Drive Mobil NL500 Supreme

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 533,05
(Nog 2 dagen en 18 uur)
Adviesprijs: 3.499,00
Onze prijs: 2.965,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scootmobiel opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.965,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.013,37 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scootmobielen

 • (scootmobiel) omschrijving

  Drive Mobil NL500 Supreme scootmobiel

  De Drive Mobil NL500 Supreme is een elektrische 4 wiel scootmobiel met luxe stoel. Zowel de stoel als het stuur zijn uitstekend verstelbaar wat garant staat voor een uitstekende zitpositie. De elektrische scootmobiel is zeer fraai vormgegeven en heeft verschillende sportieve kenmerken waaronder sportvelgen en LED verlichting. Zoek je een betrouwbaar en betaalbaar scootmobiel dan moet je zeker de Drive Mobil NL500 Supreme kopen.

  Goed verstelbaar op alle vlakken

  De Drive Mobil NL500 Supreme scootmobiel is uitgerust met een luxe stoel. De stoel wordt ook wel een captain chair genoemd omdat deze ook kan draaien. Deze mogelijkheid maakt het op en afstappen extra gemakkelijk. Bovendien zijn de armleuningen opklapbaar, en is de rugleuning en hoofdsteun verstelbaar. Zo kun je heerlijk en comfortabel zitten en rijden. De afstand tussen stuur en stoel kan eenvoudig worden afgesteld doordat de stuurinrichting eenvoudig te verstellen is. Zo kunnen zowel korte als lange bestuurders probleemloos op de Drive Mobil NL500 Supreme scootmobiel rijden.

  Stabiele wegligging dankzij de vering en 4 wielen

  De wegligging van de elektrische vierwiel scootmobiel is zeer goed. Zo zijn er 4 wielen aanwezig en zijn de voorwielen onafhankelijk van elkaar geveerd. Dit komt de wegligging en het comfort ten goede. De wielen zijn uitgerust met brede banden en massieve sportvelgen wat er bovendien zeer fraai uitziet.

  Elektrische 4 wiel scootmobiel die van alle gemakken is voorzien

  De elektrische scootmobiel met 4 wielen van Move is van alle gemakken voorzien. Zo is de oplaadaansluiting goed bereikbaar, is er een bekerhouder aanwezig, en is het dashboard digitaal. Op het dashboard lees je niet alleen gemakkelijk de snelheid af die je rijdt, maar deze toont ook een klok , temperatuurmeter, en batterijmeter. Van alle gemakken voorzien dus.

  Ergonomische vormen wat sturen tevens makkelijker maakt

  Het stuur heeft een ergonomische vorm waarop je tevens kunt leunen. Gas geven doe je met de flippers. Deze haal je naar je toe om gas te geven. Met de gashendel kun je nauwkeurig het gas doseren om iedere gewenste snelheid te rijden. Uiteraard is er ook een achteruitrij stand aanwezig om eenvoudig in te parkeren of te keren.

  Uitgerust met LED en energiebesparende modus

  De Drive Mobil NL500 Supreme is slechts 67cm breed en heeft een draaicirkel van 120cm, en is uitgerust met een energiebesparende modus waarmee je nog meer kilometers kunt rijden op een acculading. De LED verlichting zorgt niet alleen voor een fraai geheel, maar maakt je ook goed zichtbaar in het verkeer.

  Motor en rijbereik

  De elektrische Drive Mobil NL500 Supreme vierwiel scootmobiel is uitgerust met en 500 Watt motor en heeft een rijbereik van 35 tot 40 kilometer. Zowel voor korte als lange tochten is hij zeer geschikt. Opladen duurt gemiddeld 6 tot 8 uur.

  Betaalbare scootmobiel kopen

  Wil je een betaalbare 4 wiel scootmobiel kopen, dan is de Drive Mobil NL500 Supreme zeker een aanrader. Dit model is stevig, sportief, mooi, en luxe. De goed verstelbare stoel samen met het verstelbare stuur zorgen dat je heerlijk kunt zitten, en lange afstanden comfortabel kunt afleggen. Op en afstappen gaat moeiteloos omdat de stoel draaibaar is. Betalen in 3 termijnen zonder rente is met onze IN3 betaalmethode ook mogelijk!

  Drive Mobil NL500 Supreme leasen

  Bij ons kun je ook de Drive Mobil NL500 Supreme leasen! Met leasen koop je de elektrische 4 wiel scootmobiel op afbetaling. Hierbij los je het bedrag af in termijnen en betaal je iedere maand een stukje af. Het voordeel is dat je hem dus alsnog kunt kopen, zonder spaargeld.

  Terug naar de scootmobiel
 • Technische (scootmobiel) specificaties

  Drive Mobil NL500 Supreme - 4 wiel scootmobiel

  Totale lengte: 132 cm
  Totale breedte: 67 cm
  Totale hoogte: 116 cm
  Zitbreedte: 46 cm
  Zitdiepte: 46 cm
  Snelheid: 15 km/h
  Actieradius: 35 – 40 KM
  Batterijvermogen x2: 50/80 Ah
  Motorvermogen: 500 W
  Continuevermogen: 500 W
  Draaicirkel: 120 cm
  Klimvermogen: 21%
  Bodemvrijheid: 10 cm
  Banden voor: 90/40 -8
  Banden achter: 115/55 -8
  Lader: 5
  Gewicht zonder batterij: 85 kg
  Maximale belasting: 135 kg

  Let op levertijd +/- 4 weken

  Terug naar de scootmobiel
 • Scootmobiel reviews (0)
  Drive Mobil NL500 Supreme heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scootmobiel
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scootmobiel
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scootmobiel