Elektrische STEP Dutchebike GO2 (Idem als Xiaomi M365)

Voordeel: 399,05
(Nog 5 dagen en 5 uur)
Adviesprijs: 799,00
(incl opties en BTW)
Bekijk de step informatie

Kies uw custom step opties

Kleur
Kies de gewenste kleur.
Totale prijs:
399,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Aantal
Helaas uitverkocht!
Prijs is incl. en extra korting op accessoiresBetaal je scooter(mobiel)/fiets IN 3 keerGratis slot bij volledige ideal betalingKeuze uit meerdere afhaal/servicepunten
 • (step) omschrijving

  Dutchebike GO2 elektrische ministep (Xiaomi M365)

  Een elektrische step kopen die 20 kilometer per uur kan halen? Kies dan voor de Dutchebike GO2! Deze luxe elektrische step is zeer efficiënt omdat je op een volle accu 20 kilometer kunt rijden, en opladen doe je in ongeveer 2,5 uur. Hij is compact en makkelijk mee te nemen of op te bergen. De step staat op 8 inch banden en beschikt over een schijfrem op het achterwiel. Nieuwsgierig wat hij nog meer allemaal kan?

  Goede wendbare step

  De Dutchebike GO2 elektrische ministep beschikt over 8 inch banden die gevuld zijn met lucht. De banden hebben zodoende een verende werking. Vergelijkbare elektrische steps hebben vaak harde wielen en dat is een stuk minder comfortabel. De e-step van Dutchebike is gemaakt voor serieus gebruik. De constructie is zeer sterk en te belasten met maximaal 100 kilo. Het stuur is ongeveer 115 cm hoog. Dankzij de relatief kleine wielen en het directe sturen ben je met de e-step van Dutchebike bijzonder wendbaar. Kortom is de elektrische step zeer breed inzetbaar.

  Xiaomi M365 = GO2

  Zoals je in de omschrijving al ziet staan is de Dutchebike Go2 e-step identiek aan de Xiaomi M365. Xiaomi is een zeer grote elektronica fabrikant uit Hong Kong en heeft vele gadgets op de markt gebracht waaronder de Xiaomi M365, een elektrische step. Naast de e-step hebben ze al reeds 150.9 miljoen smart devices verkocht waarbij hun smartphones en laptops nog niet eens zijn meegeteld. Hun collectie bestaat uit High-End elektronica die toch heel betaalbaar is.

  De besturing

  Dutchebike heeft gekozen voor een 350 Watt sterke motor (direct drive) welke het voorwiel aandrijft. Rechts op het stuur zit een gashendel waarmee je gas kunt geven en zodoende de snelheid van de elektrische step kunt regelen. Links op het stuur zit een remhendel. Daarmee bedien je de rem op het achterwiel. De GO2 van Dutchebike heeft een flinke remschijf waar je flink hard mee kunt remmen. De remschijf is tevens geventileerd zodat hij minder snel overhit raakt bij langdurig remmen.
  Op het stuur is een LCD display aanwezig die je van nuttige informatie voorziet waaronder rijsnelheid en accuniveau. Via een smartfoon app kun je nog meer leuke dingen!

  Accu en opladen

  De elektrische ministep is uitgerust met een 36 volt 6 Ah lithium accu welke je in ongeveer 2,5 uur kunt vol laden. Vervolgens kun je weer 20 kilometer rijden à maximaal 20km per uur. Dit maakt de e-step zeer efficiënt en breed toepasbaar. Zeker in een bedrijfs- of warehouse omgeving is er vaak veel vraag naar schone en snelle vervoersmiddelen die goedkoop zijn. De snelheid maakt hem extra aantrekkelijk wat dat bespaart je tijd. Tijd is geld in een bedrijfsomgeving. De M365 van Xiaomi is dus een goede koop!

  Vervoeren en opbergen

  Makkelijk te vervoeren is deze professionele M365 e-step zeker. Hij weegt slechts 12 kilo inclusief accu, en hij is opvouwbaar. Opgevouwen kent hij een afmeting van 115 x 44 x 50 cm.

