NIU UQI GT Pro

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 25,00
(Nog 1 dag en 21 uur)
Adviesprijs: 3.024,95
Onze prijs: 2.999,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.774,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.024,98 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • GRATIS Art3 slot bij volledig betaald via iDEAL
 • (scooter) omschrijving

  iva-s4-e-scooter-best-getest-anwb

  NIU UQI GT Pro

  De NIU UQI GT Pro is een echte lichtgewicht en bijzonder wendbaar. Dit is een van de meest luxe en compacte elektrische scooters die je maar kunt kopen! Hij beschikt over een 1200W Bosch motor, een Panasonic Lithium accu, een CBS remsysteem met EBS, Cruise Control, GPS locator, Alarmsysteem, Motor Lock, Automatische richtingaanwijzers, en nog heel veel meer! Betalen kan ook in termijnen, zelfs rentevrij!

  Wat is het verschil tussen de UQI en de UQI GT Pro?

  Wellicht ben je ook de goedkopere NIU UQI tegengekomen in onze online scooterwinkel. De NIU UQI - GT Pro lijkt qua uiterlijk veel op de normale UQI, maar er zijn wel wat verschillen.

  De UQI GT Pro is de luxere versie welke beschikt over een sterkere Bosch motor, een grotere accu en dus een groter bereik, een CBS remsysteem, een groter LCD dashboard, en verschillende technische features die vanaf je telefoon kunt bedienen. Denk daarbij aan het alarm uitzetten met je telefoon of de scooter starten. Dingen die je voorheen alleen met de afstandsbediening kon, kan met de GT Pro dus ook via je telefoon!

  Waar de GT Pro ook mee is uitgerust is met een extra zadel voor een eventuele passagier. Uiteraard zijn er ook voetsteps aanwezig zodat de passagier zijn of haar voeten kwijt kan.

  CBS remsysteem met EBS

  Om te beginnen beschikt de NIU UQI GT Pro over een schijfrem op het achterwiel en een schijfrem op het voorwiel. Dat zorgt voor veel remkracht met minimale krachtinspanning wat tevens de remweg ook korter maakt. Daarnaast zorgt het CBS systeem ervoor dat je met de linker remgreep zowel de voorrem als achterrem tegelijk kunt bedienen. Zo kun je heel gedoseerd op een veilige manier beide remmen bedienen.

  Het EBS systeem zorgt ervoor dat de energie tijdens het remmen niet verloren gaat maar wordt opgevangen en omgezet wordt in elektrische energie welke vervolgens weer teruggestopt wordt in de accu. Daardoor wordt de accu dus weer bijgeladen wanneer je remt. Dit maakt de UQI GT Pro een nog efficiëntere elektrische scooter.

  Rijden zonder sleutel met Keyless Go en slim alarmsysteem

  Dat de NIU UQI GT Pro een moderne scooter is bewijst het Keyless Go systeem. Je kunt namelijk de contactsleutel gewoon in je zak laten zitten. De elektrische NIU scooter kun je namelijk starten zonder sleutel. Dit kan op 2 manieren. De eerste manier is door de knop op de meegeleverde afstandsbediening in te drukken. Het alarm wordt dan automatisch gedeactiveerd en door op de startknop te drukken kun je direct wegrijden.

  De tweede manier is door de elektrische scooter te activeren via je telefoon. Je kunt namelijk zowel voor iOS als voor Android de NIU app downloaden. Met de app kun je nog veel meer dan je scooter activeren. Zo kun je bijvoorbeeld ook de accu status uitlezen of het alarm op afstand aan of uit zetten.

  Het alarm gaat automatisch aan wanneer je de scooter uitzet. Mocht het alarm afgaan dan krijg je daar ook via de App een melding van. Zo weet je dat je scooter gevaar loopt.

  Wanneer het alarm afgaat dan zal de motor rem automatisch geactiveerd worden. De motorrem zal er voor zorgen dat het achterwiel geblokkeerd wordt en dat maakt het extra lastig om de scooter nog te verplaatsen. Uiteraard bevelen wij altijd gebruikers aan om gebruik te maken van een goed slot, welke je overigens ook meteen kunt meebestellen.

