Yamaha TZR

De Yamaha TZR is toch een geweldige uitblinker in onze scootershop. Het Japanse merk Yamaha is wereldwijd bekend vanaf 1887. Yamaha is niet alleen bekend van zijn scooters en motoren maar ook zeker van Piano’s en audioapparatuur. In de motorsport is Yamaha ook geen onbekende. De Yamaha TZR 50 is weer een pronkstuk van het succesvolle bedrijf. Sinds de oprichting van Yamaha Motor Co. produceerde als zelfstandige onderneming scooters, motorscooters en bromfietsen. De andere Yamaha scooters in onze webshop zijn de Yamaha Aerox, Yamaha Jog en de Yamaha Neo. U kunt gemakkelijk navigeren tussen de diverse Yamaha scooters via de menubalk aan de linkerkant. Zoekt u onderdelen voor de Yamaha of Yamaha TZR dan kunt u kijken in de Scooteronderdelenshop. Vragen over welke scooter het beste bij u past of over de Yamaha TZR stel uw vraag direct in onze chat online of bel ons voor meer informatie.

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Yamaha TZR 50

 
3.824,95
Lease vanaf 70,00 p/m
Betaal 3x 1.306,86 via logo IN3 capayable
74135 keer bekeken
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Yamaha TZR

De Yamaha TZR 50 is een schakelbrommer voor de snelle jongens en dames. De prachtige vormgeving van de Yamaha TZR 50 doet ook echt denken aan een motor. De Yamaha TZR 50 is te verkrijgen in een blauw met witte en gouden accenten. De gouden velgen zijn wel het meest opvallende van de Yamaha TZR 50. De letters Yamaha staan tevens in het goud op de schakelbrommer. De andere variant van de Yamaha TZR 50 is in de kleuren wit en rood met daarbij zwarte accenten zoals de 17 inch velgen. Zoals de naam al zegt Yamaha TZR 50 is de schakelbrommer uitgerust met een 50 cc motor. De Yamaha TZR 50 rijdt op benzine  (95 ongelood) en natuurlijk olie. De rem aan de voorkant en achterkant zijn schijfremmen. De Yamaha TZR 50 is verder uitgerust met een elektrische start en daarnaast een lust voor het oog. Wenst u graag een proefrit te maken op de prachtige Yamaha TZR 50 dan kan dat natuurlijk in onze showroom. Heeft u nog vragen over de Yamaha TZR 50 of de bijbehorende accessoires dan kunt u direct contact opnemen via info@fastfurious.nl of live advies vragen via de site.


Yamaha TZR Kopen

De Yamaha TZR kopen? Yamaha is een wereldwijde scooter producent met veel verschillende soorten scootermodellen, bromfietsen en motorscooters. De Yamaha TZR kopen kan gemakkelijk in onze online omgeving. De meest sportieve en bijna racescooter van Yamaha is op dit moment de Yamaha TZR 50. De Yamaha schakelbrommer is misschien minder bekend omdat retro scooters een trend zijn maar deze is onder de snelle mensen wel populair. De meeste mensen zijn wel bekend met de diverse race scooters en in het bijzonder deze fantastische Yamaha TZR. Alvorens u een Yamaha TZR gaat kopen is het mogelijk om een proefrit te doen in onze scootershop. De Yamaha TZR 50 is vooral bekend door zijn ontzettend stoere en sportieve uitstraling. Uiteraard is het mogelijk om extra opties toe te voegen aan deze fantastische Yamaha TZR. Zo kunt u in onze scootershop kiezen voor het rij klaarmaken, verwijderingsbijdrage, te naam stellen en ga zo maar door. Wij willen u van alle gemakken voorzien zodat u direct om de motorscooter kunt stappen. Een ander sportief model uit de Yamaha klasse is bijvoorbeeld de Yamaha Aerox. Een heel ander type waar u ook 45 km/h mee haalt. Voor beide modellen is het een must om een helm te dragen.  Yamaha is een Japans merk dat altijd garant staat voor een hoge kwaliteit voor een lage prijs. Vragen over het onderwerp Yamaha TZR kopen? U kunt de vragen gemakkelijk stellen via de chat op de website.

Yamaha TZR Leasen

De Yamaha TZR 50 leasen? De Lease van welke scooter, bromscooter of snorscooter is eenvoudig te regelen in onze scootershop. U kunt via de menubalk zelf bereken wat de leaseprijs gaat worden. De Yamaha TZR 50 leasen kan al vanaf 70 euro per maand. U betaalt dus een klein bedrag per maand om over een Yamaha TZR te kunnen beschikken. Deze periode kan verschillen maar komt meestal uit op een periode van 72 maanden. Na de 72 maanden heeft u de mogelijkheid om de Yamaha TZR 50 in zijn geheel over te nemen. De restwaarde is vaak een klein bedrag. Heeft u vragen over het onderwerp Yamaha TZR leasen? Stel ze online.