Vespa GTS 125 serie

Zoek je een serieuze, betrouwbare, en oerdegelijke motorscooter, dan moet je beslist de Vespa GTS 125 RST motorscooter kopen! Er zijn meerdere modellen en daar lees je alles over op deze pagina. Ontdek ze allemaal!
Artikel 1 tot 4 (van de 4).  Pagina:  1 
Artikel 1 tot 4 (van de 4).  Pagina:  1 

Enorm gevoel van vrijheid

Het mooie aan de Vespa GTS 125 motorscooter is dat je een enorm gevoel van vrijheid ervaart. Je bent super wendbaar in het verkeer en kunt moeiteloos tussen de auto’s doorrijden. In de file vaststaan is met deze Vespa motorscooter verleden tijd! Het pittige motorblok zorgt ervoor dat je snel optrekt en snel op topsnelheid bent. De GTS 125 serie is in de basis al zeer compleet. LED verlichting, een USB aansluiting en een ABS remsysteem zijn allemaal standaard.
 

Perfecte wegligging

Naast het enorme vrijheidsgevoel ligt de 125cc GTS ook heerlijk en stabiel op de weg. Het verschil tussen andere 125cc scooters merk je direct. De Vespa ligt namelijk als een blok op de weg en stuurt uitmuntend. De zithouding is perfect en de tweewieler heb je eenvoudig en goed onder controle. Daarnaast voelt hij ook nog eens oerdegelijk aan. Meerdere redenen dus om een Vespa GTS 125 te kopen!
 

GTS 125 modellen

Je kunt 3 Vespa GTS 125 modellen kopen, namelijk de standaard GTS 125 RST, de GTS Super RST 125, en de GTS Supertech RST 125.
 
Eerst vertellen we je wat RST inhoudt. RST is de vernieuwde geüpgrade uitvoering, dus het nieuwste model welke de facelift heeft gehad. Bij de facelift zijn er een aantal zaken veranderd waaronder de stropdas (grille voorkant), het zadel welke nu meer comfort biedt, de LED verlichting rondom, en een aantal technische snufjes.
 
Nu de verschillen:
 
De GTS 125 RST (1) is het standaard model en de GTS Super RST 125 (2) is dezelfde scooter maar dan in een sportiever jasje. Hierbij zijn de lakkleuren en kleuren van enkele onderdelen anders dan bij het standaard model.
 
De GTS Supertech RST 125 (3) is het vlaggenschip. Wat je bij de Supertech extra krijgt
is het Vespa Multimedia Interface systeem (MIA). Dit houdt in dat er een Full Color TFT beeldscherm in het stuur zit, er extra knopjes op het stuur aanwezig zijn, en je allerlei leuke opties en functies bij krijgt die de scooter nog leuker maken. Je kunt namelijk je Vespa motorscooter koppelen aan je smartfoon via Bluetooth, en onderweg op het beeldscherm van je scooter zien wie je belt of je een bericht stuurt. Ook kun je met de knopjes op het stuur een nummer uitzoeken op je afspeellijst en lekker muziek luisteren. Om deze feature te kunnen gebruiken heb je wel een Bluetooth helm nodig, maar die heeft Vespa ook! De helm bevat een handsfreekit zodat je via het stuur het gesprek kunt aannemen en kunt bellen zonder je telefoon aan te raken.
 

125cc i-get krachtpatser

Alle GTS 125 modellen zijn standaard uitgerust met een i-get motorblok met elektronische injectiemotor. Dit is een supermoderne brandstofmotor op basis van 4-takt technologie, welke is uitgerust met elektronische injectie en brandstofpomp. Het blok is vloeistofgekoeld en telt 4 kleppen. Hierdoor zijn de prestaties onder alle omstandigheden zuinig en betrouwbaar. De i-get motor levert 9kW (12pk) aan vermogen waardoor hij nog net geschikt is voor beginnende bestuurders (rijbewijs A1). Mede dankzij het koppel van 11,1 Nm kun je lekker snel door het verkeer heen crossen.
 
Het brandstofverbruik ligt volgens Vespa op de 1 op 40, en de tankinhoud bedraagt 7 liter. Een dagje non stop toeren is dus geen enkel probleem want met een volle tank kun je 280 kilometer rijden.
 

Vespa GTS 125 RST kopen

Bij ons kun je de Vespa GTS 125 RST kopen in verschillende uitvoeringen, van standaard tot vlaggenschip. Kopen kan in 1x via bank (IDeal) of creditcard, of op afbetaling (leasen).
Zelf ophalen bij een van onze servicepunten behoort tot de mogelijkheden, maar thuisbezorgen ook! Door heel Nederland, van Texel tot Amsterdam, rekenen wij één vast bedrag van slechts €49,95.
 

GTS 125 Leasen

Liever de GTS 125 kopen op afbetaling? Kies dan voor leasen! Je kunt de Vespa GTS 125 RST al voor een paar tientjes per maand leasen waarbij je het bedrag af lost in maandelijkse termijnen. Het maandbedrag hangt samen met de looptijd. Door te leasen heb je meer controle over je uitgaven en kun je voor weinig geld een prachtige motorscooter rijden. Ook een helm, windscherm, of andere accessoires kun je in de lease onderbrengen en zodoende ook deze betalen in termijnen!