  Locatie van de scooter uitlezen via GPS

  Een andere mooie bijkomstigheid is dat je eenvoudig via GPS je scooter kunt lokaliseren. Via de App kun je namelijk op een kaart je scooter tot op een nauwkeurigheid van 3 meter terugvinden. Dit is heel handig wanneer je de scooter hebt uitgeleend, of ergens hebt geparkeerd maar je bent vergeten waar.

  USB aansluiting en opbergvak voor je telefoon

  Aan de voorzijde is er een USB aansluiting aanwezig, en daar kun je bijvoorbeeld je telefoon aan opladen. Vlakbij de USB aansluiting is ook een opbergvak waar je bijvoorbeeld je telefoon in kunt stallen. Zo heb je hem altijd binnen handbereik.

  Seinen met de koplamp

  Waarover veel elektrische scooters niet beschikken is een functie om met de koplamp te seinen. Aangezien toeteren zonder gevaar niet is toegestaan, is de seinfunctie een mooie toevoeging. Zo kun je communiceren met andere weggebruikers.

  Er is ook een knop om de alarmlichten aan te zetten. Daarmee gaan zowel de linker als rechter knipperlichten knipperen en zo kun je andere weggebruikers laten weten dat je bijvoorbeeld op de weg even stilstaat.

  Automatische richtingaanwijzers met geluid

  In de NIU UQI GT Pro is een sensor voor de stuurbeweging ingebouwd welke weet wanneer je bent afgeslagen. Op die manier is de kans klein dat de richtingaanwijzers blijven knipperen nadat je een bocht hebt genomen. Als backup maken de richtingaanwijzers ook een geluid tijdens het knipperen. Zo kun je ze echt nooit meer vergeten uit te zetten.

  Digitaal dashboard met breed LCD scherm

  De UQI GT Pro van NIU is een slimme elektrische scooter die werkelijk van alle handige opties is voorzien. Zo is er ook een duidelijk afleesbaar instrumentenpaneel met breed LCD scherm. Daarop kun je in een oogopslag belangrijk info aflezen. Denk aan de snelheid die je rijdt, de tijd, maar ook hoe het zit met energie in de accu.

  Er is een duidelijke accumeter aanwezig welke het batterijniveau toont in een percentage en in blokjes. Mocht je accu echt bijna leeg zijn, dan gaat er ook een extra indicator branden in het dashboard. Ook wordt o.a. de GPS verbinding getoond in het beeldscherm.

  1200W Bosch motor met een pittig karakter

  De NIU is uitgerust met een elektromotor van Bosch met een vermogen van 1200W. Gezien het lage gewicht van de UQI Pro GT is dit een flinke krachtbron. Qua rijervaring heb je het gevoel dat er een 1500W motor aanwezig is.

  De UQI GT Pro komt goed mee in het verkeer en is verrassend snel op topsnelheid. De Bosch motor is onderhoudsvrij en dat maakt hem ook een stuk minder storingsgevoelig ten opzichte van brandstofmotoren. Bovendien zit hij in het achterwiel ingebouwd waardoor er ook geen overbrenging onderdelen zoals snaren of kettingen nodig zijn. Dat maakt hem bovendien efficiënter omdat de overbrenging onderdelen geen energie wegnemen van de motor.

  Lithium accu van Panasonic

  Op de NIU UQI GT Pro is een Lithium accu aanwezig van het merk Panasonic. Dit is een van de beste accu merken, en ook daarop is dus niet bezuinigd. De accu heeft een spanning van 48V en een amperage van 42Ah. De accu is voorzien van een eigen batterij meter dus op de accu zelf kun je ook eenvoudig aflezen hoeveel energie er in zit.

  De Lithium accu kun je zowel in de elektrische scooter zelf opladen, als op iedere andere gewenste plek. De accu is namelijk eenvoudig uitneembaar. Door de stekker los te halen van de accu kun je hem vervolgens aan het handvat uit de scooter tillen. Zo kun je de accu ook opladen in huis of op het werk.

