Ecruiser Echopper M2

Klik hier voor productbeschrijving

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.799,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 956,65 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • Meer accessoires = meer korting (zie winkelwagen)
 • (scooter) omschrijving

  Echopper M2 2 personen model

  Soms is de reis van groter belang dan de bestemming. Hoewel je zeker de Echopper M2 kunt kopen om naar je werk te rijden in de ochtend is deze elektrische scooter absoluut een tweewieler om van te genieten. Op werkdagen staat deze voordelige e-scooter voor je klaar, in je vrije tijd ga je lekker cruisen. De actieradius is ruim voldoende voor flinke ritten. Een race zul je waarschijnlijk niet winnen want je kunt de Echopper M2 alleen kopen in 25 km/u uitvoering maar dit betekent dus gewoon meer genieten van de rit. Naast kopen kun je ook deze Echopper M2 leasen bij Fast & Furious of maak gebruik van IN3 en betaal in 3 termijnen zonder rente.

  Wat is een chopper?

  Dat ziet er … anders uit. Dit is een reactie die we vaak horen als het om de Echopper M2 gaat. Minimaal van design maar met maximale prestaties, dat is de kern van het verhaal. Hoewel dit model van Ecruiser uit technisch oogpunt zeer modern is, straalt er een klassieke chopper look vanaf. De Echopper M2 is dan ook geïnspireerd op die oude choppers die tussen de jaren vijftig tot in de jaren zeventig zo populair waren. De naam ‘chopper’ komt letterlijk van ‘chop’ ofwel ‘kappen’ in het Nederlands. Alles wat niet nodig is aan een motorfiets werd er vanaf gestript. Beter gezegd waren het vaak motorfietsen die samengesteld werden uit onderdelen van wrakken. De chopper stijl werd synoniem met grote, kale motorfietsen met een opengewerkte body en een hoog stuur. Je kunt nu de volledig elektrische Echopper M2 kopen als eigentijdse versie van die oude modellen.

  Waarom een Echopper M2 kopen?

  De Echopper M2 is niet voor iedereen. Je vindt het design fantastisch of je begrijpt het niet. Net zoals de klassieke choppers is deze elektrisch aangedreven versie bijzonder om te zien. Het is een opvallend model voor een specifieke doelgroep. Wat betreft comfort valt er niet veel te klagen, het zadel zit heerlijk en het stuur voelt goed aan. De kosten per kilometer vallen zeer gunstig uit als je het vergelijkt met motorfietsen op benzine. De elektromotor is zuinig, stil en vrij van CO2 uitstoot. Sommige rijders kopen de Echopper M2 naast hun bestaande voertuig op benzine, er zijn ook steeds meer mensen die volledig voor elektrisch rijden kiezen. Dit model maakt de keuze wel heel aantrekkelijk!

  Samen op pad

  Het zadel van de Ecruiser Echopper M2 biedt plaats aan twee personen. Het maximaal belastbare gewicht is 200 kilo wat ruim voldoende is voor de meeste duo-rijders. Er is de keuze tussen een 2000 of 3000 Watt uitvoering. Dit is van invloed op de koppel. Hoewel je met de 2000 Watt versie vlot kunt rijden voel je zeker met twee personen de extra power die het 3000 Watt model biedt. Als je vaak op heuvelachtig terrein rijdt is het zeker aan te bevelen om de meer krachtige Echopper M2 te kopen.

  Echopper M2 kopen met blauw kenteken

  Choppers werden niet gebouwd op snelheid maar op comfort. De Echopper M2 is exclusief leverbaar in snorscooter uitvoering. De maximumsnelheid is dus 25 km/u, je bent op de meeste locaties niet verplicht om een helm te dragen. Je hebt een rijbewijs AM/B nodig om op deze e-scooter te mogen rijden. Binnen de bebouwde kom mag je op de rijbaan rijden als er geen fietspad is, buiten de bebouwde kom rijd je altijd op het fietspad. De brede banden zorgen voor een goede wegligging, houd er wel rekening mee dat het een vrij lang model is wat van invloed kan zijn op de wendbaarheid.

  Echopper M2 kopen of leasen?

  Het is Ecruiser wederom gelukt om een hoogwaardige e-scooter te ontwerpen met een gunstig prijskaartje. De Echopper M2 is een goedkope elektrische scooter gezien de kwaliteit en standaard features, toch moet je een behoorlijk bedrag neertellen voor deze luxe. Je kunt direct de Echopper M2 kopen en afrekenen via iDeal, een Echopper M2 leasen is ook mogelijk. Dan betaal je over een langere termijn iedere maand een deel van de scooter af. Je bent en blijft eigenaar van het voertuig, het is dus geen huren zoals dit bij een operational lease het geval is. Bij leasen liggen de lasten per maand laag, er komt wel rente bij. Dit is niet het geval bij de Echopper M2 IN3 betalen. Dit betekent in 3 maanden betalen met het eerste deel bij het plaatsen van de bestelling. De twee daaropvolgende maanden betaal je de rest. Zo kun je snel genieten van deze machtige chopper zonder rente te betalen!

  Premium e-scooter van Ecruiser

  Een bijzonder design, een krachtige elektromotor en lage kosten per kilometer. De Echopper M2 kopen wordt zo wel heel aantrekkelijk. In tegenstelling tot goedkope bouwpakketten levert Ecruiser geassembleerde modellen die tot in het kleinste detail gecontroleerd zijn. Ook voor service, onderhoud en reparatie kun je terecht bij Fast & Furious. Bekijk direct alle opties en bestel jouw eigen Ecruiser Echopper M2.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Echopper M2 2 persoons model

  Motor vermogen    2000 Watt Brushless
  Voltage    60V
  Input voltage    AC140 – 220 Volt
  Duo zit    1-2 persoons scooter
  Max belastbaar gewicht    200kg op het frame
  Oplaadkosten    €0,50 per 2 oplaadbeurten
  Actieradius:    80000 meter > 30Ah
  Snelheid:    25km/h
  Accupack    20Ah, 30Ah draagbare li-ion accu
  Acculader    Slimme lader 2.0 of 5.0Ah
  Stuurslot    Bedienbaar via het stuur
  Vering    Zowel vóór als achtervering
  Max klimhoek    +/- 40c helling
  Remweg bij 20 km/uur    1,2 meter droogwegdek
  Hydraulisch remsysteem    voor remklauw + achter remklauw
  Alarmsysteem    Incl. afstandsbediening
  Keyless activate    Zonder sleutel activeren
  Geen helmplicht    Als snorfiets
  RDW goedgekeurd    Geleverd met kenteken
  Garantie    2 Jaar

  Product details:

  Afmeting    220 L x 88 B x 130 H cm
  Wielbasis    152 mm
  Zithoogte    64 cm
  Rijdhoogte
  28 cm van de grond
  Rijklaar gewicht    82kg, excl. Accu
  Actieradius    Gemeten met 75kg lichaa

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Ecruiser Echopper M2 heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter

Alternatieve scooters