereden ook veel bekijks
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scootmobiel
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scootmobiel
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scootmobiel

Alternatieve scootmobielen