Killerbee VXL Special EURO5

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 400,00
(Nog 3 dagen en 19 uur)
Adviesprijs: 1.999,95
Onze prijs: 1.599,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Model
Uitvoering
Kies hier uw gewenste uitvoering:Snorfiets = 25 km/h op fietspad zonder helm blauw kenteken.Bromfiets = 45 km/h op de weg met helm geel kenteken.
Kleur
Kies de gewenste kleur.
Rijklaarmaken
Rijklaarmaak kosten zijn de afleverkosten van de scooter.
Leges kenteken
Leges, zijn kosten die gemaakt worden aan de RDW bij aanvragen van kenteken. LET OP dit zijn overheid kosten en hebben 0% BTW
Verwijderings bijdrage
Verwijderings bijdrage, zijn kosten die verplicht zijn door de overheid.
Te naamstellen
Wij stellen de scooter te naam voor u.
Kettingslot
scooter artVoor een diefstal verzekering heeft u ART goed gekeurd slot nodig.  
Windscherm
scooter windschermBied bescherming tegen o.a regen, wind, zand en vliegjes  
Opvoeren
Wij ontgrenzen de motor voor u naar de gewenste snelheid. U behoud uw garantie. lees hier meer Meer weten over wok status? klik hier *Fabrieksgarantie NIET meer geldig i.v.m. tuning i.p.v ontgrenzen van de motor. 
Alarm
scooter alarmvoorbeeld, selecteer uw gewenste model 
Verzekering
scooterverzerkering Prijs kunt u hier uitrekenen (prijs is afhankelijk van plaats en leeftijd)Wij kunnen u scooter WA, Diefstal en Casco verzekeren.
Onderhoudspakket
Zorg en zekerheid pakketten voor het onderhoud van je sooter, klik hier om meer te lezen.
Knipperlicht
audi-tube-knipperlicht
Led koplamp unit
Vespa / Riva ledkoplamp met dagrijverlichting:led-koplamp-riva-met-dagrijverlichtingPaiggio zip ledkoplamp met dagrijverlichting:zip-koplamp-led-met-dagrijverlichiting
Digitale KM teller
digitale-km-teller-vespa-look-like-scooter
Valbeugel set
primavera-sprint-valbeugelset
 
Achterdrager
scooter achterdrager Voorbeeld, selecteer uw gewenste model.
Spatbord beugel
spatbord beugel scooterVoorbeeld, selecteer uw gewenste model.
Valbeugel voor zijkant
valbeugel voorkant scooterVoorbeeld, selecteer uw gewenste model.
Voordrager
scooter voordrager Voorbeeld, selecteer uw gewenste model
Akrapovic uitlaat
Akrapovic-scooter-uitlaat
Koffer
topkofferVoorbeeld, selecteer uw gewenste model.
Stuur kabel slot
stuur kabel slot  
Beugelslot
beugelslot-art4Art klasse 4 beugelslot. Deze kan los worden gebruikt of als verlening van je (ART) ketting slot.
Muuranker ART4
Word geleverd incl bevestigingsmateriaal (bouten)muuranker-abus-art4
Schijfremslot
schijfremslot 
GPS Tracker
Korting op diefstal verzerkering en geen eigen risco bij unigarant met deze GPS tracker van ScootsecureDe inbouwkosten zijn eenmalig en maandelijks betaal je € 9,95 inclusief BTW. De betaling gaat uitsluitend per automatische incasso.Na de inbouw kun je online volgen waar je tweewieler is. Als je het wilt, dan kunnen je vrienden je volgen op Facebook en Twitter.Bij diefstal bel je met onze meldkamer, waarna zij de opsporing zullen verzorgen. Eventueel wordt er een”scoot alert” op social media gezet.Lees hier snel meer
Peil zender
Korting op diefstal verzerkering en geen eigen risco bij unigarant met deze GPS tracker van ScootsecureDit signaal is niet te blokkeren, is overal makkelijk te plaatsen, werkt middels een ping functie zodat u de scooter altijd weer terug kan vinden.Abonnementskosten voor de dienstverlening van Loqater zender bedraagt ongeveer de helft van dat van een gecertificeerde GPS zender
Scooterhoes
Beschermt de hele scooter tegen het weer als deze buiten staan.scooterhoes
Windschermhoes
- GEEN SMELTENDE KM-TELLERS.
- BEHOUD VAN UW WINDSCHERM.winschermhoes
Beenkleed
beenkleedVoorbeeld, selecteer uw gewenste model.
Handmofset
handmofsetuniverseel bescherming van u handen tegen rijd wind en regen.
Handvat verwarming
Regelbare handvat verwamring.handvat-verwarming
USB aansluiting
scooter-12-volt-sigaretten-aansluiting12-volt sigaretten / usb aansluiting. Voor het op laden van o.a telefoons en TomToms
Telefoon houder
scooter-telefoon-navigatie-houderWaterdichte telefoon of navigatie houder, selecteer het gewenste formaat.
Druppellader
De Plug&Play accu druppellader is al aangesloten op de accu. U hoeft enkel nog de stekker in het stopcontact te steken.Als u een week of langer de scooter niet gaat gebruiken, is het raadzaam om de accu aan de druppellader te leggen, zodat de accu niet leeg is als u de scooter de volgende keer wilt gebruiken. Wij raden dit vooral aan bij injectie scooters (euro4). Deze modellen starten niet als er geen stroom in de accu zit. Ook bij elektrische accessoires, zoals een alarmsysteem raden wij dit aan.accu-druppel-lader
White wall banden
scooter band met witte randen
Winterbanden
Winterbanden zijn must have tijdens de herfst en winter, het verbetert je grip ernorm. Ook in voorjaar en de zomer kan je hier mee rijden of je laten je normale banden weer terug zetten.
Kinderzitje
kinderzitjevoor kinderen van 2+/- t/m 5 jaar.
Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.374,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Aantal
Of betaal 3x 614,98 via logo IN3 capayable
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • GRATIS Art3 slot bij volledig betaald via iDEAL
 • (scooter) omschrijving

