Sym X-Pro 50

De Sym X-Pro 50 is van alle gemakken voorzien en is praktisch, wendbaar en biedt bovendien veel bagageruimte. De sterke punten zijn de aanschafprijs, het brandstofverbruik, de betrouwbaarheid en de inzetbaarheid. Tevens is de X-Pro van Sym een mooie en sportieve scooter die absoluut gezien mag worden.

Sym X-Pro 50 EURO5

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
2.799,95 2.599,95
Lease vanaf € 60,45 p/m
Betaal 3x € 888,32 via logo iDEAL IN3

SYM E1 Xpro elektrische bezorgscooter

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
3.099,95 2.899,95
Lease vanaf € 67,42 p/m
Betaal 3x € 990,82 via logo iDEAL IN3

SYM E2 Xpro elektrische bezorgscooter

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
5.399,95 5.199,95
Lease vanaf € 120,90 p/m
 

Brede inzetbaarheid

De Sym X-Pro wordt veel ingezet als bezorgscooter. Dit komt omdat de X-Pro super betrouwbaar is, een laag brandstof verbruik heeft, er veel accessoires verkrijgbaar zijn en hij bovendien erg lekker rijdt. Naast een pizza drager en een smartfoon houder zijn er nog vele andere accessoires verkrijgbaar

Sportief design

Een zeer sportief ogend scooter die er zeker mag zijn, ja dat is de Sym X-Pro 50. In de neus is de koplamp geïntegreerd welke het wegdek goed verlicht. De richtingaanwijzers zijn in het sportieve lijnenspel meegenomen en overigens duidelijk zichtbaar voor het omringende verkeer. Het sportieve voorspatbord en de rode remklauw benadrukken de sportiviteit van het sportdesign.

Lange afstanden rijden

De Sym scooter is erg goed geschikt voor continu gebruik. Vooral wanneer je weinig tijd hebt om te tanken dan is de X-Pro bijzonder geschikt. Hij heeft namelijk een tankinhoud van maar liefst 9 liter. Dit gecombineerd met zijn lage verbruik van 1 op 40 staat dit garant voor veel kilometers zonder tijdverspilling.

De techniek

Zowel de brommer- als snorfiets uitvoering beschikken over een 49,5cc 4-takt motorblok met elektronische ontsteking. Dit verhoogt de betrouwbaarheid. Aan de voorzijde is een telescopische voorvork aanwezig en aan de achterzijde is er een dubbele uitgevoerde schokbreker aanwezig. Voor is er een remschijf gesitueerd en aan de achterzijde een trommelrem.

Genieten met de Sym X-Pro

De X-Pro 50 van Sym is zeer wendbaar wat er voor zorgt dat je razendsnel van A naar B kunt, ondanks de verkeersdrukte. Niet alleen het design is snel maar ook de prestaties die deze scooter neerzet. Het snelle accelereren en de verfijnde ophanging zorgen voor nog wat extra tijdwinst. Hobbels en kuilen in het wegdek worden goed geabsorbeerd en dat verhoogt weer het comfort.

Sym X-Pro kopen

Bij Fast en Furious kun je extra voordelig de Sym X-Pro kopen. Alle beschikbare accessoires en opties kun je eenvoudig mee bestellen en erop laten monteren. Je kunt de X-Pro 50 kopen in zowel brom- en snorscooter. Hiermee bepaal je zelf of je wel of geen helm wilt dragen.

Kopen op afbetaling

Uiteraard kun je de Sym X-Pro 50 ook kopen op afbetaling (leasen). Voor een goede 30 euro per maand is deze prachtscooter meteen van jouw! Je kunt hem afhalen of thuis laten bezorgen. Het bezorgen inclusief verzekerde transport kost slechts 49,95 euro.