Yamaha scooter

Wij van Fast en Furious scooters zijn een trotse dealer en partner van het bekende scootermerk Yamaha.  Yamaha is een van de grootste scooter en motor producten van dit moment en produceren een groot assortiment aan verschillende modellen motors en scooters. Yamaha staat vooral bekend om zijn uitstekende kwaliteit scooters en motoren. Een Yamaha scooter is goed ontworpen en gebouwd waardoor een Yamaha scooter garant staat voor jarenlang rijplezier. Ook zijn de designs van de Yamaha scooters en motoren erg mooi. Yamaha heeft al ontzettend veel scooters en motoren verkocht, wat aangeeft dat het Yamaha merk een populair merk is dat door veel mensen als kwaliteit ervaren wordt. Fast en Furious scooters is erg blij dat het Yamaha in het assortiment heeft en dat we een goede relatie hebben met Yamaha. Wij zijn zelfs zo tevreden met de Yamaha scooters en motoren dat wij altijd een garantie van 2 jaar geven als je een nieuwe Yamaha scooter koopt.

Yamaha scooter modellen

Yamaha kopen bij Fast and furiousYamaha is een grote scooter producent met veel verschillende soorten scootermodellen. De meest bekende en verkochte scooter van Yamaha is op dit moment de Yamaha Aerox. Dit meeste mensen kennen deze scooter wel. De Yamaha Aerox is vooral bekend door zijn ontzettend stoere en sportieve uitstraling. De Aerox heeft het ontwerp als een echt racemonster en ziet er flitsend uit. Ook heeft de Aerox een uitstekende motor en frame waardoor deze scooter een waar icoon is onder de scooter rijders. Een ander populair Yamaha scooter model is de Yamaha Neo. De Yamaha Neo is een compleet ander model dan de Aerox. De Yamaha Neo richt zich meer op de retro kant van de scootermarkt. Dit retromodel is geliefd onder de mensen die houden van deze look en geven hier vaak de voorkeur aan boven andere scootermerken. Een van de mooiste eigenschappen van een Yamaha scooter is de prijs. Yamaha is een Japans merk dat vaak garant staat voor een hoge kwaliteit voor een lage prijs.

Yamaha scooter kopen

Zoals wij net al aanhaalden heeft Yamaha een zeer groot assortiment aan scooter. Bij Fast en Furious scooter verkopen wij een groot deel van de Yamaha collectie. Vooral de populairste modellen kan u vinden bij ons in de scooter webshop. De prijs van een yamaha scooter begint bij ons al vanaf slechts €1000. Voor deze prijs heeft u een ontzettend degelijke en mooie scooter waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Yamaha Scooter leasen

Bij Fast en Furious scooters is het tevens ook mogelijk om een Yamaha scooter te leasen. Het kan namelijk voorkomen dat u niet zit te wachten op een grote uitgave. U kunt er dus voor kiezen om in plaats van in een keer een grote uitgave te doen, dit op te delen in kleinere delen. U betaald dan per maand een klein bedrag over een bepaalde leaseperiode. Deze periode kan verschillen maar komt meestal uit op een periode van 72 maanden. Na deze periode heeft u de mogelijkheid om de scooter in zijn geheel over te nemen of deze terug te geven. Hiervoor betaald u dan een kleine restwaarde.

Yamaha scooter Reparatie

Fast en furious scooters is naast een dealer ook een scooterreparateur. Wij hebben een specialisatie in onder andere Yamaha scooters waardoor wij hier veel verstand van hebben. Mocht u dus een schade of een defect hebben aan uw Yamaha scooter is het altijd mogelijk om deze ook bij ons te laten repareren voor een scherpe prijs. Als u verder nog vragen heeft over Yamaha scooters of motoren kunt u altijd even contact met ons opnemen!

yamaha_scooters