Kymco Agility

De Kymco Agility is een zeer gewaardeerde scooter voor een scherpe prijs. De Agility 50 wordt door de bekende scooterfabrikant Kymco geproduceerd. Dit bedrijf is van oorsprong een Taiwanees bedrijf dat sinds 1963 bestaat. Kymco is een fabrikant welke naast scooters ook motorfietsen en quads vervaardigd. Zij hebben hierin dus jarenlange ervaring en dat is ook terug te zien in de kwaliteit van de scooters. Kymco is een van de meest degelijke en betrouwbare scooterfabrikanten. De ongelofelijke populariteit van deze scooters is te danken aan de kwaliteit en vormgeving. De prijs van de Kymco scooter is daarentegen ook erg voordelig. De basic Kymco Agility als voorbeeld is er al vanaf 1749,- Euro inclusief BTW.

Kymco Agility 12 inch FR EURO5 lang zadel

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
2.349,95 2.199,95
Lease vanaf € 51,15 p/m
Betaal 3x € 751,65 via logo iDEAL IN3

Kymco Agility 12 inch FR EURO5 (met klapzadel)

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
2.349,95 2.199,95
Lease vanaf € 51,15 p/m
Betaal 3x € 751,65 via logo iDEAL IN3

Kymco Agility Carry EURO5

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
2.499,95 2.399,95
Lease vanaf € 55,80 p/m
Betaal 3x € 819,98 via logo iDEAL IN3

Kymco Agility City 16 inch Euro5

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
2.699,95 2.549,95
Lease vanaf € 59,29 p/m
Betaal 3x € 871,23 via logo iDEAL IN3

Ontwerp Kymco Agility

De Kymco Agility is een vernieuwende stad scooter. Een stadscooter kenmerkt zich door goede remmen, een laag brandstofverbruik en laat zich tevens eenvoudig manoeuvreren in kleine straatjes. De Agility loopt voorop qua design en afwerking. De scooter is verkrijgbaar in meerdere modellen en kleuren en de meest gekozen uitvoering is de Kymco Agility 12 inch fat. Dit model is de basic variant van de Agility 50 modellen. De 12 inch fat, slaat om de afmeting van de wielen, en is beschikbaar in de kleuren ‘Oak Metallic’ en ‘Techno zilver’. Dit zijn twee uitstekende kleuren die mooi bij het model passen. Verder is de Kymco Agility 12 fat verder uit te breiden met verschillende soorten opties. Denk hierbij aan een windscherm, een scooterhoes en een achterdrager. Al deze opties zijn te verkrijgen tegen een kleine meerprijs waarmee je de scooter kunt personaliseren.
 

Kymco Agility City 16 inch

Een ander populair Kymco Agility 50 model is de Kymco Agility City 16 inch. De naam zegt het al, deze is vooral populair in de steden. Dit komt omdat de Kymco Agility City 16 inch voorzien is van alle gemakken die je nodig hebt in de stad. Denk hierbij aan een goede wendbaarheid en uitstekende schijfremmen. Net zoals de Kymco Agility 12 fat is de Kymco Agility city 16 inch te personaliseren met verschillende opties. Als je deze scooter voornamelijk in de stad wil gebruiken dan is het aan te raden om een schijfremslot hierbij aan te schaffen. Met dit slot staat je scooter altijd goed beveiligd op straat en zal deze heel moeilijk zijn om te stelen. Het voordeel van 16 inch wielen is dat deze meer veiligheid en een verbeterde wegligging bieden. Er is namelijk meer bandoppervlak welke contact maakt met de weg. Met nat en glad weer zul je het verschil nog meer merken.
 

Kymco Agility Delivery voor de koerier

De Kymco Agility is ook leverbaar in een zogenaamde Delivery model. Dit model is speciaal ontworpen voor bezorgdiensten die op zoek zijn naar een goede bezorgscooter. Dit model is voorzien van een stevig achter rek waar een grote bezorgmodule op past. Op het achterrek kun je dus een grote pizzakoffer plaatsen. Deze pizzakoffers zijn overigens ook bij ons te bestellen voor een meerprijs van €199. Wij hebben al vele koeriersdiensten kunnen voorzien van deze betrouwbare scooter met uitbreiding.
 

Kymco Agility Leasen

De prijs van de Kymco modellen beginnen bij 1469,- Euro tot een maximum van 1999,- Euro. Ondanks dat dit een gunstige prijs is voor een kwalitatieve scooter kan dit bedrag alsnog een grote investering zijn. Vanwege deze reden is het daarom ook mogelijk om de Kymco Agility te leasen. Leasen houdt in dat je maandelijks een bepaald bedrag betaald en de scooter meteen in handen krijgt.

Leasen kan al vanaf zo’n 30,- Euro per maand. De scooter kun je gewoon online bestellen en thuis laten bezorgen. Naast het leasen van een scooter kun je ook meteen wat extra items mee leasen waaronder een slot, een helm (indien nodig) en eventuele upgrades. Het leasebedrag wordt gebaseerd op het totale aankoopbedrag. Wil je weten hoeveel het je straks per maand kost? Maak dan gebruik van onze leasecalculator.
 

Kymco Agility kopen

Een kymco Agility kopen is voor veel bedrijven al een goede investering geweest. Mede het delivery model is een hotseller. De Kymco Agility is een zuinige scooter met lage onderhoudskosten. Hij is erg betrouwbaar en heeft een zeer interessante instapprijs. Er zijn weinig vergelijkbare scooters die deze prijs/kwaliteitsverhouding hebben. Met een Kymco koop je gewoon iets goeds. Standaard krijg je gewoon een jaar garantie op de scooter. Zodoende kom je niet voor verrassingen te staan.