Menu
opc_loader
Scooter assortiment
AANBIEDINGEN
3.498,00 2.999,95
Klantenbeoordelingen
1103 Beoordelingen

gaf gemiddeld een 8

16-07-2018 meer...

gaf gemiddeld een 10

16-07-2018 meer...

gaf gemiddeld een 10

16-07-2018 meer...
Onze voordelen

Vespa motorscooter

Vespa Motorscooter

De Vespa is waarschijnlijk een van de mooiste scootermodellen die er rond rijdt. Vespa, de grondlegger van het retro scootermodel, heeft ook een aantal modellen uitgebracht in een motorscooter uitvoering. Het verschil is dat de motorscooters een grotere cilinderinhoud hebben en dus harder kunnen rijden. Een motorscooter mag de openbare weg op waaronder een autoweg en snelweg.
 

3 Vespa Motorscooters modellen

Vespa heeft 3 scooter modellen welke voorzien zijn van een grotere cilinderinhoud en onder de categorie motor vallen. Dit zijn de Vespa Primavera 125, de Vespa Sprint 125 en de Vespa GTS 300. De Vespa Sprint en de Vespa Primavera zijn beide zowel als als 50cc brom- /snorfiets te verkrijgen als 125cc motorscooter. Aan de buitenkant zie je het verschil niet maar technisch zijn er wel kleine verschillen. De Vespa GTS 300 is alleen in een motor variant te verkrijgen met 300cc. Meer lezen over Vespa motorscooters klik hier.

 

Meer cc’s is meer power

Niet alleen zorgen meer cc’s (cilinderinhoud) voor meer power maar ook voor meer snelheid. Een snor- of bromscooter is qua snelheid begrenst. Motor scooters zijn dat niet. Ze rijden dus een stuk sneller omdat ze niet begrenst zijn en omdat ze beschikken over meer cc’s. Een 300cc motorscooter kan logischerwijze sneller dan een 125cc motorscooter. De topsnelheid van de Vespa Primavera 125 en de Vespa Sprint 125 liggen rond de 90 ą 100 km per uur. De Vespa GTS 300 haalt met gemak de 130 km per uur en accelereert van 0 naar 100 in ongeveer 6 seconde.
 

ABS voor extra veiligheid

Alle 3 de scooter modellen zijn te verkrijgen met en zonder ABS. Deze remtechniek kennen we uit de autowereld waarbij wielen niet volledig geblokkeerd worden tijdens krachtig remmen. Dit voorkomt slipgevaar en zorgt dat je een stuk sneller stilstaat.
 

Bijzondere kenmerken van de Vespa

De Vespa staat voor absolute topkwaliteit en een hoog comfort. Lange afstanden overbruggen doe je met veel plezier en zal weinig inspanning vergen. De kappen van een Vespa zijn uit een stuk metaal gemaakt. Geen plastic kappen dus zoals je bij alle andere scooters tegen zal komen. Dit zorgt voor een stijver geheel en gaat niet op den duur rammelen. Naast het feit dat de Vespa motor scooter tot in de puntjes is afgewerkt, zijn deze scooters ook bijzonder waardevast. Mocht je besluiten om na een aantal jaar de Vespa weer te verkopen of in te ruilen dan zal je niet teleurgesteld zijn als je hoort wat de scooter nog oplevert.
 

Vespa motorscooter kopen

Wil je een Vespa motorscooter kopen? Dan ben je bij Fast en Furious scooter aan het juiste adres. Wij doen altijd ons best om de laagste prijs te hebben en de maximale service te bieden. Je kunt de motorscooter kopen via onze online webshop maar ook in de fysieke winkel in Alphen a/d Rijn. Woon je niet in de buurt dan kun je ook gebruik maken van onze bezorgservice. Deze kost slechts 49,95 Euro.
 

Vespa motorscooter leasen

Wil je geen grote uitgave doen? Dan kun je ook een motorscooter leasen. Bij scooterlease krijg je direct de scooter in handen en betaal je maandelijks een vast laag bedrag. De hoogte van het bedrag hangt samen met de looptijd. Vanaf 40,- Euro per maand kun je al een gloednieuwe Vespa motorscooter voor de deur hebben staan! Een leuke bijkomstigheid is dat je ook upgrades of accessoires waaronder een helm of slot mee kunt leasen. Je bent dan in een keer klaar.

Vespa Motorscooter

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2017 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page