Killerbee VXL R-Cup EURO5

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 400,00
(Nog 0 dag en 6 uur)
Adviesprijs: 1.999,95
Onze prijs: 1.599,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.374,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 546,65 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • GRATIS Art3 slot bij volledig betaald via iDEAL
 • (scooter) omschrijving

  Killerbee VXL R-cup

  De Killerbee VXL R-cup is een betaalbare retro scooter met een Racing-Cup look. De Killerbee heeft zich door Vespa laten inspireren en is zo tot dit VXL R-cup design gekomen. De R-cup is voor de helft wit en voor de helft zwart, met rode racing stripes. Dat maakt hem heel bijzonder!

  De VXL R-cup is een echte prijsvechter

  De Killerbee is wendbaar, compact, en lekker goedkoop. Voor weinig geld heb je niet alleen een mooie scooter, maar ook een goede scooter. Killerbee maakt het andere Chinese fabrikanten vrij lastig want Killerbee stelt zeer hoge kwaliteitseisen, die meetbaar zijn met de Europese normen. Dat betekent dat je een goede scooter krijgt waar je meer plezier van hebt.

  Sportief Racing Cup design

  Het design van de Killerbee VXL R-cup is heel bijzonder, en dat zit hem vooral in de kleurstelling. De voorkant is glans wit, en de achterkant is mat zwart van kleur. De VXL retro scooter heeft zwarte sportvelgen (multispaak) en een chique zadel met ribbelpatroon. Het ribbelpatroon zien we ook terug bij de Vespa Sprint S (sportieve variant). De aluminium treeplank en de LED verlichting maken de scooter nog exclusiever dan hij al is. Kortom is hij schitterend om te zien en zeer speciaal.

  Sportief en wendbaar

  De Killerbee VXL R-cup ziet er niet alleen sportief uit, maar hij voelt ook snel aan. Hij is lekker compact, enorm wendbaar, en dankzij het lichte ontwerp ben je ook vlotter dan menig andere scooter-rijder. Het lichte ontwerp maakt de scooter ook zuiniger, want voor iedere kilo in gewicht is er brandstof nodig. Los daarvan beschikt de Killerbee retro scooter over een zuinige 4-tak Euro4 brandstofmotor die je snel naar topsnelheid brengt. Je kunt de VXL kopen in zowel een snorscooter 25 als bromscooter 45.

  Opvoeren kan ook

  Wil je de Killerbee VXL R-cup, maar is een snorscooter die 25 km gaat niet snel genoeg? Geen probleem want wij kunnen dit model ook probleemloos voor je opvoeren. Zowel de snorscooter als bromscooter is opvoerbaar, zonder dat het invloed heeft op de garantie. Vanuit de fabriek kunnen deze retro scooters namelijk een stuk sneller rijden, maar vanwege de Nederlandse regelgeving zijn ze begrensd op 25km of 45km. Wij passen de begrenzing aan en stellen het motorblok af zodat je iedere gewenste snelheid kunt rijden. In de accessoirelijst vind je alle mogelijkheden!

  Uitbreidbaar met een tal van opties

  Wat de Killerbee VXL R-cup extra leuk maakt is dat je hem kunt customizen, en geheel naar wens verder kunt aankleden. Zo kun je kiezen uit 35+ extra opties waaronder een USB aansluiting, handvatverwarming, andere richtingaanwijzers (LED tube / Audi leds), digitale snelheidsmeter, een windscherm, een valbeugelset, een handvatslot, en ga zo nog maar even door!

  Killerbee VXL R-cup kopen

  Zoek je een unieke en speciale scooter, dan kun je bij ons nu de Killerbee VXL R-cup kopen. Met dit model rijd je geen 13 in een dozijn scooter, en dat maakt het scooter rijden nog leuker dan het al is. Je kunt het model kopen als 25km snorscooter of 45km bromscooter. De snelheid kunnen we optioneel nog voor je aanpassen, en over het aantal beschikbare opties mag je zeker niet klagen.

  Kom je nog net iets te kort om deze VXL R-cup te kopen? Niet getreurd want je kunt het bedrag ook in 3 termijnen betalen. Wil je dit? Kies dan voor IN3. Met IN3 betaal je de scooter in 3 termijnen en krijg je 60 dagen om alle termijnen te voldoen. Lees hier alles over IN3.

  Leasen en kopen op afbetaling

  Je kunt de Killerbee VXL R-cup ook leasen en kopen op afbetaling. Tegen een vast laag maandbedrag kun je deze prachtige scooter al rijden. In het leasetabel zie je precies terug wat het maandbedrag is bij een bepaald aflossingstermijn.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Killerbee VXL R-Cup EURO5 4-takt 50cc

  Motor - 50cc 4-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 10 inch
  Achterband - 10 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik - 1L : 55 km
  Tankinhoud - 4,5 Liters
  Gewicht - 84 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 2 jaar

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Killerbee VXL R-Cup EURO5 heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter

Alternatieve scooters