  Hoeveel kilometers haal je op een accu met de UQI GT Pro?

  Een van de belangrijkste details bij een elektrisch scooter is hoeveel kilometer je op een accu kunt halen. Nu zijn er verschillende factoren die hier invloed op hebben. Zo speelt het gewicht van de bestuurder een rol, de snelheid die je met de scooter rijdt, en de temperatuur van de buitenlucht.

  Onder ideale omstandigheden haal je op een volle accu 80 kilometer met de snorscooter (25 km p/u) en 70 kilometer met de bromscooter (45 km p/u). De ideale omstandigheden in dit scenario is een bestuurder die 70 kg weegt en een buitentemperatuur van 25°C. Mocht het 0°C buiten zijn dan zakt het actieradius ongeveer met 10 kilometer. Ditzelfde geldt voor wanneer de bestuurder 20 kg zwaarder zou wegen.

  Een zeer aangenaam rijkarakter

  De rijervaring van de NIU UQI - GT Pro kunnen we verrassend goed noemen. Het gewicht van de NIU escooter is namelijk zeer laag, en het achterwiel is verder naar achter geplaatst zodat de bestuurder meer in het midden van de wielen zit. Dit maakt de elektrische scooter van NIU zeer wendbaar.

  De 14 inch wielen dragen ook hun steentje bij. De wegligging is hierdoor extra comfortabel, en het draagt ook bij aan de veiligheid. De 14 inch wielen zijn namelijk een slag groter dan bij veel andere scooters en daardoor ervaar je minder ongemakken van een oneffen wegdek. Grotere wielen hebben ook meer contact met het wegdek en dat bevordert weer de veiligheid.

  Ontspannen cruisen met Cruise Control!

  De snelheid kun je met een druk op de knop vastzetten. Deze NIU escooter beschikt namelijk over Cruise Control! Zeker wanneer je lange rechte stukken moet rijden en de gashendel op een stand de hele tijd open gedraaid moet houden, dan kun je nog wel een last krijgen van je pols. Om die reden is de UQI GT Pro ook met Cruise Control uitgerust. Deze luxe optie kom je nog maar bij weinig escooters tegen op het moment.

  Extra veilig vanwege de LED verlichting

  Op het gebied van veiligheid scoort deze NIU scooter verrassend goed. Zo is er niet alleen goed nagedacht over de remtechniek maar ook over de verlichting. De verlichting is compleet uitgevoerd met LED welke minder stroom verbruikt en minder snel kapot gaat. Daarnaast is de verlichting zo ontworpen zodat vanuit iedere hoek wel iets van licht is waar te nemen. NIU noemt dit 360° lighting. Je wordt hierdoor dus beter gezien in het verkeer.

  De koplamp is bovendien uitgerust met LED DRL. DRL staat voor Day Running Lights, oftewel dagrijverlichting. Deze verlichting brandt dus ook overdag en dat maakt je overdag ook beter zichtbaar.

  NIU UQI GT Pro kopen

  Bij ons kun je deze prachtige NIU UQI GT Pro kopen en eenvoudig thuis laten bezorgen. Maar je kunt hem ook komen afhalen bij een van onze vestigingen in Nederland. Dit model is zowel verkrijgbaar in snorscooter (25km p/u) en bromscooter (45km p/u).

  Aankleden met opties en extra accessoires is bij de UQI geen probleem. Wij hebben namelijk een zeer grote optielijst welke vol staat met mogelijkheden. Denk hierbij aan een windscherm, winterbanden, een telefoonhouder, of zelfs opvoeren!

  Vind je dat de NIU niet snel genoeg gaat, dan kun je hem ook laten opvoeren. De mogelijkheden vind je wederom terug in de optielijst.

  Verspreid het aankoopbedrag over 3 termijnen zonder rente

  Door gebruik te maken van onze IN3 betaalmethode kun je deze UQI GT Pro scooter ook kopen en betalen in 3 termijnen! De IN3 betaalmethode is geen financiering en dat betekent geen BKR check en geen rente. Zodoende krijg je meer tijd om de scooter te betalen, en dat kan betekenen dat je hem nu kunt kopen en niet nog even door hoeft te sparen.

