opc_loader

Scooter assortiment

AANBIEDINGEN

2.695,00 2.299,95

Klantenbeoordelingen

1446 Beoordelingen

Klaasgaf gemiddeld een 10

19-11-2019 meer...

Richardgaf gemiddeld een 9

13-11-2019 meer...

Alfons gaf gemiddeld een 9

12-11-2019 meer...

Rob gaf gemiddeld een 10

12-11-2019 meer...

Hans v Hoofgaf gemiddeld een 10

10-11-2019 meer...

Onze voordelen

Kymco scooter kopen

kymco-scooters

Kymco is een Japans scootermerk en van de Japanners weten we dat de kwaliteit altijd goed is. Als het om techniek gaat zijn auto’s hierin een goed voorbeeld. Het is niet voor niets dat de Toyota, Honda, Mitsubishi en Mazda een goede reputatie hebben als het om betrouwbaarheid gaat. Dit zijn namelijk allemaal Japanse automerken. Japanners hebben veel verstand van techniek en dat is in het geval van Kymco ook zo. Ook bestaat Kymco ondertussen al weer ruim 50 jaar en produceert grote aantallen scooters, motorfietsen en quads. Wil je een goede scooter kopen? Koop dan een Kymco! Meer lezen over Kymco klik hier.

 

Kymco verkoopt op moment o.a de onderstaande scooter modellen:

 

 

Ruime keuze

De betrouwbaarheid en kwaliteit is bijzonder goed bij het scootermerk Kymco. Een Kymco scooter kopen is dus een hele goede keuze. Niet alleen kun je bij deze scooterfabrikant terecht voor een retro scooter of eigenzinnig scootermodel maar ook voor hele sportieve modellen. Kymco heeft vele gezichten en biedt iedereen een passend model. Voor iedere smaak is er dus iets passends.

fast-furious-scooter-banner

Vooruitstrevende techniek

Op het gebied van techniek staat Kymco bekend als vooruitstrevend. Er worden moderne technieken toegepast waardoor de scooters veilig en betrouwbaar zijn en daarnaast ook een erg gunstig brandstofverbruik hebben. Laten we even de Kymco Sento als voorbeeld nemen. Dit is een moderne 4takt scooter met een verfijnde techniek. Het brandstofverbruik bij deze scooter is 1 op 40 en dat wil zeggen dat je met 1 liter brandstof een afstand van 40 kilometer kunt rijden. De Kymco Sento heeft een tankinhoud van 5 liter. Daarmee kun je een afstand van 200 kilometer afleggen. Een volle tank kost je ongeveer 8 euro en omgerekend kost het je 4 cent per kilometer. Ken jij een goedkoper vervoersmiddel op de fiets na? Waarschijnlijk niet.

Kymco Garantie

Kymco geeft je standaard 1 jaar garantie. Gaat er iets kapot aan je scooter in deze periode dan zal Fast & Furious scooters dit kosteloos voor jou oplossen. Slijtage of een defect door verkeerd gebruik is natuurlijk uitgesloten. Uiteraard is het wel belangrijk dat je de onderhoudsbeurten tijdig uit laat voeren. Zodoende kun je de kwaliteit en betrouwbaarheid van je Kymco scooter waarborgen.

Kymco al jaren lang een goede naam

In Nederland is Kymco een zeer bekend scootermerk en is dat al tientallen jaren. Kymco maakt namelijk lekker rijdende en betrouwbare scooters. Het bewijs van dat ze betrouwbaar zijn vind je terug in het feit dat je nog steeds modellen voorbij ziet rijden die 15 à 20 jaar geleden verkocht werden. Let maar eens op…

kymco-super-8

De G-Dink en de New-Dink

Zoek jij een serieuze scooter voor het dagelijkse woon- werkverkeer of een scooter waar je lekker met z’n 2-en op kunt zitten? Dan kom je snel terecht bij de Kymco G-Dink of de Kymco New Dink. Dit zijn namelijk de grootste Kymco scooters qua formaat als het om 50cc scooters gaat. Ze zijn ruim, praktisch en rijden fantastisch. Een mooie bijkomstigheid is dat deze 2 modellen gratis worden voorzien met 1 jaar pechhulp van de ANWB! Dit krijg je als extra cadeautje van Fast & Furious scooters.

Kymco scooter kopen of leasen

Ben je overtuigd en wil je een Kymco scooter kopen? Bij ons ben je aan het juiste adres voor alle Kymco scooter modellen. Een nieuwe scooter kopen kost natuurlijk wel een boel geld en daarom bieden we je ook de keuze aan om een scooter te leasen. Leasen betekend dat je hem koopt op afbetaling. Maandelijks betaal je een vast laag bedrag en na een x-aantal maanden is de scooter afbetaald en helemaal van jouw!

2de hands scooter kopen

Wellicht heb je ook overwogen om een 2de hands (Kymco) scooter te kopen. Alles heeft zo zijn voor- en nadelen, net als een 2de hands scooter kopen. Op de eerste plaats scheelt het je veel geld. 2de Hands is nu eenmaal goedkoper. Houdt er wel rekening mee dat een 2de hands scooter meer onderhoud nodig kan hebben en dat er onverwachts een (dure) reparatie kan opduiken. Je kent vaak namelijk de geschiedenis van de scooter niet en hebt vaak ook geen inzicht in het onderhoudsverleden. De betrouwbaarheid van een scooter kun je vergroten door reparaties uit te laten voeren door de vakman en de onderhoudsbeurten tijdig uit te laten voeren.

kymco-scooter-banner

Kymco scooter kopen?

Bij Fast & Furious helpen we je graag verder. Ook voor al je vragen kun je natuurlijk bij ons terecht. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar en uiteraard mag je ons ook altijd mailen. We staan je graag te woord en geven je een eerlijk advies.

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2019 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page