Move Airwheel A6s elektrische rolstoel

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 553,05
(Nog 0 dag en 11 uur)
Adviesprijs: 4.999,00
Onze prijs: 4.445,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scootmobiel opties

Kleur
Kies de gewenste kleur.
Rijklaarmaken
Rijklaarmaak kosten zijn de afleverkosten van de scooter.
Accu
De genoemde afstanden zijn indicatief en verkregen door testen onder ideale omstandigheden. Er zijn verschillende factoren van invloed die het bereik (actieradius) beïnvloeden zoals buitentemperatuur, bandenspanning, tegenwind, lichaamsgewicht, etc.
Kettingslot
scooter artVoor een diefstal verzekering heeft u ART goed gekeurd slot nodig.  
Windscherm
scooter windschermBied bescherming tegen o.a regen, wind, zand en vliegjes  
Alarm
scooter alarmvoorbeeld, selecteer uw gewenste model 
Verzekering
scooterverzerkering Prijs kunt u hier uitrekenen (prijs is afhankelijk van plaats en leeftijd)Wij kunnen u scooter WA, Diefstal en Casco verzekeren.
Onderhoudspakket
Zorg en zekerheid pakketten voor het onderhoud van je sooter, klik hier om meer te lezen.
Mandje
Stokhouder
Stokhouder
Ook een stokhouder laten monteren kan zodat een wandelstok eenvoudig is mee te nemen. Kies hiervoor de optie “stokhouder”.
Muuranker ART4
Word geleverd incl bevestigingsmateriaal (bouten)muuranker-abus-art4
GPS Tracker
Korting op diefstal verzerkering en geen eigen risco bij unigarant met deze GPS tracker van ScootsecureDe inbouwkosten zijn eenmalig en maandelijks betaal je € 9,95 inclusief BTW. De betaling gaat uitsluitend per automatische incasso.Na de inbouw kun je online volgen waar je tweewieler is. Als je het wilt, dan kunnen je vrienden je volgen op Facebook en Twitter.Bij diefstal bel je met onze meldkamer, waarna zij de opsporing zullen verzorgen. Eventueel wordt er een”scoot alert” op social media gezet.Lees hier snel meer
Peil zender
Korting op diefstal verzerkering en geen eigen risco bij unigarant met deze GPS tracker van ScootsecureDit signaal is niet te blokkeren, is overal makkelijk te plaatsen, werkt middels een ping functie zodat u de scooter altijd weer terug kan vinden.Abonnementskosten voor de dienstverlening van Loqater zender bedraagt ongeveer de helft van dat van een gecertificeerde GPS zender
Scooterhoes
Beschermt de hele scooter tegen het weer als deze buiten staan.scooterhoes
Windschermhoes
- GEEN SMELTENDE KM-TELLERS.
- BEHOUD VAN UW WINDSCHERM.winschermhoes
Beenkleed
beenkleedVoorbeeld, selecteer uw gewenste model.
Handmofset
handmofsetuniverseel bescherming van u handen tegen rijd wind en regen.
Handvat verwarming
Regelbare handvat verwamring.handvat-verwarming
Telefoon houder
scooter-telefoon-navigatie-houderWaterdichte telefoon of navigatie houder, selecteer het gewenste formaat.
Bekijk alle opties
Totale prijs:
4.445,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Aantal
Of betaal 3x 1.519,03 via logo IN3 capayable
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scootmobielen

 • (scootmobiel) omschrijving

  Airwheel A6s

  Fris, fraai, modern, en ingenieus… Dat is de elektrische rolstoel van Move, welke zichzelf op 2 wielen kan balanceren! Hij heeft een super kleine draaicirkel en zeer compacte afmetingen wat verschillende mogelijkheden met zich meebrengt. Rijden in de Airwheel A6s is meer dan leuk!

  Zelf balancerende elektrische rolstoel

  De Airwheel A6s is een elektrische rolstoel die zichzelf balanceert. Met je lichaamsgewicht kun je vooruit of achteruit rijden, en met de joystick draai je linksom of rechtsom, om de eigen as heen. Hierdoor is de draaicirkel bijzonder klein.

  Compact, stevig, en bijzonder leuk om op te rijden

  De elektrische Move Airwheel A6s rolstoel is compact, stevig, bijzonder leuk om mee te rijden, en bovendien redelijk goed te vervoeren. Het gewicht is slechts 46 kilogram, en hij is compact qua afmetingen. De Airwheel rolstoel brengt gegarandeerd plezier in je leven!

