Aprilia RX

Aprilia heeft met zijn RX brommer de perfecte instap off-road bromfiets op de markt gebracht. Deze brommer kan rekenen op Aprilia's expertise op het gebied van motorfietsen en heeft zowel in uitzicht als gevoel hun "look and feel" meegekregen. Ideaal als eerste brommer voor jongeren die zowel op straat als off-road willen genieten van hun bromfiets.

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Aprilia RX 50cc 2-takt EURO4

 
4.445,00 4.099,95
Lease vanaf 75,03 p/m
Betaal 3x 1.400,82 via logo IN3 capayable
44347 keer bekeken
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 
 

Aprilia RX brommer

De RX heeft dan wel "slechts" een 50 cc motor met 2 cilinders, hij heeft alle kwaliteiten van een off-road motorfiets. De motorprestaties van de tweetakt met membraaninlaat zijn dan ook topvoor zijn klasse. Net zoals zijn grotere Aprilia broers is de RX ook een echt lichtgewicht. Met zijn 15 kilogram is hij dan ook erg zuinig en milieuvriendelijk. Met een volle tank van 7 liter kom je dus al een heel eind ver. Het frame is gemaakt volgens de laatste nieuwe verwachtingen en normen van het off-road rijden. Hiervoor heeft Aprilia dan ook hoogwaardig staal gekozen die de hevige schokken tot een minimum zullen beperken. Een prachtige mengeling van power en een licht gewicht dus. Net zoals de rest van deze bromfietsen.
 

Aprilia RX kopen

Ben je overtuigd? Proficiat! Bij Fast Furious scooters helpen we je graag verder met de aankoop van deze prachtige bromfiets. Heel wat klanten hebben ons in het verleden reeds geprezen om onze lage prijzen. Als u bij ons de scooter online aankoopt, regelen we zelfs de verzekering en inschrijving voor u. Zodra dit in orde is, levert onze logistieke partner MolCargo daags nadien de scooter bij u af. En dit binnen Nederland voor maar € 49,95 extra, ongeacht uw woonplaats! U betaalt uw scooter dan gewoon via bankoverschrijving. Als u liever zelf langskomt in onze showroom in Alphen aan den Rijn, helpen we u graag verder. In de winkel kunt u trouwens ook terecht voor dienst-na-verkoop en reparaties. Hier kunt u uw scooter ook gewoon met de bankkaart betalen.
 

Aprilia RX leasen

Betaalt u liever in delen? Dan bieden we u de mogelijkheid om de Aprilia RX bij ons te leasen. In dit geval wordt u, als uw aanvraag goedgekeurd wordt, ook direct eigenaar van uw brommer, maar kunt u de betaling rustig spreiden over een aantal maanden. De looptijd is variabel, en kan 36,48,60 of 72 maanden zijn. De aanvraag hiervoor is simpel, en uw aanvraag wordt binnen de 48 uur verwerkt. Kortom ideaal om vandaag nog de Aprilia RX te leasen.