Killerbee Move S1000 4-wiel Scootmobiel

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 700,00
(Nog 5 dagen en 14 uur)
Adviesprijs: 3.699,95
Onze prijs: 2.999,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.999,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.024,98 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • GRATIS Art3 slot bij volledig betaald via iDEAL
 • (scooter) omschrijving

  Killerbee Move S1000 Scootmobiel

  De Killerbee Move S1000 scootmobiel is een hoogwaardig mobiliteit product dat ontworpen is met het oog op comfort, betrouwbaarheid en prestaties. Deze scootmobiel is beschikbaar in twee stijlvolle kleuren: matzwart en nardo grijs, waardoor u kunt kiezen voor de optie die het beste bij uw persoonlijke stijl past.

  De Killerbee Move S1000 biedt een indrukwekkende actieradius van 50 km en een maximale snelheid van 25 km/u. Dit betekent dat u kunt genieten van lange ritten zonder u zorgen te maken over het opladen van de batterij. Bovendien zorgt de hoge snelheid ervoor dat u snel en efficiënt uw bestemming kunt bereiken.

  Comfort en Gemak

  De Killerbee Move S1000 scootmobiel is ontworpen met het oog op comfort. De stoel is ruim en comfortabel, met armleuningen die zorgen voor extra ondersteuning tijdens het rijden. De stoel is ook verstelbaar, zodat u de hoogte kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur.

  De scootmobiel is ook uitgerust met een handige mand aan de voorkant, ideaal voor het opbergen van persoonlijke spullen of boodschappen. De LED-verlichting zorgt voor uitstekende zichtbaarheid, zowel overdag als 's nachts, waardoor de veiligheid tijdens het rijden wordt verhoogd.

  Prestaties en Betrouwbaarheid

  De Killerbee Move S1000 scootmobiel levert uitstekende prestaties. De krachtige motor en de lange levensduur van de batterij zorgen ervoor dat u kunt genieten van lange, ononderbroken ritten. De scootmobiel is ook zeer betrouwbaar, met een robuuste constructie en hoogwaardige onderdelen die zorgen voor een lange levensduur en minimale onderhoudsvereisten.

  De scootmobiel is ook uitgerust met een digitale display die belangrijke informatie toont, zoals de snelheid, de afgelegde afstand en de batterijstatus. Dit zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de status van uw scootmobiel en dat u uw ritten efficiënt kunt plannen.

  Veiligheid en Stabiliteit

  Veiligheid is een belangrijk aspect van de Killerbee Move S1000 vierwiel scootmobiel. Het voertuig is uitgerust met een krachtig remsysteem dat zorgt voor een veilige en gecontroleerde stop, zelfs bij hoge snelheden. De vier wielen zorgen voor een uitstekende stabiliteit, waardoor de scootmobiel zelfs op oneffen terrein gemakkelijk te besturen is.

  Daarnaast is de Killerbee Move S1000 voorzien van een automatische snelheidsreductie bij het nemen van bochten, wat de veiligheid tijdens het rijden verder verhoogt. De scootmobiel heeft ook een noodstopknop, waarmee u het voertuig onmiddellijk kunt stoppen in geval van een noodsituatie.

  Stoelopties

  De Killerbee Move S1000 scootmobiel wordt standaard geleverd met een comfortabele lage stoel, ontworpen voor optimaal comfort en gebruiksgemak. De stoel is ruim en ondersteunend, met armleuningen voor extra comfort tijdens het rijden.

  Als u op zoek bent naar een nog luxere rijervaring, bieden we tegen een meerprijs ook een hogere stoel aan. Deze luxere stoel biedt extra comfort en ondersteuning, en is ideaal voor langere ritten of voor gebruikers die extra ondersteuning nodig hebben.

  Kopen

  De Killerbee Move S1000 scootmobiel is een waardevolle investering voor uw mobiliteit en onafhankelijkheid. Bij de aankoop van deze scootmobiel kunt u rekenen op een hoogwaardig product dat is ontworpen om te presteren en te duren. U kunt genieten van de vrijheid en het comfort die deze scootmobiel biedt, en de wereld verkennen op uw eigen voorwaarden.

  Leasen

  Als u de voorkeur geeft aan flexibiliteit, kunt u overwegen om de Killerbee Move S1000 scootmobiel te leasen. Leasing biedt u de mogelijkheid om te genieten van alle voordelen van deze scootmobiel zonder de volledige kosten vooraf te hoeven betalen. U kunt de scootmobiel gebruiken voor een vast maandelijks bedrag, wat een handige en betaalbare optie kan zijn.

  Betalen via In3

  Betalen voor uw Killerbee Move S1000 scootmobiel is nu nog eenvoudiger met de optie om te betalen via In3. Met In3 kunt u uw aankoop in drie gelijke termijnen betalen, zonder rente. Dit betekent dat u uw scootmobiel direct kunt krijgen en de kosten over een langere periode kunt spreiden, waardoor de betaling beheersbaarder wordt.

  WMO/PGB Offerte

  Als u in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget (PGB) of ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO), kunnen we u helpen met een offerte voor de Killerbee Move S1000 scootmobiel. Deze offerte kan worden gebruikt om financiering of subsidie aan te vragen voor uw scootmobiel. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze service.

  Killerbee Move S1000 4-wiel scootmobiel

  De Killerbee Move S1000 4-wiel scootmobiel is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, comfortabele en hoogwaardige scootmobiel. Met zijn indrukwekkende prestaties, comfortabele ontwerp en stijlvolle uitstraling is het de perfecte mobiliteitsoplossing voor al uw behoeften.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Killerbee Move S1000 vierwiel scootmobiel

  Maximale snelheid 25 km/h

  Motor type 1000w Borstelloos
  Type Accu Lithium*
  Accu capaciteit 60V 20AH
  Max. Laadtijd 6-8 uur
  Garantie op Accu 12 maanden
  Afmetingen (mm) 1520x680x1070
  Wielbasis (mm) 1100
  Bandenmaat / type 3.0-10 Tubeless
  Remmen Voor / Achter Schijf / Trommel
  Snelheid (KM/H) 25 km/h
  Actieradius (KM) 50*
  Netto gewicht (KG) 120
  Maximaal toelaatbaarheid (KG) 180
  Het aantal laadcycli van de batterij: lithium 2000
  Breedte: 65 cm
  Hoogte: 120 cm
  Lengte: 152 cm
  Zithoogte: 71 cm
  Draaicirkel: 4.60 mtr
  *Meerprijs

  Klik hier om de handleiding te bekijken

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Killerbee Move S1000 4-wiel Scootmobiel heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter

Alternatieve scooters