  Besturen met je lichaam en met de joystick

  De besturing is misschien heel even wennen in het begin, maar daarna wil je wellicht ook niets anders mee. Met het bovenlichaam leun je iets naar voren om vooruit te rijden. Ditzelfde doe je dan omgekeerd om achteruit te rijden, dus iets naar achter leunen. Zo gebruik je toch de spieren in je bovenlichaam, en binnen korte tijd voelt het rijden en besturen helemaal natuurlijk aan.

  Draaien, linksom of rechtsom, doe je met de joystick. De joystick heeft een ingebouwd display waarop je de snelheid kunt aflezen die je rijdt, maar ook ziet hoeveel er nog aan capaciteit in de accu zit!

  Perfect in balans op 2 wielen

  De Airwheel A6s elektrische rolstoel heeft 14 inch wielen en is zelf balancerend. Dit betekent dat de elektrische rolstoel zelf zorgt voor de balans. De ingenieuze techniek is afgeleid van de Segway Airwheel welke ook een elektrisch vervoersmiddel is met slechts 2 wielen.

  Op- en afstappen

  De rolstoel parkeren doe je door hem op de parkeerstand te zetten. Hiervoor beweeg je de parkeerrem welke zorgt voor 2 voeten aan de grond. Vervolgens kun je afstappen en blijft de elektrische rolstoel op zijn plek staan. Opstappen werkt omgekeerd. Je gaat dus eerst zitten, verwijdert de parkeerrem, en doordat de elektrische rolstoel zichzelf balanceert kun je gewoon stil blijven staan zonder steun aan de grond van de parkeer steunen.

  Eenvoudig en snel op te laden, alles bij de hand

  De oplader zit onder de stoel weggewerkt. Het is een kwestie van de stekker in het stopcontact steken en opladen. Heel eenvoudig, en alles bij de hand. Met een opgeladen Airwheel A6s rolstoel kun je ongeveer 3 uur rijden.

  Veel goedkoper dan de vergelijkbare Genny 2.0

  De Move Airwheel A6s lijkt een beetje op de Genny 2.0 rolstoel, maar heeft daarentegen een heel ander prijskaartje. De Genny heeft namelijk een prijs van zo’n 19.000 euro, en vergeleken met de Genny is de Airwheel A6s een heel stuk goedkoper!

  Compleet met verlichting

  Uiteraard is deze elektrische rolstoel van Move ook uitgerust met verlichting! Er zitten hier en daar wat knopjes waarmee je de verlichting kunt bedienen, of de elektrische zelfbalancerende rolstoel mee aan- en uit kunt zetten. Je kunt de A6s Airwheel tevens ook koppelen met je smartfoon!

  Snel van A naar B rijden met de elektrische rolstoel

  De snelheid van de elektrische Airwheel rolstoel ligt tussen de 6 en 9 kilometer per uur. Zo kun je je dus aardig vlot verplaatsen! Aangezien hij met 2 man moeiteloos in de auto is te tillen, of via oprijplaten de auto ingereden kan worden, is transport ook een fluitje van een cent. Er zijn dus meerdere redenen om deze elektrische rolstoel te kopen!

  Airwheel A6s elektrische rolstoel kopen

  Bij ons kun je de Airwheel A6s elektrische rolstoel kopen. Er zijn verschillende grote voordelen te noemen voor dit model. Op de eerste plaats is hij goedkoop. Op de tweede plaats is het super leuk om met de Airwheel te rijden. Op de derde plaats is hij bijzonder wendbaar en heeft hij een zeer kleine draaicirkel. Op de vierde plaats is hij compact en eenvoudig te transporteren.

  Elektrische rolstoel kopen op afbetaling of leasen

  Bij ons kun je deze elektrische rolstoel kopen op afbetaling oftewel leasen. Met leasen betaal je iedere maand een vast laag maandbedrag totdat de Airwheel A6s is afbetaald. Je kunt zelf kiezen in hoeveel termijnen je dit doet. Meer termijnen betekent automatisch een lager maandbedrag.

  Terug naar de scootmobiel
 • Technische (scootmobiel) specificaties

  Airwheel A6s Zelf balancerende elektrische rolstoel

  Klik hier om de specifieks te lezen

  Let op levertijd +/- 4 weken

  Terug naar de scootmobiel
 • Scootmobiel reviews (0)
  Move Airwheel A6s elektrische rolstoel heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scootmobiel
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scootmobiel
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Lease bedrag voor bromfiets, scooter, scootmobiel of e-bike
  Met slot
  Met helm
  Overige Accesoires
  Bereken nu!
  Terug naar de scootmobiel