  IN3 werkt als volgt:

  • reken de scooter af met IN3 en betaal nu ⅓ deel
  • binnen 30 dagen reken je het 2de deel af
  • binnen 60 dagen reken je het 3de deel af

  NIU scooter leasen en per maand betalen

  Helemaal je NIU scooter per maand betalen is bij ons ook mogelijk. Je kunt namelijk ook de NIU UQI GT Pro leasen. Kopen op afbetaling kan in 12, 18, 24, 36, 48, 60, en 72 maanden. Zo hoef je dus niet te sparen en kun je vandaag nog een nieuwe scooter kopen! Alle extra’s die je erop of erbij wilt hebben kun je ook in de lease meenemen. Denk bijvoorbeeld aan een windscherm, goed slot, of misschien wel een helm.

  Geen onderhoudskosten meer voor in de toekomst

  Met een onderhoudspakket reken je nu af met het onderhoud voor de toekomst, en daarmee ben je bovendien goedkoper uit. Onderhoud is helaas een van die essentiële dingen die belangrijk zijn voor een tweewieler. Het zorgt ervoor dat je vervoermiddel, die je mogelijk dagelijks gaat gebruiken, in uitstekende conditie blijft. Dat moet ook want je wilt immers dat het een betrouwbaar vervoermiddel is. Mede om die reden laat je een onderhoudsbeurt uitvoeren. Een andere reden om dit te doen is om aanspraak te kunnen maken op de garantie.

  Bij een onderhoudspakket heb je tevens de mogelijkheid om te kiezen voor onze haal- en brengservice waarbij we de escooter bij je thuis ophalen voor onderhoud, en weer netjes terugbrengen. Ook de kosten van een onderhoudspakket kun je in de lease meenemen zodat je voor een vast bedrag per maand helemaal klaar bent!

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  NIU UQI GT Pro e-scooter

  Motor:    1200w Bosch
  Merk batterij:    Panasonic
  Capaciteit batterij:    42AH
  Voltage batterij:    48V
  Volledige laadtijd:    7-9 uur
  Laad methodes:    Via de scooter, of los via de accu
  Lengte x Breedte x Hoogte:    1910 x 740 x 1128 mm
  Bodemhoogte:    
  Wielbasis:    1300 mm
  Gewicht:    85 kg
  Voorrem:    Hydraulische Schijfrem
  Achterrem:    Hydraulische Schijfrem
  Dashboard:    LCD
  Wielmaat voor & achter:    14 inch

  Voorbeeld actieradius:

  25km uitvoering |  Belasting 90 kg 0 graden 60km
  25km uitvoering | Belasting 90 kg 25 graden 70km
  25km uitvoering | Belasting 70 kg 0 graden 70km
  25km uitvoering | Belasting 70 kg 25 graden 80km

  45km uitvoering |  Belasting 90 kg 0 graden 50km
  45km uitvoering | Belasting 90 kg 25 graden 60km
  45km uitvoering | Belasting 70 kg 0 graden 60km
  45km uitvoering | Belasting 70 kg 25 graden 70km


  Plus en minpunten:
  + 2 jaar fabrieksgarantie
  + Volledig elektrisch
  + GPS Traceersysteem, Alarm, Mobiele APP
  + €0,30 voor een volle accu
  + Geschikt voor twee personen
  + Bosch motor
  + Cruisecontrol
  + keyless go
  - Geen buddybak ruimte
  - Geen ruimte voor een extra accu

  Beschikbare kleuren:
  45km brom uitvoering: Blauw, Matzwart, Zilver
  25km snor uitvoering: Blauw, Matzwart, Zilver

  Standaard meegeleverd:
  · Gebruikershandleiding
  · 2 sleutels
  · 2 spiegels
  · 2 alarmkastjes
  · Oplader

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  NIU UQI GT Pro heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter

Alternatieve scooters