Vespa Elettrica

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 199,05
(Nog 0 dag en 7 uur)
Adviesprijs: 6.699,00
Onze prijs: 6.499,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
6.274,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  Vespa Elettrica

  Wil je een elektrische Vespa scooter kopen? Kies dan voor de Vespa Elettrica! Deze prachtige en robuuste Vespa e-scooter is zeer betrouwbaar, voorzien van allerlei gadgets, en heeft een prachtig retro uiterlijk. Bovendien is hij super snel en rijdt hij verrassend lekker!

  Nieuw en verfrissend design

  Dat het om een futuristische nieuwe scooter gaat zie je meteen. Het design is verfrissend en wederom weer anders dan wat er nu op de markt verkrijgbaar is. Vespa is en blijft een trendsetter.

  De Primavera is als basis genomen voor de Elettrica, vandaar dat hij er veel op lijkt. Het stuur is 73,5cm breed, hij is 1,87cm lang, en het zadel is 79cm hoog. Hetzelfde dus als bij de Primavera. Je kunt uit verschillende kleuren kiezen waarbij alleen de kleur van de details verandert. De basis van de scooter blijft zilver/grijs van kleur. De gekleurde details, welke de e-scooter meteen speciaal maken, vind je terug aan de zijkant van de velgen, de grille, de zadel bies, en de omlijning van de kappen.

  De retro scooter ziet er niet alleen futuristisch uit maar dat is hij ook. Hij is voorzien van een prachtig kleurenbeeldscherm, rondom LED verlichting, een krachtige elektromotor met slimme en duurzame accu, en een multimedia platform zodat je handsfree via de scooter kunt bellen en muziek kunt luisteren!

  Ruimte genoeg voor 2

  Je kunt met 2 personen tegelijkertijd genieten van deze e-scooter. Het zadel is namelijk groot genoeg om iemand achterop mee te nemen. De persoon achterop kan prima de voeten kwijt, en zich veilig vasthouden aan de beugel.

  Volledig elektrisch

  De Vespa Elettrica is een volledig elektrische scooter. Dit betekent dat je niet op brandstof (benzine) rijdt, maar op elektriciteit. Vespa is niet de eerste die met een e-scooter op de markt komt, en dat heeft een reden. Het merk staat namelijk voor een goed doorontwikkeld product welke verwachtingen ook waar maakt. Het heeft even tijd gekost om de elektrische scooter op de markt te brengen, maar het resultaat mag er zeker zijn.

  Elektrisch rijden met de e-Vespa

  De krachtige elektromotor heeft een continu vermogen van 3.5kW met een piekvermogen van 4.0kW. Dit is krachtiger dan een 50cc brandstof scooter te bieden heeft. Met de snorscooter (25km) uitvoering zit je in ongeveer 5 seconde op topsnelheid.

  Op de Elettrica kun je kiezen uit 3 rijprogramma’s waaronder POWER, ECO, en REVERSE. Met de Power stand haal je alles eruit wat erin zit. Dit betekent dat je super snel optrekt en super snel accelereert. Het nadeel is dan wel dat je accu wat sneller leeg gaat. In de Eco stand draait alles om energiebesparing en kun je meer kilometers afleggen op een acculading. Tot slot is er de Reverse stand. Met de reverse kun je elektrisch achteruit rijden. Handig wanneer je in een straatje wilt keren! Tijdens het achteruit rijden klinkt er een pieptoon die omstanders waarschuwt.

  Opladen van de Elettrica

  De oplaad technologie is bij de elektrische Vespa scooter ook van een nieuwe generatie. Op het moment van schrijven is vergelijkbare technologie nog niet bij de concurrenten waargenomen. Deze retro scooter kun je namelijk in 1 uur voor 80% vol laden. Volledig opladen doe je in minder dan 4 uur tijd, en met een volle accu rijdt je in de praktijk zo’n 100 kilometer. Omdat hij snel is bij te laden is hij ook praktisch inzetbaar. Elektrisch rijden is goedkoop en schoon en dat is mooi meegenomen.

  Onder het zadel zit een oplaadstekker die je rechtstreeks in het stopcontact kunt steken. Je hoeft dus geen accu’s uit de scooter te halen en die aan een lader te koppelen. Alles is prachtig weggewerkt. De oplaadkabel heeft een krulsnoer welke eenvoudig uitrekt en weer terug krult waardoor hij eenvoudig weer in de Vespa verdwijnt. Geen gedoe met kabels en draden dus.

  Accu bijladen tijdens het remmen

  De Elettrica is voorzien van een remenergie-terugwin systeem. Dit wil zeggen dat er tijdens het remmen energie wordt teruggewonnen waarmee de accu wordt bijgeladen. Via het menu kun je deze toevoeging aan- of uit zetten. Hier wordt het braking level genoemd. Alle denkbare slimmigheden zijn dus op deze retro scooter toegepast!

