Menu
opc_loader
Scooter assortiment
AANBIEDINGEN
3.939,00 3.299,95
Klantenbeoordelingen
1186 Beoordelingen

gaf gemiddeld een 6

13-11-2018 meer...

gaf gemiddeld een 8

12-11-2018 meer...

gaf gemiddeld een 10

08-11-2018 meer...
Onze voordelen

Stel hier uw scooter samen

Chiptuning EURO 4 scooters (opvoeren)

72796 keer bekeken
Bekijk de scooter informatie
Adviesprijs: 299,95 (incl opties en BTW)
Voordeel: 100,00 (Nog 0 dag en 1 uur)
Totale prijs:
199,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Aantal
Opvoeren

Wij ontgrenzen de motor voor u naar de gewenste snelheid. U behoud uw garantie. lees hier meer

 

Meer weten over wok status? klik hier

 

*Fabrieksgarantie NIET meer geldig i.v.m. tuning i.p.v ontgrenzen van de motor.

 

Totale prijs:
199,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Aantal

Euro 4 scooter opvoeren

Omdat er veel vraag is naar het opvoeren van Euro3 en Euro4 scooters, is Fast en Furious zich gaan specialiseren in het chiptunen en finetunen. Inmiddels zijn wij zo ver dat wij iedere Euro3 en Euro4 scooter kunnen opvoeren. De mogelijkheden verschillen per model, maar de prijs blijft gelijk. Wij voeren iedere scooter op voor slechts 199,95 Euro! Bovendien kun je gebruik maken van onze pickup & return service.

euro4-scooter-opvoeren

Voordeel van opvoeren

Het voordeel van opvoeren is dat de scooter sneller rijdt, en jij sneller op de plaats van bestemming bent. In principe worden alle scooter gebouwd voor een hogere snelheid dan In Nederland is toegestaan. Technisch kunnen ze dit dus prima aan en loopt je geen extra risico op defecten.

 

Nadeel van opvoeren

Het enige nadeel zou kunnen zijn is dat je door de mand valt bij een politiecontrole, maar ook dat ligt aan jezelf. Wij kunnen namelijk ook scooters veilig opvoeren waarbij je geen WOK status krijgt en alleen een bekeuring riskeert.

 

Wat is Euro4euro4-vespa-scooter-opvoeren

Euro4 is een milieunorm waarbij een bepaalde hoeveelheid schadelijke uitlaatgassen zijn toegestaan. Deze emissienorm is in het leven geroepen voor scooters om het milieu schoner te krijgen. Euro3 is meer vervuilend dan Euro4, en Euro2 is weer meer vervuilend dan Euro3. Hoe hoger het cijfer achter de ‘Euro’, hoe minder schadelijk de uitstoot is. De nieuwe emissienorm zorgt er wel voor dat opvoeren moeilijker is geworden, maar daar heeft Fast en Furious nu gelukkig een oplossing voor gevonden! Wij kunnen iedere Euro2/3/4 scooter opvoeren!

 

Niet alle scooters hetzelfde

Opvoeren geeft je de mogelijkheid om sneller (meer km p/u) te kunnen rijden. De opvoermogelijkheden verschillen wel per merk en model. Feitelijk kunnen we de Euro4 motorblokken in 2 categorieën indelen, namelijk in de categorie Injectie en de categorie Elektrische Carburateur. Momenteel zijn de mogelijkheden voor injectiescooters nog wat beperkter dan de scooters met een elektrische carburateur.

 

Heb ik een Injectie of Elektronische carburateurcarburateur-euro4-injectie

Je kunt er vaak eenvoudig achter komen of je een injectiescooter hebt, of een met een elektrische carburateur. Een injectiescooter is voorzien van een brandstofpomp en die maakt een zoemend geluid voor ongeveer 2 seconde wanneer je het contactslot op aan zet. Scooters met een elektrische carburateur doen dit niet.

 

Euro4 injectie opvoeren

Een snorfiets-injectiescooter kan opgevoerd worden van 25km p/u naar *34km p/u.

Een bromfiets-injectiescooter kan opgevoerd worden van 45km p/u naar *54km p/u.

 

*Deze waarde kan in de praktijk iets naar beneden afwijken. Hoe het motorblok is ingereden speelt namelijk een rol. Wij zorgen ervoor dat je nooit boven de 34km p/u (snorscooter) of 54km p/u (bromscooter) uitkomt om zo een WOK status te voorkomen.

 

Euro4 elektronische carburateur opvoeren

Scooters met een elektronische carburateur, en dit geldt voor de snorscooters en bromscooters, kunnen tot maximaal 65+km per uur worden opgevoerd. Bovendien kan het motorblok op de kilometer per uur nauwkeurig worden afgesteld. Wil je jouw bromscooter precies 58km per uur laten rijden als voorbeeld, dan is dat geen enkel probleem.