  Killerbee VXL Special

  De Killerbee VXL Special is een zeer speciale retro scooter. In dit geval gaat het niet om de Vespa look, maar om de speciale kleurstelling. De Killerbee retro scooter is deels uitgevoerd met mat zwarte delen, en deels met glans zwarte delen. De highlights zijn groen met wit. De VXL beschikt verder over een luxe sportzadel, LED verlichting, een dashboardkastje, en er zijn een heleboel opties mogelijk om hem te customizen!

  VXL Special

  De VXL Special is een retro scooter waarbij nagenoeg alle onderdelen in het zwart zijn uitgevoerd. Ook de spiegels, de achter klapdrager, en het hitteschild op de uitlaat zijn zwart. Bij andere scootermodellen zijn dit vaak opties, maar bij de VXL Special zijn deze onderdelen allemaal standaard al zwart. Wat direct opvalt is dat de scooter niet in zijn geheel mat zwart is, of glans zwart. Bij de Special is namelijk een gedeelte glans zwart, en een gedeelte mat zwart van kleur. De body is mat, en het voorspatbord, de stuurkap, de spiegels, en het hitteschild zijn glanzend. Dit in combinatie met de groen/witte accenten maakt de Killerbee VXL Special juist zo bijzonder. De accenten vind je terug in het rooster aan de voorzijde, de velgranden, en in de bestickering.

  Easy to ride scooter

  De Killerbee VXL Special is een zeer prettig rijdende scooter waar je gemakkelijk opstapt, en mee wegrijdt. Eigenlijk een allemansvriend. Dit zit hem in zijn compacte design. De Killerbee retro scooter heeft 10 inch velgen, en is daarmee iets kleiner dan een scooter met 12 inch velgen. Vooral voor jonge beginnende bestuurders is deze scooter bij uitstek geschikt omdat hij bijzonder goed hanteerbaar is. Dankzij zijn compacte vormgeving neemt hij ook weinig ruimte in het verkeer in, en daardoor kun je nog gemakkelijker andere weggebruikers inhalen.