  Bergruimte

  Onder het zadel is een mooie bergruimte aanwezig. De ruimte is iets kleiner dan bij de Primavera vanwege de accu, maar alsnog is er voldoende ruimte voor een jethelm en slot. Uiteraard is er een dashboardkastje aanwezig waarin je kleine dingen waaronder je telefoon in kunt opbergen. Het dashboardkastje beschikt tevens over een USB aansluiting. Zodoende kun je onder het rijden je smartfoon opladen, of een andere gadget.

  TFT kleurenbeeldscherm

  Het dashboard is volledig digitaal en voorzien van een helder TFT kleurenbeeldscherm. Het beeldscherm voorziet je van allerlei nuttige info waaronder de snelheid, de accucapaciteit, het rijbereik, de gereden kilometers, de tijd, en de temperatuur.

  Vespa Multimedia Platform

  Heb je een smartfoon dan kun je die koppelen aan het Vespa Multimedia Platform (VMP) van de Vespa Elettrica. In het beeldscherm krijg je dan te zien door wie je gebeld wordt op je telefoon, of krijg je een melding in beeld wanneer je een bericht ontvangt. Muziek beluisteren en bedienen kan ook! Hiervoor heb je wel een bluetooth helm nodig. Je kunt de originele Vespa bluetooth jethelm kopen, maar ook een alternatief. Beide werken. Rechts op het stuur zit een joystick waarmee je van nummer kunt wisselen. In het beeldscherm zie je naar welk nummer je luistert.

  Heb je de app geïnstalleerd op je mobiel dan kun je contact maken met je Vespa Elettrica. Via de app kun je de rij statistieken bekijken en zelfs je scooter terugvinden.

  Verschillende opties verkrijgbaar

  Voor de Elettrica zijn veel accessoires verkrijgbaar die perfect matchen met het ontwerp van deze elektrische scooter. Denk aan een bluetooth helm, windscherm, beschermbeugels, een goed slot, handvatverwarming, en ga maar door. Alle opties vind je terug in de accessoirelijst.

  Vespa Elettrica (elektrische vespa scooter) kopen

  Bij Fast en Furious kun je de nieuwe Vespa Elettrica kopen in verschillende kleuren en hem zelf komen afhalen bij een van onze winkels, of gewoon lekker makkelijk laten thuisbezorgen. De bezorgkosten zijn voor heel Nederland hetzelfde. Amsterdam is dus even duur als Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, of Texel.

  Vespa Elettrica Leasen

  Nu is de elektrische vespa scooter niet een van de goedkoopste, maar zeker wel een van de beste die je op dit moment kunt kopen. De e-vespa is een goed doorontwikkeld product en dat is dan ook de reden waarom het zo lang heeft geduurd dat hij op de markt kwam.

  De Vespa Elettrica leasen kan bij ook ons en daarvoor hoef je niet speciaal naar de winkel te komen. Leasen kun je namelijk online via onze webshop regelen. Leasen geeft je het voordeel dat je het aankoopbedrag in termijnen kunt aflossen. Leasen is dus kopen op afbetaling. Niet alleen de Elettrica kun je leasen, maar ook de extra’s die je erbij wilt hebben. Denk aan een helm, een slot, een windscherm, of goede regenkleding.

  Zakelijk gebruik? Dan krijg je 50% terug van het aankoopbedrag

  Ga je de scooter zakelijk kopen, dan krijg je in 9 van de 10 gevallen 50% van je aankoopbedrag terug via de MIA/VAMIL subsidieregeling. Dat betekent dus 50% korting. De Vespa zakelijk kopen? Lees hier dan meer over de subsidieregeling voor escooters.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Vespa Elettrica (elektrische vespa scooter)

  Uitvoering 25 en 45km/h
  Vermogen 4 kW (5,4 pk)
  Gewicht 102 kg
  Batterij Lithium (LFP)
  Levensduur 1.000 cycli
  Actieradius 100 km (45 km/h) 120 km (25 km/h)
  Oplaadtijd 4 uur 80% na 1 uur

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (3)
  Vespa Elettrica
  Recensie 1 tot en met 3 (van de 3 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: zondag, 29 december 2019
  The new Elettrica is a welcome surprise! I was worried that Vespa would lose their authentic styling but this model is almost the same as the Primavera from a while ago. The new elements like the display are subtle and don’t distract too much from the design. One star less for the crazy price, I could’ve bought three budget scooters for this price!
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zondag, 20 oktober 2019
  Nog nooit eerder iets of afbetaling gekocht, blij dat ik het nu toch gedaan heb. Bestellen ging echt heel eenvoudig, levering ook helemaal toppie. Kon wel een andere retro scooter kopen maar geef toch liever wat meer uit voor kwaliteit. Met leasen kon ik direct upgraden en blilj dat ik ‘t zo gedaan heb. Kan me haast niet voorstellen dan andere merken zo lekker rijden.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 30 september 2019
  Had eerst de Primavera, nu dus de Elettrica. Man, wat een mooie scooter! Al het goede van het oude model met alle moderne snufjes van nu. Snelladen maakt Vespa gewoon een stuk beter dan de rest. De prijs ligt hoog, gelukkig kon ik de oude Primavera voor een mooie prijs verkopen. Dat is ook echt wel een voordeel van Vespa, die verliezen hun waarde niet zo snel.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter