Piaggio Liberty Delivery

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 199,05
(Nog 5 dagen en 2 uur)
Adviesprijs: 3.099,00
Onze prijs: 2.899,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.674,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 990,82 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • GRATIS Art3 slot bij volledig betaald via iDEAL
 • (scooter) omschrijving

  Piaggio Liberty Delivery EURO4

  Zoek je een goede bezorgscooter waarop je kunt bouwen en vertrouwen? Dan moet je de Piaggio Liberty Delivery kopen. Dit werkpaard is gebouwd voor het zwaardere werk en is uiterst betrouwbaar. Bovendien kun je goedkoop kilometers maken omdat het brandstofverbruik zeer laag is.

  Topkwaliteit bezorgscooter

  De meeste bezorgscooters zijn alleen als bromscooter te verkrijgen, maar de Liberty Delivery is er ook als snorscooter! Wat deze pizza/transportscooter verder bijzonder maakt is de positionering van de pizzakoffer/topbox. Deze bevindt zich namelijk recht boven het achterwiel waardoor de gewichtsverdeling nog beter is. Bij veel pizzabrommers steekt de lading verder naar achter en dat beïnvloed het rijgedrag van de brommer. Bij de Liberty Delivery merk je nagenoeg niets van een zware lading. Het chassis en de schokbreker is tevens aangepast op het zwaardere werk waardoor je vele jaren plezier van deze scooter gaat hebben. Piaggio kenmerkt zich door haar hoge kwaliteit. Daarom is investeren in een Piaggio scooter een slimme zet.

  Veiligheid en comfort

  De Piaggio Liberty valt op door het vrij grote voorwiel van 16 inch. Ook het achterwiel van 14 inch is groter dan bij de gemiddelde scooter. De grote wielen maken de scooter niet alleen bijzonder qua uiterlijk maar dragen ook veel bij aan het rijcomfort en de veiligheid. Een grotere wielmaat verhoogt namelijk het contactoppervlak tussen de band en het wegdek. Hierdoor ontstaat er meer grip.

  Het voorwiel is tevens voorzien van een grote schijfrem van 220mm welke voorzien is van een perforatie. De schijfrem biedt meer remkracht en de perforatie maakt het mogelijk om de scooter eenvoudig uit te rusten met een schijfremslot. Een schijfremslot is een gebruiksvriendelijke en compacte anti-diefstal beveiliging welke zeer efficiënt is. Optioneel kun je deze bezorgscooter uitrusten met een alarmsysteem welke op afstand bedienbaar is.

  Het zit- en rijcomfort is van hoog niveau. Niet alleen zit het zadel heerlijk, maar rijdt en veert de scooter ook voortreffelijk. Vooral binnen de stad kom je vaak oneffenheden in het wegdek tegen. Dit wordt vaak als oncomfortabel beschouwd. Met de Piaggio Liberty Delivery heb je daar nagenoeg geen last van omdat de vering uitstekend is afgesteld.

  Zonder enige moeite stuur je deze bezorgscooter door het drukke verkeer heen of door smalle straatjes. Hij is namelijk bijzonder goed wendbaar. Daardoor kan elke werknemer zonder problemen de bestelling rondrijden.

  Motorisch en verbruik

  Niet onbelangrijk bij een nieuwe bezorgbrommer is het brandstofverbruik. Bij de Piaggio Liberty Delivery is dat bijzonder laag. Met een volle tank van 10 liter kun je 400 kilometer rijden. Daarmee kom je op een verbruik van 1 op 40. Regelmatig een tankstop moeten maken is dus verleden tijd.

  De uiterst betrouwbare Hi-PER4 - 4-takt motor is onderhoudsvriendelijk en kan zowel gestart worden met de kickstart als met de startknop op het stuur.

  Uitbreiden met accessoires

  Er zijn nog een aantal leuke accessoires welke je meteen mee kunt bestellen. Denk daarbij aan een windscherm, een pizzakoffer, een beenkleed, een 12 volt aansluiting (voor navigatie), en een alarmsysteem. 

  Piaggio Liberty Delivery kopen

  Wil je een goede investering doen dan moet je beslist de Piaggio Liberty Delivery kopen. Dit werkpaard is namelijk uiterst betrouwbaar en is bovendien zeer goedkoop qua verbruik. Indien het een te grote uitgave voor je is dan kun je ook overwegen om de scooter op afbetaling te kopen. De Delivery kun je namelijk betalen in 12, 24, 36, 48, 60 en 72 termijnen. Daarbij kun je meteen de accessoires erbij nemen. Deze betaal je dan ook in termijnen af. Zelfs een helm of slot mee bestellen is mogelijk!

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Piaggio Liberty Delivery 50cc 4-takt EURO4

  Motor - 50cc 4-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 16 inch
  Achterband - 14 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik - 1L : 50 km
  Tankinhoud - 6 Liters
  Gewicht - 106 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 2 jaar

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Piaggio Liberty Delivery heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter

Alternatieve scooters