Yamaha Aerox

De Yamaha Aerox is een van de meest gewilde en voornamelijk een van meest gave én sportiefste scooters van deze tijd. Naar aanleiding van de vele aanvragen kunnen we wel stellen dat dit een van de scooter modellen is waar men lang naar uitgekeken heeft. Zeker de nieuwe Yamaha Aerox R doet veel stof opwaaien onder de liefhebbers. Volgens Yamaha zelf is dit een van de meest sportieve scooters ooit gemaakt met uitmuntende prestaties. Met 50cc in de supersport-stijl bent u altijd een van de meest opvallende voertuigen op straat. Een Yamaha Aerox kopen gaat u zeker niet in de koude kleren zitten want het nieuw R design heeft een super responsieve vloeistofgekoelde 50 cc tweetakmotor. Hierdoor is felle acceleratie geen enkel probleem waar u ook bent. De Yamaha Aerox R scooter heeft bijzonder scherpe rijeigenschappen. Dit komt door het geheel vernieuwde sportframe en de 190 mm grote remschijven. Veiligheid staat ten alle tijden voorop en dit wordt zeker gegarandeerd met de geweldig controleerbare remkracht.

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Yamaha Aerox 4 (4-takt) EURO4

 
3.399,00 3.199,95
Lease vanaf 58,56 p/m
Betaal 3x 1.093,32 via logo IN3 capayable
177975 keer bekeken
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Yamaha Aerox scooter kopen

Naast het direct aanschaffen van een van de Yamaha Aerox scooters is het bij FastFurious ook mogelijk een scooter te leasen. Dit is helemaal prettig wanneer u als consument niet in een keer veel geld kwijt wilt of kunt zijn aan een scooter. Een Yamaha Aerox leasen kan bij ons met een termijn van maximaal 72 maanden. U betaalt dus per maand een bepaald vast bedrag. Kortom kunt u een nieuwe scooter bestellen en geleverd krijgen en maandelijks deze afbetalen. Mocht u eerder van het leasecontract afwillen dan kunt u het resterende bedrag in een keer voldoen. Wij kunnen samen met u de scooter op uw naam zetten. Wanneer u een passende scooterverzekering wilt dan kunnen wij u hier ook mee helpen.

Yamaha Aerox 2020 Prijs

De Yamaha Aerox prijs ligt rond de 2700 à 2900 euro. Wanneer u de Yamaha scooter wilt kopen weet u dus zeker dat u gegarandeerd een hoogwaardige kwaliteit scooter aanschaft. Verder hebben wij ook nog de nodig Yamaha Aerox onderdelen en kunt u bij een van onze specialisten alle vragen kwijt over mogelijkheden omtrent Yamaha Aerox tuning.
 

Injectie scooter

De Aerox injectie scooter is een bijzonder zuinige scooter en kan zelfs een gemiddeld brandstofverbruik van 1 op 55 à 1 op 60 halen. Bij een normale 4 takt scooter is dit 1 op 40 en bij een 2 takt scooter 1 op 20. Zoals je ziet is de Yamaha injectie scooter bijzonder zuinig.
 

Yamaha Aerox bestellen

Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar de vernieuwde Yamaha Aerox. Wij zijn een webwinkel gespecialiseerd in scooters en accessoires. Sinds 2005 zijn verkopen wij al vele scooters van diverse merken en voeren ook het onderhoud en reparaties hieraan uit. Wanneer u een proefrit wilt maken dan bent u van harte welkom in onze fysieke winkel in Alphen aan de Rijn. Bovendien kunt u rekenen op deskundig advies. Een Yamaha Aerox scooter kopen kan eenvoudig door deze te bestellen via de webshop. Voor de eenmalige bezorgkosten van slechts €49.95 heeft u uw scooter al bij u thuisbezorgd. Hierdoor heeft u niet het probleem hoe u de scooter thuis moet krijgen, mits u in de buurt woont. Ook is het natuurlijk van groot belang dat u goed verzekert de weg op gaat. Wanneer u bij ons in de winkel komt, dan kunnen we u gelijk helpen met een passende scooterverzekering zodat u altijd gedekt bent mocht er onverhoopt iets onderweg gebeuren.