Piaggio Medley S 125 ABS

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 100,00
(Nog 4 dagen en 7 uur)
Adviesprijs: 3.899,00
Onze prijs: 3.799,00
(incl opties en BTW)

Kies uw custom Motorscooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
3.216,05
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.297,99 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve Motorscooters

 • (Motorscooter) omschrijving

  Piaggio Medley S 125 ABS

  Zoek je een sportieve motorscooter die je met een A1 rijbewijs mag rijden? Dan moet je de Piaggio Medley S 125 ABS kopen. ABS en een start/stop systeem zijn standaard aanwezig waardoor hij veilig en zuinig is. Bovendien rijdt de Medley verrassend lekker en is hij zeer wendbaar.

  Sportieve uitvoering

  De Piaggio Medley S 125 is de sport uitvoering en dat zie je terug aan een aantal uiterlijke kenmerken. Zo zijn de velgen, de achtergreep, en de bovenkant van het voetplateau uitgevoerd in een antraciet grijze kleur. De tank zit niet onder het zadel maar in het voetplateau. Hierdoor is de wegligging erg goed want het zwaartepunt is lager en meer tussen de wielen in komen te liggen. De Medley S ligt dus als een blok op de weg.

  Voorzien van alle gemakken

  De Medley S van Piaggio is een luxe scooter die voorzien is van alle gemakken die je je maar kunt wensen. Denk hierbij aan een USB aansluiting voor je smartfoon of navigatie, een start/stop systeem die brandstof bespaart wanneer je moet wachten op het stoplicht, en een ABS systeem die ervoor zorgt dat je sneller tot stilstand komt tijdens krachtig remmen en dat de wielen daarbij niet blokkeren. Dit veiligheidsaspect is van grote toegevoegde waarde.

  Een echt pakezel

  Wie een pakezel zoekt moet absoluut de Piaggio Medley S 125 kopen! Deze scooter beschikt namelijk over een enorme bergruimte onder het zadel. Er is genoeg ruimte voor 2 integraalhelmen of een flinke tas boodschappen. Houd je van shoppen dan biedt deze scooter de uitkomst.
  Graag iemand achterop meenemen is ook geen enkel probleem bij de Medley. Er is voldoende zitruimte voor twee en je zit bovendien heerlijk. In het zadel zit een kleine verhoging welke de bestuurder een klein steuntje in de rug geeft, en de passagier iets hoger laat zitten. Zo hoeft de persoon achterop niet naar links of rechts te hangen om ook te zien wat er op de weg gebeurt.

  Spotgoedkoop rijden

  Veel kilometers maken is fijn en leuk. Fijn omdat de Piaggio motorscooter verrassend lekker rijdt, en leuk omdat je het maximale gevoel van vrijheid ervaart en spotgoedkoop rijdt. Het verbruik ligt rond de 1 op 45 wat betekent dat je met een liter benzine heel wat kilometers kunt afleggen. Op basis van 1,80 euro per liter brandstof zijn de kosten per kilometer ongeveer 0,04 euro.
  Het start/stop systeem bespaart tevens wat brandstof want wanneer je een aantal seconde stilstaat, bijvoorbeeld bij een rood stoplicht, dan schakelt de motor zichzelf uit. Zodra je de gashendel in beweging brengt wordt de motor direct weer gestart en ben je klaar om te vertrekken. Starten gaat razendsnel want Piaggio maakt bij de Meldey S 125 ABS gebruik van een brandstofpomp en elektronische injectie. Zelfs met ijskoud weer start de motor moeiteloos.

  Piaggio Medley S 125 ABS kopen

  Zoek je een betrouwbare motorscooter die je met een motorrijbewijs (A1) mag besturen, dan moet je zeker de Piaggio Medley S 125 ABS kopen! Zijn rijprestaties en wegligging zijn van een zeer hoog niveau. Hij is makkelijk, compact, en zeer hanteerbaar. Hierdoor heb je ook als beginner een goede controle over de scooter.

  Leasen ook mogelijk

  Je kunt de Piaggio Medley ook leasen en het aankoopbedrag in termijnen afbetalen! Kopen op afbetaling heeft het grote voordeel dat je tegen lage maandelijkse kosten een prachtige maar ook betrouwbare scooter kunt rijden. Extra opties en accessoires van alarm tot helm kun je ook in de lease onderbrengen wat je slechts enkele euro’s per maand extra zal kosten.
  Terug naar de Motorscooter
 • Technische (Motorscooter) specificaties

  Piaggio Medley S 125 ABS

  Motor - 125cc 4-takt (injectie)
  Koeling - Vloeistof gekoeld
  Voorband - 16 inch
  Achterband - 14 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Schijfrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik - 1L : 45 km
  Tankinhoud - 7 Liters
  Gewicht - 132 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 3 weken
  Garantie - 2 jaar
   

  Terug naar de Motorscooter
 • Motorscooter reviews (0)
  Piaggio Medley S 125 ABS heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de Motorscooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de Motorscooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de Motorscooter