 

Wil je niet het risico lopen dat je bij een politiecontrole een WOK status krijgt, dan raden we je aan om de maximumsnelheid bij een snorscooter op 34km per uur te laten zetten en bij een bromscooter op maximaal 54km per uur te laten zetten. Lees hier meer over de WOK status.

 

Pickup en Return serviceeuro4-opvoeren-ophalen-terugbrengen

Het opvoeren doen wij alleen in onze hoofdvestiging in Alphen aan den Rijn. Woon je in de omgeving, dan kun je jouw scooter gewoon langsbrengen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen, en dat is ideaal als je wat verder weg woont, om gebruik te maken van onze Pickup & Return service. Hierbij halen we jouw scooter op bij je thuis, en brengen hem opgevoerd weer terug. De kosten hiervoor bedragen slechts 75,- Euro. Dit geldt overigens alleen voor het vaste land.

 

Toerenbegrenzer installeren

Bij de Euro2 modellen kon je een toerenbegrenzer / snelheidsbegrenzer laten installeren. Bij de Euro3 en Euro4 is dit beperkt mogelijk, maar wij zijn ook hier druk mee bezig. Mocht je jouw scooter eerder bij ons hebben laten opvoeren, en je wilt op een later tijdstip alsnog de begrenzer hebben ingebouwd, dan krijg je een flinke korting.

 

Welke merken of types zijn injectie

Hieronder hebben wij een lijst met scooters waarvan we direct kunnen zeggen of het injectiescooter betreft of een scooter met elektrische carburateur. Zo hoef je zelf niet op onderzoek uit te gaan.

 

Injectie

 • Piaggio Zip (vanaf 2017)
 • Piaggio Liberty S
 • Vespa Primavera en Vespa Sprint (vanaf 2017)
 • Yamaha Aerox en Neo 4 (vanaf 2016)
 • Honda NSC50R en Honda Vision
 • Peugeot Kisbee
 • Kymco Agility 16 (opvoeren nog niet mogelijk)
 • Kymco Agility Carry (opvoeren nog niet mogelijk)
 • Sym Mio (schakelbare begrenzer mogelijk 199.- Euro extra)

 

Elektrische carburateur

 • Alle Chinese scooters waaronder AGM, BTC, Turbho, Killerbee, IVA, Vespelini, Grande Retro. (schakelbare begrenzer mogelijk 199.- Euro extra)
 • Kymco Agility (schakelbare begrenzer mogelijk 199.- Euro extra)
 • Sym Fiddle 2 (schakelbare begrenzer mogelijk 199.- Euro extra)
 • Sym Fiddle 3 (schakelbare begrenzer mogelijk 199.- Euro extra)
 • Sym Jet 14 (schakelbare begrenzer mogelijk 199.- Euro extra)
 • Symphony ST (schakelbare begrenzer mogelijk 199.- Euro extra)
 • Peugeot Speedfight 4 (schakelbare begrenzer mogelijk 199.- Euro extra)

 

Euro 4 scooter op laten voeren

Vanaf nu kun je, alleen bij Fast en Furious, dus iedere Euro4 scooter op laten voeren, of deze nu bij ons gekocht is of niet. Je mag hem langsbrengen, maar wij kunnen hem ook bij je ophalen en weer opgevoerd terugbrengen. Bij injectiescooters heb je de keuze om hem 34km p/u (snor) te laten lopen of 54km p/u (brom) te laten lopen. Bij scooters met elektrische carburateur kun je in feite iedere snelheid kiezen t/m 55/65km p/u.

Chiptuning EURO 4 scooters (opvoeren)
Recensie 1 tot en met 1 (van de 1 recensies). Resultaat:  1 
Top mannen bij Fast & Furious!!! Ik had elders een euro 4 Sym Fiddle gekocht, de dealer (en alle andere zaken waar ik ben geweest) kreeg de scooter niet harder. Scooter liep ook erg beroerd, stotteren en haperen ivm toeren begrenzing en snelheid begrenzing. Nadat ik de scooter terug kreeg was het een compleet andere scooter en een compleet andere ervaring! Ik heb geen dip meer met optrekken, de scooter trekt ook harder op, de snelheid is aangepast naar en de top is sneller. Nu kan ik gerust mee rijden in het verkeer zonder toeterende automobilisten achter mij, en ben ik vaak als eerste weg bij het stoplicht. Jack heeft hier waar gemaakt wat hij mij beloofd had, onderhoud en service van mijn scooter laat ik voortaan hier doen, als het om techniek gaat weten ze hier precies wat er gedaan moet worden! Een super tevreden klant dus Mvg Jan-Willem Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Rekenvoorbeeld Lease:

Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
-----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 12 -----,--
-----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 24 -----,--
-----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 36 -----,--
-----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 48 -----,--
-----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 60 -----,--
-----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 72 -----,--

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2017 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page