Kymco Agility Delivery EURO5

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 300,00
(Nog 0 dag en 14 uur)
Adviesprijs: 2.499,95
Onze prijs: 2.199,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.973,05
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 751,65 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  Kymco Agillity Delivery

  Zoek je een stoere en degelijke scooter met een sportief karakter? Dan moet je zeker de Kymco Agillity Delivery kopen. Vanwege zijn betrouwbaarheid en bagagemogelijkheden is deze scooter breed inzetbaar waaronder als bezorgscooter. Deze zeer sportief ogende scooter Agillity Delivery van Kymco laat je niet snel in de kou staan. Kymco is al vele jaren een van de meest betrouwbare scootermerken. Deze ultieme bezorgscooter is een genot om op te rijden vanwege de goede vering. Aangezien hij voorbereid is op het zwaardere werk, is de achtervering daarop aangepast. Soepel laat deze sportieve bezorgscooter zich door de drukke en smalle straatjes heen manoeuvreren.

  Goede wegligging

  De wat grotere banden verbeteren de wegligging en grip. Dit bied je net wat meer veiligheid met nat en glad weer. De soepele vering neemt moeiteloos de oneffenheden van het wegdek weg en dat verhoogt beslist het rijcomfort.

  Praktisch

  Dat deze scooter bijzonder praktisch is had je waarschijnlijk al gezien. Zoek je een pakezel dan moet je absoluut deze scooter kopen. Aan de achterzijde is reeds een groot bagagerek gemonteerd waarop je eenvoudig een box of koffer op kunt monteren. Zelfs taken kan snel en eenvoudig. Bij de meeste scooters moet je daarvoor het zadel omhoog klappen maar bij deze jongen zit de tankdop achter het zadel.

  Lage kilometer kosten

  Wil je voordelig kilometers maken? Dan is de Agillity Delivery perfect. De zuinige 4-takt motor kan een verbruik van 1:40 realiseren en dat spaart een hoop geld uit. De Kymco is overigens alleen als bromscooter verkrijgbaar (45 kilometer p/u) en niet als snorscooter. Aangezien de meeste bezorgers het liefst zo snel mogelijk van A naar B willen, is dat geen probleem.

  Nog sneller van A naar B

  Wanneer je een nieuwe Kymco Agillity Delivery besteld, dan kun je deze tevens meteen laten opvoeren. Hierdoor rijdt de scooter een stuk sneller en kun je nog meer tijd winnen. Wanneer je het opvoeren door Fast en Furious laat verzorgen dan blijft de garantie gewoon in tact. Ook een begrenzer kunnen we voor je aanbrengen als je dat wilt.

  Kymco Agillity Delivery kopen

  Ben je op zoek naar een oerdegelijke bezorgscooter dan moet je beslist de Kymco Agillity Delivery kopen. Hij heeft een bijzonder goede prijs/kwaliteitverhouding en is zeer betrouwbaar. Technisch is hij al voorbereid op het zware werk en heeft alleen nog een bestuurder nodig.

  Agility Delivery leasen

  Wil je niet in een keer een hoop geld uitgeven? Maak dan gebruik van ons lease concept. Je kunt namelijk ook je Kymco Agillity Delivery kopen op afbetaling! Voor een goede 30 euro per maand heb je deze betrouwbare en snelle scooter in bezit.Er zijn diverse accessoires en opties voor deze scooter verkrijgbaar en eenvoudig te bestellen in onze webshop. Je kunt er ook voor kiezen om deze meteen onder te brengen in de lease zodat je niets extra’s hoeft bij te betalen. Dit kan zeker zakelijk gezien erg interessant zijn.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Kymco Agility Delivery 50cc 4-takt euro5

  Motor - 50cc 4-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 12 inch
  Achterband - 12 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik - 1L : 40 km
  Tankinhoud - 5 Liters
  Gewicht - 92,5 Kilo
  Elektrische start
  Uitvoering - 25 of 45 km/h
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 2 jaar

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Kymco Agility Delivery EURO5 heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter