Killerbee Torino

De Killerbee Torino is een prachtige en stijlvolle XL retro scooter en heeft een chopper look. Hij heeft een breed stuur, een zeer groot en royaal zadel en veel chromen details. Het mooie Italiaanse design is verfijnd en elegant maar ook tegelijkertijd stoer. Met de Torino ga je zeker de aandacht trekken.

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Killerbee Torino 4-takt 50cc EURO5

Aanbieding is nog 1 dag geldig
1.999,95 1.699,95
Lease vanaf 31,11 p/m
Betaal 3x 580,82 via logo IN3 capayable
60397 keer bekeken
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Gunstige prijs

Wanneer je op zoek bent naar een goedkope scooter dan moet je zeker de Killerbee Torino scooter kopen. Je krijgt namelijk veel scooter voor weinig geld. Hij is ruim genoeg voor 2 personen en gaat bovendien erg zuinig om met het brandstofverbruik. Hij heeft een robuust uiterlijk en bovendien zijn er veel accessoires voor te verkrijgen. Denk aan een windscherm, een topkoffer, een spatbord beugel, banden met een witte zijkant en ga zo maar door.

Royale zadel

Het royale zadel zit erg prettig en biedt voldoende ruimte aan 2 personen. De achterpassagier heeft zeker niets te klagen omdat achter een luxe rugsteun aanwezig is. De zithouding is comfortabel en het sturen is bijzonder leuk. Hierdoor wordt elke rit een leuke rit. Ook aan opbergruimte heb je genoeg. Onder het zadel kun je bijvoorbeeld gemakkelijk een helm kwijt.

Beschikbare uitvoeringen

Je kunt de Killerbee Torino kopen in snorscooter zonder helm en bromscooter met helm. De snorscooter kan maximaal 25km p/u en de bromscooter maximaal 45km p/u. Verder kun je kiezen uit 3 prachtige kleuren welke allemaal zeer mooi combineren met de chromen details. De kleuren waaruit je kunt kiezen zijn zwart, mat grijs en bruin/wit.

Heerlijke toeren

Deze XL retro scooter is uitermate geschikt om lekker te toeren met mooi weer. Zijn vering is boterzacht en bochten neemt hij soepel. Vanwege het lage gewicht en de 10 inch wielen is deze kanjer eenvoudig te besturen. Ook beschikt hij over veel remkracht omdat er een remschijf aan de voorzijde is gesitueerd.

 

Zuinig motorblok

Killerbee heeft bij de Torino gekozen voor een zuinig en betrouwbaar 4-takt motorblok met elektronische ontsteking. Hierdoor kun je een brandstofverbruik van 1 op 40 halen. Met een volle tank, waar je nog geen 6,5 euro voor kwijt bent, kun je een afstand rijden van circa 180 kilometer. Omgerekend is dat 3,5 cent per kilometer. Het starten van de motor kan met behulp van een startmotor en van de kickstart.

Killerbee Torino kopen

De Killerbee heeft een zeer gunstige en lage prijs waardoor hij ook beschikbaar is voor een kleiner budget. Zoek je een goedkope scooter die alles in huis heeft en er bovendien mooi en stijlvol uitziet, dan moet je de Killerbee Torino kopen.

Bij Fast en Furious kun je ook een scooter kopen op afbetaling. Voor de Killerbee Torino ben je slechts 18,00 euro per maand kwijt. Ook accessoires zoals een windscherm, topkoffer, beugels en andere extra’s kun je in termijnen afbetalen. Zo houd je meer geld over voor andere leuke dingen.

Afhalen kan op meerdere plaatsen in Nederland, thuisbezorgen kost slechts 49,95 euro en ook een scooterverzekering kunnen wij voor je regelen!