  LED verlichting

  De e-step is uitgerust met LED verlichting. Er is een LED koplamp, LED achterlicht, en ook aan de onderkant van het voetplateau is verlichting aanwezig wat zorgt voor een futuristische verschijning.

  Openbare weg niet toegestaan

  Het enige nadeel is dat de Dutchebike GO2 officieel niet de openbare weg op mag. Voor indoor use, magazijn- of opslag omgeving, of privéterrein is hij echter wel uitstekend geschikt.

  Dutchebike GO2 elektrische step kopen

  Zijn inzetbaarheid is erg hoog omdat je lang kunt rijden, en kort hoeft te opladen. Hij is snel, en remt als geen ander. Bovendien is hij voorzien van LED verlichting. Bij Fast en Furious kun je de Dutchebike GO e-step kopen (Xiaomi M365) en eenvoudig aan huis of op kantoor laten leveren.

  Kopen op afbetaling

  Ook de Dutchebike GO2 / Xiaomi M365 step kun je kopen op afbetaling oftewel leasen. Kun je er meerdere gebruiken in het bedrijf, dan kan leasen extra interessant zijn. Zo is de investering bijzonder laag en ben je slechts enkele tientjes per maand kwijt. Kijk in het lease tabel wat de kosten zijn.
  Terug naar de step
 • Technische (step) specificaties

  Deze Dutchebike GO2 elektrische ministep past in elke schuur en in elke auto, trein of camper. Compleet met ingebouwde accu is het een lichtgewicht. De GO2 elektrische ministep is zeer wendbaar, handzaam en eenvoudig mee te nemen.

  Specificaties:

  • LED verlichting voor en achter
  • App functie
  • Verlichting onder het voetbord
  • LCD display met 3 standen, in te stellen via de app
  • Motorvermogen: 350 Watt
  • Accu's: 36V / 6Ah Lithium accu
  • Opladen:  2,5  uur
  • Aandrijving: direct drive
  • Gashendel
  • Maximale snelheid: 20 km/h
  • Maximaal toelaatbaar gewicht: 100 kg
  • Banden afmeting: 8 inch
  • Actieradius: Maximaal 20 km
  • Remmen: schijfrem achter, elektrische voorrem
  • Afmetingen L*B*H : gevouwen: 115 x 44 x 50
  • Rijklaar gewicht : 12 kg, incl. accu: 10 kg
  • Opvouwbaar.

  Deze elektrische step heeft geen kenteken en is niet geschikt voor op de openbare weg. Er zit 1 jaar fabrieksgarantie op de GO2 elektrische step.

  Terug naar de step
 • Step reviews (4)
  Elektrische STEP Dutchebike GO2 (Idem als Xiaomi M365)
  Recensie 1 tot en met 4 (van de 4 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: donderdag, 09 juli 2020
  Although not technically street legal this bike is perfect for commuting to and from work or school. I use a bicycle helmet, maybe not cool but more safe. 20 km is pretty fast on this bike!
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zondag, 03 november 2019
  Voor in het magazijn op zoek naar een soort Segway maar dan goedkoper. Deze Dutchebike GO2 is helemaal top en kost veel minder dan een Segway. Zelfs een fiets is duurder! Actieradius ruim voldoende voor magazijn, laden geen probleem en neemt haast geen ruimte in. Zakelijke lease is mogelijk, echte aanrader!
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 30 september 2019
  Kwam er te laat achter dat het maximale gewicht 100 kilo is. Voor grote mannen dus niet echt interessant. Gelukkig goede deal met Fast & Furious kunnen maken, ben overgestapt naar een scooter die wel sterk genoeg is. Leuk speelgoed voor kinderen en kleine volwassenen.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 09 augustus 2019
  It's really useful since it is foldable and can take in train , car or bus. Worthfull for the price and buy.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de step
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 60 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 72 -----,--
  Terug naar de step
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Lease bedrag voor bromfiets, scooter, scootmobiel of e-bike
  Met slot
  Met helm
  Overige Accesoires
  Bereken nu!
  Terug naar de step

Alternatieve steps