NIU NQI Cargo

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € -0,00
(Nog 8 dagen en 19 uur)
Adviesprijs: 3.699,95
Onze prijs: 3.699,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
3.474,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.264,15 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • GRATIS Art3 slot bij volledig betaald via iDEAL
 • (scooter) omschrijving

  iva-s4-e-scooter-best-getest-anwb

  NUI NQI Cargo

  De nieuwe NIU NQI Cargo bezorgscooter maakt het bezorgen van maaltijden en pakketten nog groener. De NQI Cargo is namelijk helemaal elektrisch! Dat betekent geen last van milieuzones, geen geluidsoverlast, minder storingsgevoelig, en goedkoper kunnen bezorgen! Dit model beschikt ook veel luxe waaronder een GPS tracking, automatische knipperlichten, een 1500W BOSCH motor, LED verlichting, USB aansluiting, Alarm met alarmmelding op de APP, Cruise Control, en nog veel meer!

  Goedkope elektrische bezorgscooter

  Een elektrische bezorgscooter is 10x zo goedkoop als een bezorgscooter op benzine. Het opladen van de accu kost slechts €0,30 en de kilometers die je daarmee kunt halen zouden met een benzinescooter snel €3,00 kosten. Bovendien kun je met een extra accu de scooter nonstop laten rijden. En er zijn interessante subsidies waardoor de elektrische bezorgscooter van NIU nog goedkoper wordt om aan te schaffen. Zakelijk een e-bezorgscooter kopen wordt daardoor interessanter.

  Locatie, route en accu uitlezen via de App

  Met de NIU app kun je precies zien waar de scooter is, en dat kan handig zijn bij bezorgdiensten. Zo kun je monitoren waar de bezorger is en inschatten hoe laat hij op de plaats van bestemming is, of weer terug is. Met de ingebouwde GPS locator kan 24/7 worden gecommuniceerd. Tevens kan er via de NIU App ook worden gezien hoe snel er is gereden, hoeveel energie er in het accupakket zit, en welke route is gereden. Een must have op een bezorgscooter!

  De NIU app is gratis te downloaden voor iPhone (iOS) en Android telefoons.

  Een slim alarmsysteem!

  Wanneer de bezorger afstapt van de elektrische NIU bezorgscooter, dan kan hij of zij met een druk op de knop van de afstandsbediening het alarm activeren. Mocht het alarm afgaan van de elektrische bezorgscooter, dan wordt er automatisch naar de app een melding gestuurd.

  Onderhoudsvrije 1500W Bosch motor

  De 1500 Watt sterke BOSCH motor is niet alleen energiezuinig maar ook onderhoudsvrij. Het probleem bij benzine motoren is dat ze gevoelig zijn voor slijtage en dat vergroot de kans op uitval. In een bezorgservice wil je met uitval natuurlijk zo min mogelijk te maken hebben want je klanten wachten. Door gebruik te maken van een extra accu kun je in de zaak altijd een volle accu als reserve houden om de escooter continu in bedrijf te hebben.

  Cruise Control maakt het rijden nog comfortabeler

  Worden er lange afstanden gemaakt of lange stukken gereden, dan is de Cruise Control van toegevoegde waarde. De Cruise Control maakt het op de eerste plaats de bezorger extra comfortabel omdat die de gashendel los kan laten. De bromscooter blijft dan doorrijden op de ingestelde snelheid zonder dat er gas gegeven hoeft te worden. De Cruise Control functie schakelt automatisch weer uit zodra een van de remmen wordt bediend.

  Opladen van het accupakket kan op 2 manieren

  Het opladen van het accupakket kan op 2 manieren. Zo kan het accupakket opgeladen worden in de scooter zelf, maar aangezien de accu ook uitneembaar is kan hij ook op iedere gewenste plek opgeladen worden. Het bereik van de NIU NQI Cargo bezorgscooter is maximaal 70 kilometer. Het opladen van de accu kost ongeveer 6 uur aan tijd. Daarom kan het zeker voor bezorgdiensten geen kwaad om te beschikken over een extra accu.

  Het gewicht per accu ligt rond de 11 kilo. De accu beschikt over een handig handvat waardoor hij goed en eenvoudig te verplaatsen is.

  Knipperlichten kun je bij de NQI Cargo niet meer vergeten

  De knipperlichten kunnen nooit meer bij de NIU NQI Cargo vergeten worden. Deze gaan namelijk automatisch weer uit. Bij de NQI Cargo maken de richtingaanwijzers tevens geluid waardoor je ze ook niet vergeet wanneer de sensor de terugstuurbeweging niet goed heeft waargenomen. Een extra stukje veiligheid dus!

  Alarmlichten kunnen omstanders waarschuwen

  Waar de elektrische bezorgscooter van NIU ook mee is uitgerust zijn alarmlichten. Met een druk op de knop kun je alle knipperlichten bij de NQI Cargo laten knipperen. Zeker in de bezorgservice is dit een handige feature omdat je andere weggebruikers tijdig kunt signaleren.

  De NIU NQI Cargo heeft een kortere remweg

  Met 2 remschijven aan boord is de remweg korter dan bij bromscooters die daar niet over beschikken. Ook hier is weer een stukje veiligheid van toepassing. Bovendien is het remsysteem voorzien van een EBS. Met het EBS (Electronic Braking System) wordt energie teruggewonnen bij het remmen waarmee de accu weer bijgeladen wordt. Zo heeft NIU de elektrische bezorgscooter nog efficiënter gemaakt.

  LED verlichting zorgt voor meer veiligheid en betrouwbaarheid

  Bij bezorgscooters is de verlichting extra belangrijk. Nu wil je natuurlijk dat de bestuurder goed ziet en goed gezien wordt overdag en in het donker, en daar draagt de LED verlichting weer aan bij. Met de LED dagrijlamp (verwerkt in de koplamp) ben je ook overdag beter zichtbaar. Bovendien is LED een stuk duurzamer en dat betekent dat de escooter wederom betrouwbaarder is. Geen uitval of vertraging omdat de verlichting niet in orde is. De Halo koplamp geeft de bezorgscooter bovendien een stukje elegantie mee wat aan het imago van de bezorgservice weer een extra steentje bijdraagt.

  Ook een zijstandaard behoort tot de standaard toebehoren

  Vooral bezorgscooters krijg je soms lastig op de standaard, en dan hebben we het over de middenbok. Je moet de scooter over het zwaartepunt heen zien te tillen, en daar gaat het soms nog wel eens fout. Het zal niet voor het eerst zijn dat de bezorger de controle verliest en de dure scooter laat vallen. Zeker met een zware topkoffer (pizza- of bezorg box) kan dit verschil maken. Met de extra zijstandaard die op de NQI Cargo aanwezig is, wordt de scooter op de standaard zetten nog makkelijk gemaakt.

  NQI Cargo opvoeren

  Wil je dat het bezorgen van pakketten of maaltijden nog sneller gaat, dan kun je ook de bezorgscooter laten opvoeren. Een opgevoerde NIU NQI Cargo kopen kan alleen bij ons. Wij hebben specialisten in dienst die de NQI Cargo probleemloos kunnen opvoeren.

  In de optielijst vind je de optie opvoeren terug met daarbij alle mogelijkheden qua snelheid.

  Verstevigde achterdrager en dubbel achtervering

  De verstevigde achterdrager is klaar om een pizzakoffer of bezorgbox op te monteren. Optioneel kun je deze meteen meebestellen met de Caro van NIU.

  De schokbrekers aan de achterzijde zijn gemaakt voor een zware belading, en daarom zijn er ook 2 schokbrekers aanwezig. Eventueel is de veerspanning nog eenvoudig aan te passen om zodoende een goede balans te vinden tussen belading, comfort, en rijgedrag.

  De bescherm bumpers beschermen de bezorgscooter

  Bezorgscooters hebben vaak veel te leiden, en niet iedereen gaat daar even zachtjes mee om. Daarom is de NIU NQI Cargo bezorgscooter uitgerust met extra bescherm bumpers. Daarmee worden de stootjes als eerste opgevangen waardoor de scooter een stuk minder snel beschadigd. Uiteraard wil je natuurlijk ook je mooie nieuwe elektrische bezorgscooter in goede staat houden. Het is immers een visitekaartje van het bedrijf.

  Bereik en snelheid

  Met een range van maximaal 70 kilometer en een snelheid van 45 km per uur kun je razendsnel pakketten of maaltijden gaan bezorgen! Het actieradius is afhankelijk van de buitentemperatuur en het gewicht van de bezorger inclusief belading. Ook speelt de snelheid een rol in het verhaal. Rijdt je een gemiddelde snelheid van 30 km per uur, dan haal je een 70 kilometer. Bij een snelheid van 45km per uur, een belading van 90 kg (inclusief bestuurder), en een buitentemperatuur van 25 graden levert dat je 50 km aan bereik op.

  NIU NQI Cargo kopen

  Bij ons kun je de NIU NQI Cargo scooter kopen en indien gewenst nog aankleden met allerlei opties. Onze optielijst omvat alle denkbare accessoires waarmee je de elektrische bezorgscooter nog fraaier of praktische kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan een windscherm waardoor de bezorger droger en warmer zijn routes kan afleggen, winterbanden voor meer veiligheid onder de 7 graden celsius, of een valbeugelset waarmee je de scooter maximaal kunt beschermen. Afhalen bij een van onze servicepunten behoort tot de opties, maar wij kunnen hem ook uiteraard gewoon thuisbezorgen.

  De Cargo in 3 termijnen betalen

  Wil je de NIU NQI Cargo in termijnen betalen, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Bij ons kun je namelijk kiezen voor betalen met IN3 en daarmee kun je het bedrag verspreiden over 3 termijnen zonder rente! Wanneer je de Cargo bestelt dan betaal je alvast het eerste termijn. De overige 2 termijnen voldoe je binnen 30 en binnen 60 dagen. Dat geeft de ondernemer weer wat extra vrijheid.

  Minder kosten en meer gemak met een onderhoudspakket

  Wil je geen hoofdpijn over het onderhoud, en daarnaast nog meer kosten besparen, dan kun je ook bij ons kiezen voor een onderhoudspakket. Met een onderhoudspakket koop je 3 of 6 onderhoudsbeurten vooraf in waarbij je achteraf geen rekening voor het onderhoud krijgt. Met een pakket ben je bovendien ook goedkoper uit dan af te rekenen per beurt, wat ook weer extra administratie oplevert.

  Bij een onderhoudspakket kun je tevens kiezen voor een haal- en brengservice waarbij wij de NIU NQI Cargo ophalen voor onderhoud en weer terugbrengen. Zo ben je ook daar geen tijd meer aan kwijt en blijft de betrouwbaarheid van de elektrische bezorgscooter gewaarborgd.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  NIU NQI Cargo e-bezorgscooter

  Motor:    Bosch 1500watt
  Merk batterij:    Panasonic
  Batterij:    Lithium Ion Battery
  Capaciteit batterij:    29AH
  Voltage batterij:    60V
  Volledige laadtijd:    6 uur
  Laad methodes:    Via de scooter, of los via de accu
  Lengte x Breedte x Hoogte:    Nog niet bekend
  Bodemhoogte :    Nog niet bekend
  Wielbasis:    Nog niet bekend
  Gewicht:    Nog niet bekend
  Voorrem:    Schijfrem
  Achterrem:    Schijfrem
  Dashboard:    LCD

  Voorbeeld actieradius:

  45km uitvoering |  Belasting 90 kg 0 graden 40km
  45km uitvoering | Belasting 90 kg 25 graden 50km
  45km uitvoering | Belasting 70 kg 0 graden 50km
  45km uitvoering | Belasting 70 kg 25 graden 60km

  Plus en minpunten:
  + 2 jaar fabrieksgarantie
  + Volledig elektrisch
  + GPS Traceersysteem, Alarm, Mobiele APP
  + €0,30 voor een volle accu
  + Geschikt als bezorgscooter
  + Bosch motor
  + Cruisecontrol
  - Geen keyless go

  Standaard meegeleverd:
  · Gebruikershandleiding
  · 2 sleutels
  · 2 spiegels
  · 2 alarmkastjes
  · Oplader

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  NIU NQI Cargo heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter

Alternatieve scooters