Killerbee VXL

De Killerbee VXL scooter, die koop je bij fastfuriousscooters.nl

Een trendy scooter voor een zeer aangename prijs met uitstekend rijprestaties, dat is de Killerbee VXL in het kort. Het model doet door zijn strakke vormgeving en doorgetrokken lijnen erg veel denken aan de bekendere Italiaanse scootermodellen. De Killerbee VXL onderscheidt zich van andere scooters in dezelfde prijsklasse door zijn aparte vormgeving , de ruimere opzet van de modellen en de extra bagageruimte die kunstig is weggewerkt zodat het niet ten koste gaat van de vormgeving van de trendy scooter.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen).  Resultaat:  1 

Killerbee Sport Euro4

Aanbieding is nog 17 uur geldig
1.599,00 1.299,95 of lease al vanaf 27,00 per maand
41909 keer bekeken

Killerbee VXL EURO4

Aanbieding is nog 17 uur geldig
1.599,00 1.299,95 of lease al vanaf 27,00 per maand
44340 keer bekeken
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen).  Resultaat:  1 
 

Killerbee VXL 50, niet zomaar een scooter

Killerbee fabriceert sinds 2004 scooters voor de Nederlandse markt waarbij men duidelijk inzet op kwaliteitsverbetering. Zo wordt specifiek gekeken om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren tegen minimale kosten. Hiervoor werkt Killerbee samen met diverse fabrikanten in Europa die zonder uitzondering voldoen aan de kwaliteitswensen van Killerbee, en die in sommige gevallen nog strenger zijn dan hetgeen wordt voorgeschreven door de Europese wetgeving op het gebied van veiligheid voor scooters. Daarnaast wordt bij de ontwikkeling van nieuwe modellen sterk gelet op nieuwe innovaties om deze toe te passen in het productieproces.


De technische details

De Killerbee VXL heeft een luchtgekoelde 50 cc 4 takt motor. De extra zuinige motor slaagt er in om op 1 liter brandstof ruim 40 kilometer af te leggen. Met een tankinhoud van maar liefst 4,5 liter, duurt het dus wel even voor u hem helemaal leeg gereden hebt. De VXL versie is daarnaast voor zien van 10 inch wielen, zowel voor als achter en heeft schijfremmen aan de voorkant. Het achterwiel is voorzien van zeer veilige trommelremmen. het gewicht van zo'n kleine 84 kilo zorgt er voor dat de scooter een zeer stabiele wegligging heeft en toch goed hanteerbaar blijft.


Killerbee VXL Kopen of leasen

Een Killerbee scooter koop u uiteraard bij de zaak die verstand heeft van scooters zodat u verzekerd bent van niet alleen een perfect rijdende Killerbee scooter, maar ook zeker weet dat u na de aankoop welkom bent voor advies over bijvoorbeeld onderhoud en/of reparatie. De Killerbee VXL 50 is al te koop vanaf € 1.024,00. Uiteraard is het ook mogelijk om de scooter te leasen, wel zo handig als u het totale aankoopbedrag wilt spreiden over een langere periode en toch gelijk eigenaar van de Killerbee scooter wilt zijn. Het is al mogelijk om via ons deze scooter te leasen voor een maandbedrag vanaf € 21,00