Gehandicaptenvoertuig

Moet u zich verplaatsen in uw gehandicaptenvoertuig, maar vindt u dit moeilijk? Als dat zo is, bent u niet de enige, aangezien veel mensen met een handicap leven die het moeilijk of onmogelijk maken om te rijden. Steeds meer van deze personen willen mobiel zijn en het leven ervaren zoals iedereen.

Gehandicaptenvoertuigen

Bent u op zoek naar een gehandicaptenvoertuig?

Als je in Nederland bent gevestigd, heb je geluk! Onze Nederlandse webshop is gespecialiseerd in de verkoop van gesloten gehandicaptenvoertuigen. Of u nu als klant op zoek bent naar een gehandicapte overtuig, 45km auto of scootmobiel? We hebben een brede selectie gesloten brommobielen om uit te kiezen. Bovendien bezorgen we tot aan je voordeur!

gehandicaptenvoertuig

Onze missie is om uw probleem op te lossen

We weten dat het moeilijk kan zijn de juiste gehandicaptenvoertuigen te vinden die u binnen de bebouwde kom ook mag rijden. Daarom hebben we het tot onze missie gemaakt om u te helpen de perfecte gehandicaptenvoertuig te vinden voor uw behoeften.

Maximumsnelheid

Fast Furious Scooters zit vol met geweldige opties, en we zijn hier om je te helpen je keuzes te verfijnen en de beste beslissing te nemen voor jouw behoeften. Bel ons vandaag of stuur ons een e-mail en we helpen u graag met het vinden van de juiste gehandicaptenvoertuig voor u.

Brom en snorfiets

Neem contact met Fast Furious scooters op voor alle vragen over 45 km auto's, scootmobielen, brommobielen en meer. Wij zijn een Nederlandse webshop gespecialiseerd in de verkoop van scooters. We helpen u daarom graag bij het vinden van de perfecte gehandicaptenvoertuig.

Nauwe relaties met fabrikanten

Bij Fast and Furious Scooters we trots op onze nauwe relaties met fabrikanten. Dit stelt ons in staat om een gehandicaptenvoertuig oftewel een 45 km auto te verkopen tegen een fractie van de kosten van andere retailers.

Bovendien bieden we gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan € 100. Dus als u vandaag nog op zoek bent naar een geweldige deal voor een gesloten gehandicaptenvoertuig, neem dan zeker eens een kijkje bij ons! Ook bieden we leuke voertuigen aan gehandicapten en fietsers. Voor deze brommobiel is geen rijbewijs nodig. Je kunt er buiten de bebouwde kom meer rijden.

Gehandicaptenvoertuig kopen

Gemotoriseerd gehandicaptenvoertuig

Een gemotoriseerd gehandicaptenvoertuig (MDV) is elk type zelfrijdend of mechanisch aangedreven voertuig dat is ontworpen voor vervoer door een of meer personen die voor het grootste deel van hun dagelijkse activiteiten gebruik maken van een rolstoel waarvoor geen andere persoon nodig is om het te bedienen. Een gemotoriseerd gehandicaptenvoertuig kan mensen die lichamelijke zijn beperkt en iedereen met wie ze reizen, vervoeren.

vier wiel brommobiel - Gemotoriseerd gehandicaptenvoertuig

Gehandicaptenvoertuig kopen

Al onze scootmobielen zijn voorzien van een elektrische rolstoelen. Je moet wel minimaal 16 jaar zijn om een brommobiel of een elektrische rolstoel te kunnen besturen. Heb jij je gehandicaptenparkeerkaart al? zo niet lees dan de wet maatschappelijke ondersteuning en wat de wettelijke eisen zijn. Beid ons kunt ook en offerte aanvragen en daarna kunt deze aanvraag indienen bij gemeente soms is er een eigen bijdrage nodig

Voertuig met een elektromotor of een benzinemotor

Dus ben je er klaar voor en wil je op de rijbaan rijden met vier wielen? bestel dan vandaag nog een gehandicaptenvoertuig van het merk mini cruiser city of iets anders. De maximale afmetingen van deze voertuigen zijn 3,50 m lang, 1,10 m breed en 2,0 m hoog. Dus wordt jij vandaag de bestuurder van deze voertuig?

gesloten carrosserie gehandicaptenvoertuigenin de vrom van een scootmobiiel

Gesloten gehandicaptenvoertuigen

De meeste mensen kennen de verschillende soorten rolstoelen en we hebben allemaal wel eens een elektrische auto in een of andere vorm gezien. Maar hoe zit het met het gehandicaptenvoertuig dat geen gesloten carrosserie heeft.

Lichamelijke beperking

De eerste fase van het evaluatieproces van de handicap is het identificeren van de mobiliteitsbeperking. Sommige stoornissen kunnen alleen bepaalde delen van het lichaam aantasten, terwijl andere ernstig genoeg kunnen zijn om te voorkomen dat u ooit weer kunt lopen. Een gehandicaptenvoertuig mag ook geparkeerd worden op een gehandicaptenparkeerplaats. Bekijk ons aanbod gesloten gehandicaptenvoertuigen.