  Retro scooter uitstekend comfort

  Bij de Killerbee is het zitcomfort dik in orde. Het sportief vormgegeven sportzadel (afgekeken van de Vespa Sprint S), biedt voldoende steun bij lange afstanden. Bovendien bieden de ribbels in de breedte je meer grip waardoor je niet snel van het zadel afschuift. Een mooi en praktische zadel dus. Niet alleen behoort het zadel tot een van de sportieve elementen, maar ook de remklauw op het voorwiel, want die is racing rood van kleur.

  Wil je iemand achterop meenemen? Dan is de Killerbee VXL Special ook jouw kameraad. De achterdrager is tevens prima geschikt voor de passagier om zich aan vast te houden. De voeten kan hij of zij kwijt op het voetplateau welke doorloopt naar achter toe.

  Laten opvoeren is geen enkel probleem

  Veel mensen kiezen ervoor om hun scooter op te laten voeren. De Killerbee VXL is hiervoor zeer geschikt. Dit komt doordat ze origineel vanuit de fabriek al harder kunnen, dan in Nederland is toegestaan. Wanneer de Killerbees naar Nederland worden geëxporteerd, worden ze afgevoerd naar 25km in het geval van de snorscooter, of naar 45km wanneer het om een bromscooter gaat.

  Wij kunnen de scooter weer veilig voor je opvoeren, naar iedere gewenste snelheid, zodat je beter mee kunt komen in het verkeer. Het opvoeren zoals wij dat doen is geheel veilig, en heeft geen invloed op de fabrieksgarantie! Je kunt bij ons dus direct een opgevoerde scooter kopen. In de accessoirelijst kun je aangeven hoe snel hij moet kunnen rijden, en wij regelen het voor je!

  Ontzettend veel uitbreidingsmogelijkheden

  In de accessoirelijst vind je een heleboel uitbreidingsmogelijkheden. De Killerbee VXL Special kun je namelijk geheel naar wens verder samenstellen en customizen! Voor de Killerbee zijn bijzonder veel accessoires en opties beschikbaar, en dat maakt deze retro scooter nog leuker dan hij al is. Zo kun je kiezen voor andere knipperlichten (AUDI/LED TUBES), een windscherm, andere banden, een stoere valbeugelset, een andere koplamp, een ander (digitaal) dashboard, een spatbordbeugel, een Akrapovic look uitlaat, USB, en nog een heleboel meer!

  Killerbee VXL Special kopen

  Wil je de Killerbee VXL Special kopen dan kun je hem hier bij ons met en zonder extra opties bestellen. De Killerbee is een kwalitatief goede scooter voor weinig geld. Standaard is hij al voorzien van een aantal luxe elementen waaronder een chique sportzadel, LED verlichting, een klapdrager, een rode remklauw, en extra veel zwarte onderdelen. Door hem uit te breiden met opties kun je hem nog luxer maken. Montagekosten betaal je bij ons niet!

  Betaal via onze IN3 methode

  Wanneer je voor de IN3 betaalmethode kiest, dan betaal je de Killerbee VXL scooter niet in 1x, maar in 3x. Het bedrag wordt in 3 delen gesplitst en op die manier kun je de kosten een beetje spreiden, zodat je nog wat geld overhoudt. De IN3 methode heeft niets te maken met een krediet of lening, dus je betaalt ook geen rente, en er vindt dus ook geen BKR check plaats. Hier kun je meer lezen over IN3.

  Lease de Killerbee VXL Special

  Wil je liever per maand voor je scooter betalen, en voor een paar tientjes per maand een nieuwe scooter rijden? Kies er dan voor om de Killerbee VXL Special te leasen! Leasen kan al vanaf 12 maanden en vanaf 30 euro per maand!

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Killerbee VXL Special EURO4 4-takt 50cc EURO5

  Motor - 50cc 4-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 10 inch
  Achterband - 10 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik - 1L : 55 km
  Tankinhoud - 4,5 Liters
  Gewicht - 84 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 2 jaar

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (1)
  Killerbee VXL Special EURO5
  Recensie 1 tot en met 1 (van de 1 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: dinsdag, 29 september 2020
  Scooter is top en service helemaal goed
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Lease bedrag voor bromfiets, scooter, scootmobiel of e-bike
  Met slot
  Met helm
  Overige Accesoires
  Bereken nu!
  Terug naar de scooter

Alternatieve scooters